עבור לתוכן

מייקל ג'קסון מודה בהכל ! כנסו !

Featured Replies

פורסם

תגידו נפלתם על הראש, אולי בתור בן אדם יש לו בעיות, אבל בתור זמר, הוא מלך הפופ של שנות ה90, הוא גאון הוידאוקליפים (מהסוג שאחד רוקד ומלווים אותו מאחוריו, הוא המציא את זה).

והסרטון הזה פשוט :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח נקי מאשמה?

כן בן אדם שמאחר לבית המשפט וחייב על זה כמה מיליוני דולרים בטוח "נקי מאשמה"

צריך לשים אותו בכלא רק בגלל שהוא מסתובב ברחוב עם פיג'מה וכמעט זרק את הילד שלו מהחלון

וגם הוא חתיכת כונף שלא יודע לשיר בגרוש

כנראה שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר. מייקל ג'קסון הוא אמן, רקדן, זמר, ומלחין יוצא מן הכלל, הוא מצטיין ביכולת ריקוד *מדהימה*, ואם תשאל אותי אין שני לו בתחום הזה. בנוסף לכך, המוסיקה שלו (לעומת אמנים אחרים) מצויינת ומלווה גם בשירה איכותית (לא אמרתי שהוא פברוטי, אבל עדיין - כבוד). איני יודע אם ההאשמות שלו בכך שהוא פדופיל הם נכונות, כיוון שאיני יכול לחלוק על דעתך שהבן אדם קצת קוקו ובאמת שאי אפשר לדעת מה הוא עושה אי שם בחדרים הסודיים של האחוזה שלו. בקשר לתקרית עם התינוק - הוא התייחס לזה בתוכנית של מוחמד באשיר, או איך שקוראים לו - העניין של התינוק היה למעשה רק 2 שניות (או פחות) שהוא החזיק את התינוק מעל החלון, ועיתוני הפפראצי והחדשות פשוט לקחו את ה-2 שניות האלה ומתחו אותם על פני 15 שניות כך שנראה כאילו שממש התחוללה שם דרמה. לא היו דברים מעולם, נעשה למייקל ג'קסון עוול גדול בעניין הזה.

ומה זה שייך שהוא הגיע בפיג'מה לבית המשפט? אני ממש לא מבין איך זה מעיד על זה שהוא אשם... לפי דעתי זה בגלל שהוא סובל מבעיות בריאותיות לאחרונה וכנראה שהוא הגיע מבי"ח או משהו כזה, אנאערף... אבל באמת שאני לא מבין את הקשר בין איחור לבית משפט לבין אשמה או חפות מפשע של ג'קסון.

אה וכן, הבחור חף מפשע עד שהוכח אחרת, חבל שהרבה אנשים שוכחים את זה ונותנים לתקשורת לעשות לינץ' ורצח אופי לאנשים על לא עוול בכפם - ראו מקרה שהיה לפני כמה חודשים דווקא בישראל כשאחד מבכירי חברת החשמל (אם אני לא טועה) לקח את חייו לאחר שעשו לו "כתבת תחקיר / רצח אופי" בחדשות ערוץ 2.

פשוט בושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים