עבור לתוכן

חייב את עזרתכם בנוגע לקניית כרטיס מסך / תיקון ! דחוף.. :|

Featured Replies

פורסם

קודם כל רציתי לציין שהכרטיס מסך שלי ATi Radeon 9700 Pro הלך לעולמו כפי שניראה .. אבל זה לא בטוח כי אם משחקים במגעים אפשר להחזיר אותו לחיים... אז  הבעיה העיקרית שלי היא.. אני יודע שאפשר לתקן אותו כי ה- Chip שלו בסדר גמור ויש בעיה במגעים, ואם כן איפה אפשר לתקן..

אם אי אפשר לתקן אני צריך ליקנות אחד אחר כניראה.. אז יש ליי תקציב מקסימלי של 1250 שקל בערך...

ראיתי המלצות לגבי כרטיסים אבל אני עדיין מיתלבט.. אני מחפש כרטיס טוב למישחקים שישאר אצלי הרבה זמן ולא ילך אחריי שנתיים ! אני צריך כרטיס חזק ברמה של ATi Radeon 9700 Pro ומעלה מבחינת ביצועים ..

אז אנ י צריך מימכם המלצות, כי אני שמעתי ש- Geforce 6600 GT יתאים לי, בנוסף אמרו לי ש 9600XT הוא טוב מאוד ברמ של 9700 שהיה לי וגם זול יותר, אז אני רציתי להתייעץ איתכם שתגידו לי המ עדיף יותר ומה אמין יותר, ואני הכי הכי הכי מעדיף לתקן את הכרטיס שלי אם מישהו מכיר מקום זה יעזור לי :)

תציעו לי כרטיסים בבקשה של עד 1,250 שקל ברמה גבוה ! (DDR).

תודה רבה לכם :) אני מקווה שאקבל תגובות כמה שיותר מהר כי זה דחוף ואני בלי מחשב אני במחשב של אחותי .. :(:kopfpatsch:

פורסם

קודם כל בקשר לתיקון, אם יש לך אחריות תנצל אותה...

ואם לא נראה לי שזה די אבוד, כי לתקן כרטיס יכול להיות סיפור שלם שבסופו של דבר יכול לעלות יותר מדי כסף...

אם אתה קונה חדש, בתקציב שיש לך תפור לך nVidia 6600GT

פורסם

יש XFX 6600GT 128MB AGP בתחום המחיר שציינת והוא חזק יותר מהRadeon 9700Pro

9600XT בהרבה יותר חלש מ9700Pro , מה ששמעת היה טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים