עבור לתוכן

Onkyo מציגה כרטיס קול חדש, הפעם רק לסטריאו

Featured Replies

פורסם

חברת Onkyo המוכרת לכולנו בעיקר מתחום הקולנוע הביתי והרסיברים שלה (ברמה גבוהה יחסית אם יותר לי לציין), מציגה כרטיס קול חדש אשר מיועד אך ורק להאזנה למקורות סטריאו.

הכרטיס החדש, ה-WAVIO SE-90PCI מתבסס על שבב ה-Envy24MT מבית VIA אשר נכלל בכרטיסים רבים המיועדים להאזנה איכותית למוזיקה. הכרטיס יכיל 2 יציאות אנלוגיות בתצורת RCA, ויציאה דיגיטלית אופטית אחת ללא כל חיבורים נוספים. הכרטיס יתמוך בתקנים הבאים: EAX 2.0, A3D 1.0, QSound. ויאפשר לדגום בקצב של עד ל-192kHz.

מרשים במיוחד בכרטיס תווח ההיענות שלו אשר משתרע החל מ-0.3Hz ועד ל-44kHz בחריגה של עד לחצי db בלבד לכל כיוון. רובו של התחום לא יועיל בדבר, עם זאת במידה ומישהו צריך את הכרטיס לצורך בדיקת תחומי היענות של רמקולים/אוזניות/מגברים וכו' האפשרות הזו ייתכן ותעזור.

הכרטיס החדש משלים כעת את ליין הכרטיסים של החברה אשר עד עכשיו איפשרו תמיכה בסראונד מלא, ובכניסות אות גם כן.

מכירת הכרטיס תחל ב-25 במאי, ומחירו (בחו"ל כמובן) יעמוד על כ-100$.

האם יש מתמודד חדש בקטגוריית המחירים של ה-Emu 0404 וה-M-Audio Audiophile?! מה שבטוח, הולך להיות מעניין.

לחדשה המקורית

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

נשמע מעיניין מאוד .. השאלה איך היבוא יהיה בארץ ..

פורסם

מה זאת אומרת רק לסטריאו ? ומה מחברים ליציאות RCA ?

פורסם

מה שרוצים .. אתה יכול לחבר מגבר .. רסיבר ושאר ירקות

פורסם

מגניב!!!

פורסם

אני לא יודע סינית מצטער, אז אשאל את השאלה הבאה: איך האיכות?

פורסם
  • מחבר

כפי שרשמתי, הכרטיס לא מיוצר עדיין, רק עוד חודשיים כך שכרגע אין שום מושג בנוגע לאיך הוא נשמע.

Anatoli.

פורסם

אבל אין לו למשל יציאה למערכת 5.1.. או אפילו אוזניות !

פורסם
  • מחבר

בשביל מערכת 5.1 יש לו יציאה אופטית דיגיטלית.

בשביל אוזניות פשוא קונים/מלחימים מתאם מיציאות ה-RCA.

באימו שלי למשל יש 2 יציאות מונו בתצורת PL1/4", פשוט הלכתי למעבדת אלקטרוניקה של חבר והוא הלחים לי במקום (יצא 15 שקל). הייתי מלחים לבד בבית, הבעיה היא שאין לי מלחם. אני כנראה כין לעצמי מתאם איכות יותר ברגע שאני יצליח למצוא פלאגים וכבל איכות יותר, מה לעשות שבחדרה אין חנויות כאלה :nixweiss:.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים