פורסם 2005 במרץ 1820 שנים אם הגובה הוא אותו גובה (לפי התמונה) הזמן הוא אותו זמן (נפילה חופשית) ולכן כדאי לו לגלוש בזוית הגדולה יותר (הקוס יהיה קטן יותר)אם זה לא אותו גובה אין מספיק נתונים.
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר הגובה הוא אותו גובה אבל התאוצה היא לא אותה תאוצה ... זו לא נפילה חופשית אלא תנועה על מישור משופע ... התאוצה היא G כפול סינוס הזווית אלפא או שני אלפא בהתאם.
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים תאמין לי שזה בדיוק אותו זמןאולי התאוצה בכיוון השיפוע שונה אבל גם אורך המסלול שונה. אתה יכול לחשב דרך זה את הזמן אבל זה סתם יהיה מסובך.הרבה יותר פשוט להסתכל על התאוצה בציר y (מאונך לרצפה) שם היא זהה וגובה זהה לכן הזמן שהוא יגיע לרצפה זהה.
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר לא רוצה להאמין לך ...כמה שהזווית יותר קטנה הזמן של הגלישה קטן פעמיים: פעם אחת בגלל שהתאוצה קטנה ופעם אחת כי המרחק ארוך יותר
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר וואי איליה תתפגרכל הזמן שם הודעות לא קשורות שהמכנה המשותף שלהן זה לרדת על יוצר הת'ראד או על אנשיםפתרתי את השאלות האחרות בעבודה ואני רוצה קצת עזרה עם זאתיכשאתה תשאל משהו שלא תצליח אני אזכיר לך
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים mg הוא כוח משמר ולכן מכיוון שהוא הכוח היחיד שפועל (N לא מעניין את אף אחד כי אין חיכוך), המהירות הסופית בשני המדרונות תהייה שווהאבל, בגלל ההבדל בזוויות השיפוע, הזמן שיקח להגיע לתחתית בכל מדרון הוא שונהובמדרון עם זווית 2a יהייה זמן קטן פי 2 מהמדרון בעל הזווית a.
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים הולי על מה אתה מדבר?איזה נפילה חופשית?הכוח בציר Y לא שווה כי הוא תלוי באלפהאם הקוסינוס יהיה קטן יותר הטנגנטס יהיה גדול יותר = יותר כסף
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים טוב1. מסיבה כלשהי קראתי שהמחיר זה קוס X השאר (במקום טנגנס)2. הכוח בציר Y כאשר ציר Y הוא הציר שמאונך לרצפה (ולא הציר שמאונך לשיפוע) זהה.3. הזמן שווה בשניהם4. בגלל שזה tg עדיף בזוית הקטנהסוף
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים הוא זהה אבל יש כח נורמאלי שונה ב2 המקרים.זה לא משנה הכוח הנורמאלי כי גם ככה אין חיכוךוהכוח הנורמלי שווה ברכיב ציר הY של כח הכובד mg
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים באמת שניסיתיעריכה: אם לא הבנתם, משיקולי אנרגיות זה אותו זמן. אותו גובה, ולכן אנ פוטנצ זהה, והאנרגיה נשמרת בלה בלה בלה ולכן האנרגיה הכוללת בלה בלה ולכן, שניה לפני הסוף(עדיין לא עצר) אנ המהירות תהייה זהה, כלומר הוא עבר אותה דרך באותה מהירות(נראה לי), ולכן אותו זמן.עריכה 2: אני זוכר שהמורה שלי אמרה לי פעם שזה ירד באותה מהירות, אבל בזמנים שונים(אם היא התייחסה לזה), אז אני לא בטוח במה שאמרתי, בכל מקרהף אשאיר לכם את הציוד שתהנו ממנו.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.