עבור לתוכן

זקוק לעזרה/עצות, מאנשים שמבינים עניין בנושא.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ואני זקוק לעצות כי אני לא הכי מבין בזה.

בקצרה מדובר במחשב ממוצע, Pentium4 2400 Ghz 512 ram.

עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא די חלש, מדובר ב Geforce 4 mx, ואני מעוניין להחליף אותו ב:

Geforce 5700fx 128 bit 256Mb של Gigabyte.

עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס שבחרתי [ אחרי בדיקות קלות פה ושם] הוא סביר, או טוב, אם שווה לרכוש אותו וכו'.

בתחשב בזאת שהתקציב שלי עומד על גג 800 ש"ח.

אם חלק מכם יודע על כרטיסים יותר טובים באותו טווח של מחיר אשמח לשמוע גם :}

תודה מראש.

פורסם

עם התקציב הזה אתה יכול להביא כרטיס יותר טוב...

לדעתי לך על 9600XT אם אתה יכול להוסיף קצת (עוד איזה 80 שח)...ואם לא אז 9600PRO...

פורסם
  • מחבר

תודה.

יש איזשהו מקום [אתר או משהו] שאני יכול לברר על הכרטיסים האלה טיפה יותר מידע?

או שמישהו פה יכול להגיד בקצרה במה הם יותר טובים ממה שבחרתי או מה ההבדל בין XT לPro אני אודה לו מאוד =].

עריכה:

ביררתי על מה שהצעת קצת ומצאתי 2 דברים שקרובים לטווח מחירים שאני יכול להרשות לעצמי כרגע, ואני רוצה שניה להתייעץ;

אממ, האם 9600Pro - 256MB עדיף על 9600XT 128 mb ?

פורסם

הפרו גרוע ויקר...לא שווה שקל מהמחיר...הXT זאת הגירסה הכי טובה של הכרטיסים של איטיאי ראדאון (כל כרטיס יש רגיל פרו XT וכו..)

יש גם Platinum Edition אבל זה לא תקף לגבי הדגם שלך..

פורסם

בפעם האלף , אני חוזר , אין טעם ומשמעות ל-256MB זכרון על כרטיסים חלשים !!!

פורסם

בפעם האלף , אני חוזר , אין טעם ומשמעות ל-256MB זכרון על כרטיסים חלשים !!!

מסכים...

ועוד דבר, לא ממש משתלם היום לקנות את הR9600XT כשיש כמעט באותו תקציב את הGF 6600GT....

לכן, תיקח או את הR9600P הוא בהחלט יספיק לך...

ואתה אפילו יכול גם לקחת את בR9550 ב400 ש"ח שיעשה את העבודה ולחסוך כסף עד שתקנה מחשב חדש וחזק.

פורסם

מוכרים רדאון 9600 פרו ב 650 שח. דיי משתלם. ההבדל בינו ל 9550 (בלי OC) הוא גדול והוא בדרך כלל מגיע למהירויות של ה XT ב OC.

פורסם
  • מחבר

מסכים...

ועוד דבר, לא ממש משתלם היום לקנות את הR9600XT כשיש כמעט באותו תקציב את הGF 6600GT....

לכן, תיקח או את הR9600P הוא בהחלט יספיק לך...

ואתה אפילו יכול גם לקחת את בR9550 ב400 ש"ח שיעשה את העבודה ולחסוך כסף עד שתקנה מחשב חדש וחזק.

כמעט אותו תקציב?

לפי מה שראיתי הR9600XT עולה בסביבות ה850-900 ש"ח ואילו ה Geforce 6600GT עולה בסביבות 1300-1500.

זה לא בדיוק כמעט, יש הבדל די משמעותי.

ובקשר למחשב חדש, אז זה לא יגיע בזמן הקרוב [או רחוק] אז אני מחפש כרטיס שישמש אותי בצורה הכי טובה שאפשר בהתאם לטווח המחיר כמובן.

ולא משהו שיעשה את העבודה הממוצעת לבינתיים.

ואממ לפי התגובות פה הבנתי שכדאי יותר ללכת על הXT.

ד"א הR9600XT הרבה יותר טוב מ GF5700FX שהעלתי בהתחלה? או שאין הבדל כ"כ משמעותי..

פורסם

כן...

פורסם

כמעט אותו תקציב?

לפי מה שראיתי הR9600XT עולה בסביבות ה850-900 ש"ח ואילו ה Geforce 6600GT עולה בסביבות 1300-1500.

זה לא בדיוק כמעט, יש הבדל די משמעותי.

ובקשר למחשב חדש, אז זה לא יגיע בזמן הקרוב [או רחוק] אז אני מחפש כרטיס שישמש אותי בצורה הכי טובה שאפשר בהתאם לטווח המחיר כמובן.

ולא משהו שיעשה את העבודה הממוצעת לבינתיים.

ואממ לפי התגובות פה הבנתי שכדאי יותר ללכת על הXT.

ד"א הR9600XT הרבה יותר טוב מ GF5700FX שהעלתי בהתחלה? או שאין הבדל כ"כ משמעותי..

קודם כל, רוב ה9600XT שאני ראיתי עולים בסביבות ה900-950 ואפשר גם להשיג 6600GT ב1100-1200 אז ההפרש הוא לא גדול כמו שאתה מציג אותו, בטח ובטח שמדובר על שני כרטיסים שאחד דור ישן ואחד דור חדש.

אם אתה כבר מחליט ללכת על ה9600 לך על הפרו ותהפוך אותו לXT בOC פשוט יהיה לך יותר משתלם.

פורסם

קודם כל, רוב ה9600XT שאני ראיתי עולים בסביבות ה900-950 ואפשר גם להשיג 6600GT ב1100-1200 אז ההפרש הוא לא גדול כמו שאתה מציג אותו, בטח ובטח שמדובר על שני כרטיסים שאחד דור ישן ואחד דור חדש.

אם אתה כבר מחליט ללכת על ה9600 לך על הפרו ותהפוך אותו לXT בOC פשוט יהיה לך יותר משתלם.

ואם הוא לא רוצה לסכן את הכרטיס??..

אבל בעיקרון שים עליו קירור של AC ועם OC...וזהו...יש לך XT...

פורסם

גררררררררררר איזה קרציה אתה! :pissed::kopfpatsch:>:(

ואם הוא לא רוצה? אז שיהיה לו בכיף לא רוצה לא צריך... בסה"כ הצעתי הצעה טובה 8)

שיעשה את השיקולים שלו ויחליט מה טוב לו.

פורסם
  • מחבר

אני אמרתי את זה לפי מחירים רגעיים שאני ראיתי, ברור שזה יכול להשתנות לפה ולשם.

תודה בכל אופן לכל מי שהגיב. =}

בקשר לעצה שלך, אז לא נראה לי שאני אקנה כרטיס מסך ואבצע עליו overclocking כי בעיקרון אני לא מבין בשיט בדבר הזה.

וגם יש לזה את הסיכונים של זה פה ושם.

דרך אגב, ראול..

בקשר למשפט הזה: "אם אתה כבר מחליט ללכת על ה9600 לך על הפרו ותהפוך אותו לXT בOC פשוט יהיה לך יותר משתלם"

אמרתי בתחילת הנושא, שפירסמתי אותו כי אני לא מבין בזה הרבה וצריך עזרה/עצות. ואם הייתי יכול לעשות OC פשוט, או לא פשוט, מן הסתם לא הייתי פה.

אז העצות בנוגע לדברים שאין לי מושג בהם לא הכי עוזרות אחי.

אבל תודה בכל אופן. =)

פורסם

אתה יכול לקנות ב 900 שקל R9800P יד שנייה הכי מישתלם!

לך לתרייד זון יש הרבה שמוכרים. :xyxthumbs:

עם אתה לא רוצה כרטיס משומש לך על 9600XT..

ה9800P הרבה יותר חזק ממנו ויד מתרב ל6600GT

500 נקודות פחות ב 3DMARK05.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים