עבור לתוכן

בקרוב MX518 חדש עם 1600DPI לקהל הגיימרים הרציני יותר!

Featured Replies

פורסם

עברתי הרגע על החדשות באתר האהוב עליי וגיליתי לשמחתי לראות עכבר חדש מבית לוג'יטק המצויינת.

עכבר לגיימרים מקצועיים בעל 1600DPI וכי ניתן לשנות בו את ה-DPI לנוחיותנו, בין 400, 600, 800, 1200 ו- 1600!!!

כמובן מי שמשחק CS מקצועי יודע ש DPI 400 הכי טוב למשחק.

וכן, החברה הוציאה גם סט דריוורים מותאם לעכבר, שקולט איזה משחק רץ ומפעיל עליו את ה-DPI שבחרתם.

תמונה קטנה להמחשה :)

mx518_box.jpg

לסיקור המקורי ולתמונות באתר techgage.com http://www.techgage.com/reviews.php?id=327&page=1

פורסם

אני לא יודע מי זה אתר החדשות האהוב עליך אבל חדשה על העכבר הייתה אצלנו לפני יותר משבוע [ביום ההכרזה]. בכל זאת, תודה על הלינק לביקורת. נראה מעניין :)

פורסם
  • מחבר

מכירים את הפתגם "חמור קופץ בראש"?

זו אינה הכרזה אלה סיקור ראשון למוצר.

פורסם

בדיוק כמו mx 510 העיצוב

פורסם

למה שמישהו ירצה DPI נמוך יותר מהמקסימום של העכבר?

פורסם

בDPI גבוה הסנסטיבטי של העכבר יכול להיות גבוה מדי לשימוש בדסקטופ. ברייזור פתרו את זה עם דרייבר מיוחד שמאט את העכבר בכוונה, נחכה ונראה מה לוג'יטק יעשו

פורסם

אבל כל עכבר אפשר להאט דרך הWIN.

הDPI זה בכלל כמה דגימות מידע על המיקום שלו הוא מעבד בשניה.

אז גם אם זה 80K DPI זה לא צריך לשנות את המהירות של העכבר בכלל, הוא פשוט יזוז חלק יותר, וידלג על פחות מרחק בכלל תזוזה.

למשל (סתם מספרים הבאתי) אם אני זז כל שניה 5 ס"מ עם העכבר אז הוא יבדוק את המיקום שלו כל 1 מלימטר עם DPI גבוה וכל 8 מלימטר עם DPI נמוך.

זה לא משנה את המהירות שהוא יזוז מנקודה אחת לשניה.

זה כמו להגיד שסרט במחשב ב3D ב100FPS הוא קצר יותר מאותו סרט ב20FPS.

פורסם

אני יודע שאסור להקפיץ אבל אני ממש רוצה לקבל תשובה כי כולם מתלההבים בביקורות מהאופצייה הזאת אבל אף אחד לא מסביר למה היא טובה.

פורסם

אני יודע שאסור להקפיץ אבל אני ממש רוצה לקבל תשובה כי כולם מתלההבים בביקורות מהאופצייה הזאת אבל אף אחד לא מסביר למה היא טובה.

תעט את העכבר דרך האפשרויות בווינדוס ותראה שהוא זז לאט יותר שזה יותר נוח לעבודה בשולחן עבודה

פורסם

תעט את העכבר דרך האפשרויות בווינדוס ותראה שהוא זז לאט יותר שזה יותר נוח לעבודה בשולחן עבודה

מה הקשר?

פורסם

מה הקשר?

אתה אמרת את זה:

אבל כל עכבר אפשר להאט דרך הWIN.

הDPI זה בכלל כמה דגימות מידע על המיקום שלו הוא מעבד בשניה.

אז גם אם זה 80K DPI זה לא צריך לשנות את המהירות של העכבר בכלל, הוא פשוט יזוז חלק יותר, וידלג על פחות מרחק בכלל תזוזה.

למשל (סתם מספרים הבאתי) אם אני זז כל שניה 5 ס"מ עם העכבר אז הוא יבדוק את המיקום שלו כל 1 מלימטר עם DPI גבוה וכל 8 מלימטר עם DPI נמוך.

זה לא משנה את המהירות שהוא יזוז מנקודה אחת לשניה.

זה כמו להגיד שסרט במחשב ב3D ב100FPS הוא קצר יותר מאותו סרט ב20FPS.

ואני אומר לך לנסות ולראות שמה שאמרת זה לא נכון... העכבר יזוז לאט יותר עם פחות DPI...

פחות DPI יותר טוב לדסקטופ

יותר DPI יותר טוב למשחקים... האפשרות הזאת בעצם היא במקום שכל פעם תצתרך להיכנס לדרייבר ולשנות את זה... זה יותר נוח ככה..

פורסם

למה אתה חושב שאם מאיטים את העכבר דרך הWIN זה מוריד את הDPI?

זה משנה את המהירות ולא את הDPI.

ושוב, אין לDPI קשר למהירות.

פורסם

אז תחכה למישהו אחר אם אני טועה אז אני לא יודע למה זה טוב...

פורסם

:P

אני מחכה כבר שבוע לתשובה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים