עבור לתוכן

מתלבט איזה אוזניות להזמין

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות שהם ממש לא מוציאות את המיטב מהנגן, אז החלטתי להחליף אוזניות.. כרגע התקציב שלי הוא בערך על 500-600 שקל ואני מעדיף כמובן לחסוך כמה שיותר (אין בעיה עם הזמנות מארה"ב)

בינתיים מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעיני : SHURE E2C וה ETYMOTIC ER6-I שעולים 100$ ו140$ בהתאמה.

הדרישות שלי מהאוזניות הן :

1. שיהיו כמה שיותר קטנות, עדיפות לIN-EAR

2. בעל תוחלת חיים ארוכה

3. הגברה חזקה , ז"א שאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד המקסימום כדי לשמוע משהו

4. עדיפות לאתר ששולח לישראל כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם MUSTOP

ועוד שאלה : האם יקחו ממני במכס משהו חוץ מ17% מע"מ ? אני שואל אם יש על אוזניות בארץ מכס ?

תודה לכל העוזרים

פורסם

www.audiocubes.com

אתר ששולח לארץ ואת האוזניות שאני הזמנתי מהם גם קיבלתי מהר! תוך ארבע ימים הם הגיעו

פורסם

גם אני הזמנתי משם, והן הגיעו אלי תוך כמה ימים גם כן.

עםזאת, רק שתדע, אוזינות in-ear הן סוג האוזניות שמחזיקות הכי קצת זמן מכל האוזניות, עקב המבנה הייחודי שלהן. שמעתי אנשים שמספרים כי האוזניות שווקו חיים כמעט לגמרי תוך שנים בודדות בלבד.

בנוגע לדגם המומלץ, שתי האוזניות שהצעת טובות, הER^ הן מוצלחות יותר, וגם יקרות יותר.

Anatoli.

פורסם

תגידו מה אתם יכוליםל לספר על האתר הזה מאיפה הוא בא ?, מהאמינות שלו ? כי זה באמת פעם ראשונה שאני רואה אותו ?

ואיפה הוא יושב שהוא מסוגל לספק מוצרים לישראל...

פורסם

ממוקם ביפן. אתר מוכר מאוד בכל רחבי העולם, אמין מאוד מאוד, מחירים נוחים ושירות מעולה.

Anatoli.

פורסם

ה er יקרות יותר? אני ראיתי אותן מזמן באיזה אתר ב 95 דולר ובקשר לאיכות שלהן אני ראיתי הרבה תגובות של אנשים שאומרים שהאוזניות האלו לא שוות את המחיר שלהן והן יכולות לשמש רק כאטמי אוזניים

פורסם

באמת? אני שמעתי דווקא הרבה דברים טובים, זה תלוי איזה דגם. ה-i אמורות להיות טובות מאוד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז יש למישהו הצעות בקשר לאיזה אוזניות להזמין ? חיטטתי באודיוקיובס וגם בHEADPHONE.COM ולא מצאתי כלום.. אני לא כל כך אוהב את האוזניות CLIP-ON של AT.. יש להם באס חלש ולא מספקים שום בידוד, בשבילי באוזניות קטנות מאד חשוב בידוד !

יש עוד הצעות ?

ועוד שאלה : מכיוון שיש לי נגן בעל קיבולת של 512מגה ,אז רוב הקבצים מקודדים ה96KBPS ! אני אשמע בכלל הבדל עם כזאת רמה של קידוד אם אני אקנה אוזניות יותר איכותיות מהחרא שיש לי עכשיו ??

פורסם

יהיה הבדל, עם זאת אל תצפה שהוא יהיה לטובה בלבד. כשאתה משתמש בקבצים גרועים כל כך (מינימום של המינימום זה 128, 96 זה פשוט זוועה) אתה גם תשמע בבירור רב הרבה יותר את כל המורדות של הקבצים הנחותים האילו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אין לך איזהשהם הצעות לאזניות אחרות חוץ מEARBUDS ? כי כמו שאמרת הן נשברות מהר ואני הייתי רוצה אוזניות לפחות ל4-5 שנים הבאות..

פורסם

לפי מה שהבנתי אתה מתעניין באוזניות קטנות, אוזניות כאלו זה לא התחום שלי. אני מתמצא בעיקר באוזניות בגודל מלא, כיוון שזהו תחום שמעניין אותי הרבה יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלאחר התלבטויות והתעצויות בפורום של HEAD-FI אני אלך על הSHARP HP-MD33S. הם עולים בסביבות ה40 דולר באודיוקיובס והם IN-EAR...

יש לי שאלה בקשר למכס למי שכבר ייבא אוזניות לארץ.. האם יש מכס על אוזניות או שרק משלמים 17% מע"מ וזהו ?

פורסם

אם ההזמנה בערך מתחת ל50$ אז אין מע"מ.

פורסם

הוא אמר שהאוזניות עולות 40 דולר ואין מע"מ רק אם המחיר של האוזניות + המחיר של המשלוח קטן מ 50 דולר ובכל מקרה אין מכס

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני מזמין ב150 דולר אז יש מע"מ? וכמה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים