פורסם 2002 ביולי 723 שנים אני לא זוכר בדיוק מה זה ה CPU 2אם זה הצ'יפסט או המעבד עצמו, אבל אני הורדתי את התוכנה Hmonitorוהיא מראה לי שהטמפ' של ה CPU 2 היא קבועה על 81-82 מעלות!!!(דרך אגב, כל מי שרוצה לבשל חביתה מוזמן להביא בייצים, מחבת, נייר אלומניום ולשים על ההיט סינק)גם הבורד שלי מגיע לטמפ' של 51 מעלות...אבל זה סיפור אחרגם ככה קניתי עכשיו crystal orb ו volcano 7+ ואני רק מחכה ל arctic ice 3בכל מקרהלא רציתי לשאול בקשר לקירוראלא בקשר למעבדאפילו אם אני לא נוגע במחשב במשך יום שלם, כשאני פותח את המחשב התוכנה מראה לי שהטמפ' עדין 81 מעלות!וזה לא הגיוני שזה לא יתקרר במשך יום שלם!וחבר שלי סיפר לי שמעבדים יכולים ככה להידפק אם משתמשים בהם הרבה בזמן שאין קירור טוב מספיק במחשב (אני משתמש במחשב כבר בערך חצי שנה, והוא נתקע תמיד במשחקים מפני החום הגבוה)אז לפי דעתכם זה הגיוני?או שאם אני אחליף מאווררים, אשים IDE עגולים וגריז תרמי יפתרו את הבעיה?עריכה:שחכתי לציין שהמעבד הואAMD athalon XP 1700+
פורסם 2002 ביולי 723 שנים שים בינתיים מישחה פשוטה ועד שתגיע AS3 תשים אותהאם אין לך מישחה אני לא זוכר אבל מישהו אמר שאפשר להשתמש בקרם ידיים!!!! אני אף לא ניסתי אבל לי זה נישמע די מטומטם אבל תבדוק את זהכי המעבד שלך הולך להישרף כל רגע
פורסם 2002 ביולי 723 שנים דלת פתוחה תעזור ב2-3 מעלות מה שהוא צריך זה לחבר את הVOLCANO 7+ כמה שיותר מהר
פורסם 2002 ביולי 723 שנים דלת פתוחה תעזור ב2-3 מעלות מה שהוא צריך זה לחבר את הVOLCANO 7+ כמה שיותר מהר ה CPU2 בתוכנה אינו מתייחס למעבד (לזה מתייחס CPU1), ה CPU2 מתייחס לספק כוח במידה ויש עליו חיישן והטמפרטורה הזאת היא בסדר גמור. אל תלחץ מכך שהמעבד שלך הולך להישרף!
פורסם 2002 ביולי 723 שנים שים בינתיים מישחה פשוטה ועד שתגיע AS3 תשים אותהאם אין לך מישחה אני לא זוכר אבל מישהו אמר שאפשר להשתמש בקרם ידיים!!!! אני אף לא ניסתי אבל לי זה נישמע די מטומטם אבל תבדוק את זהכי המעבד שלך הולך להישרף כל רגעמה אתה דפוק??זה לא הולך להשרף... המעבדים האלה עמידים עד איזה 90-95 מעלות (הם לא עובדים כל כך טוב אבל עומדים)ואל תשים שום קרם לפני שיש לך מושג מה אתה עושה...!
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר השאלה היא פשוט זה האם הוא נדפק?כי בעבר המשחקים נתקעו בזמנים יותר רחוקים ממה שזה נתקע עכשיואבל גם יכול להיות שזה בגלל שהמשחקים כיום דורשים יותר מהמחשבוהוא נתקע גם רק במשחקים.אני מקווה שהולקנו 7 פלוס יסדר את הכל ולא תהיה בעיה עם המעבדאה, והסיבה שפתחתי עוד ת'רד על כך בקירור בגלל שזה אותו נושא, אבל שני שאלות שונות שקשורות לחלקים שוניםעריכה:הגריז אמור להגיע אלי ביום שלישי נראה לי...וחבר שלי אמר לי שסימנים לכך שמעבד נדפק זה זה שהמחשב נתקע הרבהאז יש לי למה לחשוש?כי אם הוא נדפק אז פשוט אני אחליף אותו בחדש (ביטוח זה דבר נחמד)
פורסם 2002 ביולי 723 שנים לא נדפק ולא נפגע ולא כלום.זה מודד שגיאה כי מדידת טמפ בספק וזהו.תעבוד עם מחשב סגור זה לא קשור .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.