פורסם 2005 במרץ 1720 שנים סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שליעובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4טווח על 300 מטרמהירה באופן מטורףהקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן!הנה כמה תמונותהתמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה!את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אחי, מה זה הצביעה הזו???או שאני לא רואה טוב מהתמונות...על איזה חלקים מדובר? מנוע, צמיגים, מקלט, סרבואים...
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תצלם אותה בפרופיל, שיראו את כלה ממרחק מטר בערך... וח"ח על ההרכבה! עריכה: יפה יפה, המכונית ניראת ממש טוב! היא אוכלת הרבה דלק?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים זה כלי מהפשוטים פעם האהבתי את זה... כלי כזה עולה בסביבות ה 1000 שקל.... יש לזה הרבה קטגוריות ... באגי ג'יפים כביש ....וכל זה....זה מגיעה עד ל עשרות אלפי שקלים....רק חבל שיש לך שלט שהוא סטיקים ....... תשמור עליה טוב כי אחרת אתה סתם זורק כסף רב..
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר טוב אז לא הייתי אומר שזה מהפשוטים ביותרהמכונית עלתה לי 2400 שקלוהשלט 500 שקל!להזכירך זה 4על4 2 הילוכים כך שפשוטה היא לא!ככה סיפור קטן חבר שלי באמת קנה פשוטה מורכבת כבר בתצורת גיפ!הוא הסיעה אותה בים עם אבא שלו והגיפ האמיתי שלהם דרך עליו!לא נעים
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים טוב אז לא הייתי אומר שזה מהפשוטים ביותרהמכונית עלתה לי 2400 שקלוהשלט 500 שקל!להזכירך זה 4על4 2 הילוכים כך שפשוטה היא לא!ככה סיפור קטן חבר שלי באמת קנה פשוטה מורכבת כבר בתצורת גיפ!הוא הסיעה אותה בים עם אבא שלו והגיפ האמיתי שלהם דרך עליו!לא נעיםקטע מגניב ראיתי באיזה שהוא סרט שג'יפ קטן עושה מרוץ דראג נגד ג'יפ כזה אבל ביחס של 1:1 והג'יפ הגדול דורס אותו חחחחחחחחחחחחחחחח לא זוכר איזה סרטתגיד איזה חברה המכונית???... hpi , סאניה??..
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים קטע מגניב ראיתי באיזה שהוא סרט שג'יפ קטן עושה מרוץ דראג נגד ג'יפ כזה אבל ביחס של 1:1 והג'יפ הגדול דורס אותו חחחחחחחחחחחחחחחח לא זוכר איזה סרטOcean's 11עם שני האחים המפגרים האלה... אבל בטח היו מלא קטעים כאלה בעוד סרטיםככה סיפור קטן חבר שלי באמת קנה פשוטה מורכבת כבר בתצורת גיפ!הוא הסיעה אותה בים עם אבא שלו והגיפ האמיתי שלהם דרך עליו!לא נעיםהגדול בטח קינא ורצה להראות לו מי הבוס ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.