פורסם 2005 במרץ 1720 שנים היי , מכרתי את המחשב הישן שלי למישהו , ואני אמור להתקין לו ווינודס , ואני פשוט לא מצליח זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , בהתקנה הראשונה זה נתקע לי באמצע , ככה פעמיים , בהתקנה השלישית , זה נקתע לי שניה לפני ההפעלה האחרונה עכשיו שסוף סוף הצלחתי להתקין , איך שהווינודס עולה , שניה שתיים והוא קופא , נתקע , מת. אין לי מושגגגגג מה הבעיה , ניסיתי שלוש גירסאות של ווינודס , משלושה דיסקים שונים (ששלושתם עובדים!!) ככה שהדיסק בסדר , הבעיה כנראה במחשב.. זה המחשב amd sempron + mother board gigabyte - פעל אצלי עד לפני שבוע , כמו שצריך בלי שום בעיות , הבעיה לא כאן לדעתי corsair 512mb XMS pc3200 - כנ"ל ספק כוח 300 וואט של הק - כנ"ל ^ Radeon 9600pro - חדש , הגיע באותו יום שהתקנתי את המערכת הפ עלה צורב - גם כן , חדש.. הדבר האחרון שאני יכול לחשוב עליו , זה אולי שלא חיברתי את הכבלים כמו שצריך , או ג'מפרים למרות שגם כאן ניסיתי נראה לי כל קומבינציה אפ שרית. הקטע המוזר , שהצלחתי פעם אחת או פעמיים להפעיל , ואני לא זוכר באיזו קומבינציה (עשיתי ריסטרט ונתקע שוב פעם) יש לכם עצות? זה הדבר הכי מוזר שקרה לי , הכל כאן בסדר , למה לעזאזל זה נתקע (החום של המעבד לא עובד את ה 40 מעלות ) HELP :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.