עבור לתוכן

מלחמת כוכבים 3. THE SAGA IS COMPLETE 19TH MAY

Featured Replies

פורסם

imageload?table=cat_images;ttl2=15;key1=1872_img1;key2=-100_img1

הסרט יוצא בחו"ל ב19 למאי (אצלנו אותו יום או שבוע אחרי מקסימום)...

http://movies.channel.aol.com/feature/starwars/trailer.adp

הטריילר בהחלט נראה מדהים... הכל כמעט אפקטים, אבל אלו אפקטים, יותר טוב מ MATRIX 3 :)

נקווה רק שהוא לא יעשה עלילה מחורבנת כמו הסרט הראשון, וסרט יותר טוב מהשני... וגם שלא יהיה ארוך מדי כמו LOTR 3..

---

נ.ב. להימנע מלתת ספולרים למי שכבר יודע פרטים מהעלילה הרשמית (ולא סתם ניחושים)...

פורסם

ניראה טווווווווווווווב :D

פורסם

תסלחו לי על השאלה (אני בכלל מעדיף את STAR TREK) אבל לא אמורים להיות 9 סרטים בסך הכל?

ז"א פעם היו את 4-6 ובשנים האחרונות עשו את 1-2 ועכשיו את 3 נכון?

סתם סקרנות.

פורסם

כן, בסה"כ אמורים להיות 9 סרטים שיצאו בסדר הבא:

4, 5, 6

1, 2, 3

ואם, רק אם, לג'ורג' לוקאס יהיה רצון וכח בעתיד, יהיו גם

7, 8, 9

אבל זה בספק רב.

פורסם

כן, בסה"כ אמורים להיות 9 סרטים שיצאו בסדר הבא:

4, 5, 6

1, 2, 3

ואם, רק אם, לג'ורג' לוקאס יהיה רצון וכח בעתיד, יהיו גם

7, 8, 9

אבל זה בספק רב.

אאאאה, הוא לא בן איזה 80 עוד מעט?

פורסם

60

עריכה: הוספתי לו שנה מקודם, מקווה שהוא יסלח :-X

פורסם

הכי משעשע אותי אלו האנשים שהולכים לסרטים החדשים בלי שיש להם מושג מהסרטים הישנים ומתלהבים מכל שינוי עלילתי (ברור) שקורה שם.

אחרי שיצאתי עם חברים שלי ממלחמת המשובטים ואמרתי להם שאנקין זה דארת-ווידר הם היו מופתעים :lol:

פורסם

שו אנאקין ?

פורסם

קצת סדר:

קודם כל הסרט יוצא בארץ בדיוק כמו בארצות הברית ב19 אפשר לקרוא על זה כאן http://www.starwars.com/episode-iii/release/theater/news20050128.html

אף פעם לא היו אמורים להיות 9 סרטים,לוקאס פעם אחת (אחת!!!) אמר בתור התלוצצות שיהיו 9 סרטים ואח"כ הוא חזר בו ואמר ששובו של הג'דיי זה סיום.נקודה.

כל מה שאתם צריכים לראות זה את 60 minutes ששודר ב 13.03.2005 ולראות אותו אומר את זה,פלוס הוא אומר את זה בDVD של הטרלוגיה הראשונה שיצאה לא מזמן.

אני משוגע על star wars עוד משהייתי ילד קטן ויפה,הטרילוגיה החדשה עלובה לעומת הטרילוגיה המקורית,אבל עדיין משעשעת.

הפרק השלישי זה הפרק היחידי שהוא PG-13,ז"א מוגבל לצפייה מגיל 13...יענו הולך להיות שם סבבה (יחסית ל star wars).

פורסם
  • מחבר

שו אנאקין ?

הילד הקטן מהסרט הראשון ? המתלמד של OBI WAN מהסרט השני...

קצת סדר:

קודם כל הסרט יוצא בארץ בדיוק כמו בארצות הברית ב19 אפשר לקרוא על זה כאן http://www.starwars.com/episode-iii/release/theater/news20050128.html

אף פעם לא היו אמורים להיות 9 סרטים,לוקאס פעם אחת (אחת!!!) אמר בתור התלוצצות שיהיו 9 סרטים ואח"כ הוא חזר בו ואמר ששובו של הג'דיי זה סיום.נקודה.

הפרק השלישי זה הפרק היחידי שהוא PG-13,ז"א מוגבל לצפייה מגיל 13...יענו הולך להיות שם סבבה (יחסית ל star wars).

כרגיל הכל זה עניין של שיקולים כספיים / היכולת שלו לעשות את זה... חוץ מזה אני בספק שהאימפריה תסתיים בזה.. נראה לי שהשלב ההגיוני הבא הוא ללכת לסדרות טלוויזיה בנושא (נעשו כמה אנימציות בעבר)....

נקווה שאכן יהיה סרט שווה (הסוף די ברור, השאלה רק איך הוא באמת יבצע אותו באופן שיצליח להרשים....)

פורסם

ושאלת השאלות, למשהוא יש מושג מי האבא של אנאקין?

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע מי האבא של ישו ?

פורסם

כרגיל הכל זה עניין של שיקולים כספיים / היכולת שלו לעשות את זה... חוץ מזה אני בספק שהאימפריה תסתיים בזה.. נראה לי שהשלב ההגיוני הבא הוא ללכת לסדרות טלוויזיה בנושא (נעשו כמה אנימציות בעבר)....

ישנם שמועות הולכות וגוברות שאכן תהיה סדרת טלויזיה,הבמאי יהיה kevin smith (מהסרטים Jay and Silent Bob),ואחת הדמויות הקבועות תהיה של מארק האמיל (לוק סקייוולקר)...הסדרה תתבסס על מה שקורה אחרי שובו של הג'דיי.....עדיין רק שמועות אבל אני מקווה שהם נכונות.

מישהו יודע מי האבא של ישו ?

דומה אבל לא בדיוק,אבא של ישו הוא אלוהים (כן בטח,נו טוב הנוצרים מאמינים בזה אני לא יתחיל להתווכח)...אנאקין נוצר מה force,להגיד את האמת עדיין לא הבנתי את הקטע הזה מרוב שלוקס בכלל בלבל את הביציים עם המידיקלורין בפרק 1....נקוה שתשובה יותר מפורטת תהיה בפרק השלישי,אבל לפי איך שהוא הסביר...כל הג'דיי ואלו שהם לא דוקא ג'דיי אבל רגישים ל"כח",יש בתוכם יצורים מיקרוסקופים שגורמים ל"כח" לצוף.

(יכול להיות שהמידיקלורין התחרמנו על שמי (אמא של אנאקין)) ;D

פורסם

עם כל הכבוד ל SW (ויש), במאי יוצא XMEN3.

וחוץ ממעריצים של SW כולם ילכו לראות את XMEN כי השני היה פשוט סרט מושלם (כמעט).

ד"א ניחוש שלי, הסרט הבא הוא על הפיניקס, אפשר לראות את ההשתקפות שלה במים בסיום של XMEN2 למי שלא ידע.

בקשר לSW, בסרט הזה אניקון (או איך שלא אומרים) עובר לצד האפל והופך לדרק וידר למיי שלא רקאה את הטרילרים.

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד ל SW (ויש), במאי יוצא XMEN3.

וחוץ ממעריצים של SW כולם ילכו לראות את XMEN כי השני היה פשוט סרט מושלם (כמעט).

ד"א ניחוש שלי, הסרט הבא הוא על הפיניקס, אפשר לראות את ההשתקפות שלה במים בסיום של XMEN2 למי שלא ידע.

בקשר לSW, בסרט הזה אניקון (או איך שלא אומרים) עובר לצד האפל והופך לדרק וידר למיי שלא רקאה את הטרילרים.

דבר ראשון, אפשר לראות את שניהם, אין בעיה, THE MORE THE BETTER...

דבר שני, יש הרבה (פשוט ממש הרבה) יותר מעריצי SW מאשר XMEN (והאמת שיש לא מעט שאוהבים את שתיהם).. אני חייב שלציין שאני לא מעריץ, אני סתם נהנה...

דבר שלישי, בדיוק בזמן הכתיבה הבנתי שאין מצב בחיים ש XMEN 3 ו STAR WARS 3 יצאו שניהם באותו זמן.. ואכן צדקתי, XMEN 3 יוצא במאי 2006...

ודי ברור מה קורה בסרט בגדול, השאלה איך ואילו הפתעות בכל מקרה יש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים