פורסם 2005 במרץ 1620 שנים MaxLine III זה לא SATA 2זה סה"כ כולל בתוכו פיצ'רים של SATA 2בעיקרון הוא SATA 2 שהורידו לו את התמיכה ב 300MB/sOMRIJ עד שלא נראה הארד דיסקים Native SATA 2 לא נוכל לדעת נכון?אז עד שלא יהיה אב טיפוס הכל ניחושיםSATA II features, including:- Native command queuing- Hot plug- Staggered spin-up- Asynchronous signal recovery
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים OMRIJ עד שלא נראה הארד דיסקים Native SATA 2 לא נוכל לדעת נכון?אז עד שלא יהיה אב טיפוס הכל ניחושיםאלו אומנם ניחושים אבל ניחושים מושכליםבכל זאת יש כאן מגבלה פיזית של הדיסקים האלהשלא סוג החיבור הוא מה שישבור אותה
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים בוודאי שלא סוג החיבור ישבור אותהאבל אין לנו עדיין שום ואני אומר שוב שום מושג אם 10K RPM לא יהפוך לסטנדרט ב SATA 2או שיהיה פיתרון אחראז זה לא בדיוק ניחוש מושכלזה ניחוש כמו שאני ינחש שמחר טויוטה יציגו דגם חדש של המכונית החשמלית שלהםאני לא יודע אם כן או לא ואני בכל זאת מנחש, זה לא ניחוש מושכל
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים כן אבל מדובר פה בתקן עם תמיכה לאחורכמו AGP X4/X8 כלומר את ה הארד דיסק עם ה 10K RPMתוכל לחבר גם על ה SATA 1 ויותר מ 150 לא תגיע גם עם הארד דיסק ב 15K RPM
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים ההבדל הוא PCI EXPRESS, שאם אתה קונה מחשב חדש או משדרג מערכת בשדרוג שכולל כרטיס מסך, זה הבדל מ-א-ו-ד משמעותי. לא יהיו יותר כרטיסי AGP אחרי השנה, והכרטיסים החדשים שתומכים בAGP היום הם מגושרים, כלומר לא נבנו לחיבור הזה, ובגלל שאתה משלם על גשר, הם עולים יותר.בתאכלס, אחרי שהכל מתקזז, מערכת NFORCE 4 היא מערכת שלא עולה יותר מגג 100 שקל היום (ללוח בסיסי כמובן, שהלוח הבסיסי ביותר של NFORCE 4 - הגיגבייט NF9, הוא לוח מצויין), ותשאר בחיים זמן רב יותר, תודות ל-PCI-EXPRESS.תתעלם מהתמיכה בSATA2, היא לא ממש רלבנטית היום וכנראה שגם לא בקרוב.אם אני לא טועה ראיתי שחברת radeon עדיין לא סיימה עם agp
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים שתי החברות(ATI&NVIDIA) לא סיימו עדיין עם AGP ולא יסיימו בקרובמהסיבה הפשוטה-לרוב העולם עדיין יש AGP ולא PCI-EXPRESS
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים עדיין ממשיכים עם AGPhttp://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110216816,18907,
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים OMRIJמצ"ב תוצאות בOCDB שלי ב275@3.2V הכוונה היתה שהגעתי אמנם ל275 ב3,4,4,8 אולם כיום אני עובד ב2,2,2,5 במהירות נמוכה יותר. הזכרונות אכן מהירים ביותר ומגיעים לתוצאות יפות-ואני מאמין שעם מחשב על בסיס AMD אפשר יהיה להגיע למהירויות גבוהות בתזמונים נמוכים.אם לא הסברתי את עצמי נכון בפוסט הקודם עמך הסליחה.http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=520
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים האמת היא שצחקתי בקטע הזהאבל זה לא משהו ריאלי, זכרונות TCCD לא עובדים בתזמונים נמוכים בבאסים גבוהיםאין אף TCCD שמתקרב למספרים האלה עם 2-2-2-5 ולא משנה המתחבכל מקרה זכרון מצויין
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים OMRIJFIRE15 הגיע עם זכרונות של G.SKILL שהם TCCD למהירויות גבוהות יותר.( איני יודע באיזה תזמונים)http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=515
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אפשר להגיע גם לDDR740 עם TCCDזאת לא הפואנטההכוונה שלי היא שאלו לא זכרונות לתזמונים נמוכיםאפילו ל230 קשה להגיע איתם ב 2-2-2-5 ל250 אני לא ראיתי שהגיעו ויותר מזה בטוח שלאאבל כשמשחררים את התזמונים השמיים הם הגבול
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים שום דבר ממה שאמרתם לא סותר את מה שאמרתי. הכרטיסים הנאטיבים לAGP מתים. כל מה שנשאר זה מגושרים שעולים יותר, מגושמים יותר, וגם איתם בסופו של דבר נגמור די מהר.במחשב חדש - רק PCIE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.