פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אתה שואל אם בתי הספר מקבלים כשביתה את הילדים המטומטמים האלה שלא רוצים את דוח דוברת או שזאת שאתה מדבר על משהנו אחר?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אז תבין, כל ה"שביתות" האלו הם לא רישמיות ולכן יתקיים יום לימודים רגיל באותו יום של ה so called שביתה הזאת...
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים לא יודע מה היה בבתי ספר אחרים אבל אצלנו היו בערך 3 ילדים בכל כיתהוב9 מי שבא הלך לבית
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים כי ככה מפיצים בכל מקרה, מורים לפיזיקה לא שובתים, מורים לפיזיקה לא מבטלים שיעור גם אם יש הופעת רוק בחצר וגם אם יש רעידת אדמה, אז אני אלך לשיעור ונראה כמה אנשים ישארו אחריו
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים בכל מקרה, מורים לפיזיקה לא שובתים, מורים לפיזיקה לא מבטלים שיעור גם אם יש הופעת רוק בחצר וגם אם יש רעידת אדמה, אז אני אלך לשיעור ונראה כמה אנשים ישארו אחריו אויי כמה שזה נכון!!
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים בקיצור אין שביתה, ומי שלא מגיעה, אז היד רושמת והחיסור בדרך.אצלנו באליאנס(גטו ורדה) איימו שמי שלא יבוא כאילו הכריז על עצמו כעל מפסיק את לימודיו בבית הספרבקיצור מי שלא בא מחר איימו שיעיפו אותו מבית הספרכמובן שזה בניגוד לחוק ואני בטוח ב-100 אחוז שלא יעשו את זה אבל עצם האיום מצדיק את השביתהאם לא הייתי כיתה י"ב הייתי מבריז מחר בשביל הפרנציפ
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה בגלל שמשרד החינוך טרח להוריד את שני האתרים(כן גם את זה עם שריפת בית הספר )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.