פורסם 2005 במרץ 1720 שנים ואם יש "סטייה סטטיסטית" ? : חוץ מזה יש יותר מידי משתנים למשוואה הזאת שתלויים בהרבה X Y Z...
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים בתור רוכב מקצועי לשעבר יש לי כמה דברים להגיד, בקשר לאימפוטנציה זה באמת גורם אבל רק עם כיסא רך (כן כן התוספת ג'ל הזאת) עם קונים כיסא "מקצועי" ובנוי טוב ואיכותי ולובשים מכנסי רכיבה הכל יהיה בסדר שם למטה בקשר לעבודה יש לי בעברית כל מני עם זה עוזר לך
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים בתור רוכב מקצועי לשעבר יש לי כמה דברים להגיד, בקשר לאימפוטנציה זה באמת גורם אבל רק עם כיסא רך (כן כן התוספת ג'ל הזאת) אני מבין שזה מניסיון? :
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מניסיון לא שלי למזלי ולא.. תאמת זה לא קורה בדרך כלל לרוכבים המקצועיים כי הם משתמשים בציוד נכון (מכנסיים וכיסא טוב) זה דווקה קורה לאלה שמשתמשים באופניים הרבה באופן חובבני "למכולת וחזרה" בתקיפות, עם אופניים לא טובות וכסא ג'ל ב10 שקל
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים ישיבה על כסא אופניים סטנדרטי רגיל גורמת לירידה באיכות הזרע מהסיבה היא שהאשכים נצמדים לגוף מה שמעלה שם את הטמפרטורה (זו גם הסיבה ששק האשכים מופרד מהגוף, בכדי שהטמפרטורה תהיה נמוכה מטמפרטורת הגוף) לא ממש ברור לי למה רשמתי את זה בפורום מחשבים :s05: :s05: :s05:
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תגידו, התיאוריה הזאת שהישיבה הזאת גורמת לאימפוטנציה - תקפה גם לגבי אופנוע?כי התנוחה היא אותה תנוחה(כמעט), רק שכעת לא מעורב ספורט.השאלה היא אם הנזק נגרם כתוצאה מהספורט או כתוצאה מהישיבה האירודינמית...מה אתם אומרים?הבעיה העיקרית באפנאים היא שהמושב צר, באופנוע התנוחה דומה אבל המושב הרבה יותר רחב כך שהלחץ מתפזר על פני איזור גדול יותר.אני אופנוען כבר די הרבה זמן ומעולם לא פגשתי מישהו עם בעיה כזאת בקרב האופנוענים שאני מכיר (או שהם לא מספרים לי :-X)
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אז אי אפשר לקמבן לו שם איזה קירור ? אולי איזה זלמן ...או קירור מיים מה עם קירור גז ?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אז אי אפשר לקמבן לו שם איזה קירור ? אולי איזה זלמן ...או קירור מיים מה עם קירור גז ? STFU ואל תהפוך את זה לספאם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.