פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אני קונה מחשב.... וייעצו לי לקנות כרטיס מסך עם ה pci-eאמרו לי שזה הכי כדאי כי זאת טכנולוגיה חדשה ועוד מעט לא יהיו יותר agpהקטע הוא שבנוסף לזה שהכרטיס הופך להיות יקר יותר אני גם יצתרך לקנות מעבד ולוח אםיקרים יותר וזה כי אני יצתרך את התושבת 939 בכדי שזה יתמוך בpci-eעכשיו השאלה שלי היא האם כדאי באמת לעשות כך... או שעדיף לקנות כרטיס מסך agpוכך גם המעבד והלוח אם יהיו זולים יותר...והאם מבחינה גראפית יש הבדל משמעותי...תודה לכל העונים!
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה תלוי בך.... עם אתה צריך מחשב חזק לעכשיו ושהוא יספיק לך להרבה וכל זה... תירא עם תיקנה עכשיו agp זה לא סיפור גדול הוא ישאר לעוד כמה שנים איתנואבל עם אתה רוצה להיות בשידרוג בעתיד תיקנה מערכת חדשה וכרטיס pci-e חלש ובעתיד תשדרג רק אותו....לפי דעתי ליקנות מחשב עכשיו זה סתם ביזבוז כסף ענק!!!
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה תלוי בך.... עם אתה צריך מחשב חזק לעכשיו ושהוא יספיק לך להרבה וכל זה... תירא עם תיקנה עכשיו agp זה לא סיפור גדול הוא ישאר לעוד כמה שנים איתנואבל עם אתה רוצה להיות בשידרוג בעתיד תיקנה מערכת חדשה וכרטיס pci-e חלש ובעתיד תשדרג רק אותו....לפי דעתי ליקנות מחשב עכשיו זה סתם ביזבוז כסף ענק!!!תמיד יש חידושים ככה עולם המחשבים עובד ,תקנה היום מחר יצא משהו חדש אין מה לעשות.זה לא אומר שאם יוצא משהו אחר וחדש , אז מה שקנית לפניי קצת זמן לא יהיה טוב עדיין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.