עבור לתוכן

שאלה רק למי שמכיר את התוכנה 3DMark 05 ויכול לענות על שאלה

Featured Replies

פורסם

אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????

פורסם

אהה זאת התוצאה שצריך להיות לכרטיס בלי אוברקלוק ובלי כלום כמו שלך ואפילו התוצאה צריכה הית הלהיות טיפה פחות אבל יפה יפה.....

פורסם
  • מחבר

תודה גבר , אך אשמח לשמוע עוד תגובות וגבר תגיד לי עוד משהו כדי לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק והאם יהיו שיפורים ואם כן אז מהם וכנ"ל על מגרעות.

פורסם

תודה גבר , אך אשמח לשמוע עוד תגובות וגבר תגיד לי עוד משהו כדי לעשות לכרטיס שלי אוברקלוק והאם יהיו שיפורים ואם כן אז מהם וכנ"ל על מגרעות.

אין בעד מה...

ובקשר לאוברקלוק תבין הליבה שלך נימצאת עכשיו בסטוק שלה על 300 אנשים הגיעו איתה ל550!!!!! וזה באמת מטורף תבין כמה שתגיע לאוברקלוק יותר גובהה כך גם הכרטיס שלך יהיה יותר חזק. משמע יותר נקודות בתוכנה יותר fps במשחקים וכו כו..

ועם כדי או לא רק אתה תחליט עם אתה רוצה להיכנס לזה ועם כן עד כמה להיכנס כי אוברקלוק יכול להתחיל בעד כמה שהדריבר נותן ואז יכול להגיע לזה שעוקפים את הדריבר ומגיעים ליות רויכול להגיע גם לוולט מוד ואפילו לקרור גז חח אז תחליט לבד חחח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חחחח עד עכשיו לא היתה לי שום בעיה עם הכרטיס מסך והוא סבבה 10ובמשחקים שאני משחק ובתוכנות שאני משתמש הוא מתפקד מצוין תגיד לי בקשה הוא משפיע גם על קידוד סרטים? או שזה תלוי רק במעבד?

פורסם

רק במעבד שלך לא קשור בכלל בכרטיס מסך...

מקווה שעניתי לך על כול השאלות...

פורסם

עוד לא הבנתי איך יש לך שני ספקים.

פורסם

עוד לא הבנתי איך יש לך שני ספקים.

אחד לקירור גז...כי צריך להפעיל אותו לפני....ואחד למחשב...

עכשיו יש לי גם שאלה..יחיאל....

למה הקירור גז לא מתחבר לשקע של 230V??..

פורסם

אין בעד מה...

ובקשר לאוברקלוק תבין הליבה שלך נימצאת עכשיו בסטוק שלה על 300 אנשים הגיעו איתה ל550!!!!! וזה באמת מטורף תבין כמה שתגיע לאוברקלוק יותר גובהה כך גם הכרטיס שלך יהיה יותר חזק. משמע יותר נקודות בתוכנה יותר fps במשחקים וכו כו..

ועם כדי או לא רק אתה תחליט עם אתה רוצה להיכנס לזה ועם כן עד כמה להיכנס כי אוברקלוק יכול להתחיל בעד כמה שהדריבר נותן ואז יכול להגיע לזה שעוקפים את הדריבר ומגיעים ליות רויכול להגיע גם לוולט מוד ואפילו לקרור גז חח אז תחליט לבד חחח :xyxthumbs:

יחיאל , "קצת" טעית כאן , ה6600GT במצב 2D(כלומר כאשר אתה לא משחק בשום דבר או עורך גרפיקה) עובד על 300MHZ כדי לשמור על טמפרטורה נמוכה וכדי לא להתאמץ סתם , ורק במשחקים הדרייבר יודע לבד לשים אותו על 500 , ככה שאנשים בסך הכל עשו אוברקלוק מ500 ל550...

פורסם

ויש גירסאות אקסטרים שמגיעות על 550+ סטוק, אז באמת אין ממה להתלהב.

פורסם

אז כך הלכתי לשעה וכבר מלא שאלות אלי אהה חחחחח :cool2:

אז ילאה..

ויש גירסאות אקסטרים שמגיעות על 550+ סטוק, אז באמת אין ממה להתלהב.

ואלה אחי לא ידעתי פשוט אני דיי הרבה בפורומים בחו"ל וריפרפתי וראיתי את הנתון הזה אז כניראה היתבלבלו...אז סורי עם בילבלתי מישהו חזרה...

יחיאל , "קצת" טעית כאן , ה6600GT במצב 2D(כלומר כאשר אתה לא משחק בשום דבר או עורך גרפיקה) עובד על 300MHZ כדי לשמור על טמפרטורה נמוכה וכדי לא להתאמץ סתם , ורק במשחקים הדרייבר יודע לבד לשים אותו על 500 , ככה שאנשים בסך הכל עשו אוברקלוק מ500 ל550...

אותה תשובה גם לך אחי..סורי......

אחד לקירור גז...כי צריך להפעיל אותו לפני....ואחד למחשב...

עכשיו יש לי גם שאלה..יחיאל....

למה הקירור גז לא מתחבר לשקע של 230V??..

אז כך לידע כללי את הקרור גז אפשר שלא להפעיל לפני אבל רק עם נוורטווד ובלי אובר לפחות כך שמעתי מיכוון שהוא לא מיתחמם וכו וכו (אבל מה זה שווה בדיוק חח)

בכול מקרה אני בתהליכי חיפוש אחר טיימר של דקה שכאילו מתי שאני ידליק את המחשב הטיימר יפעיל את המערכת קרור עם ספק אחד ולא יתן למתח להגיע ללוח ורק אחרי דקה המתח יוזרם ללוח מה שיגרום להלדקה של המחשב..רעיון אהה אבל עדיין רק רעיון בלי ביצוע כי לא יודע איפה למצוא או איך לעשות דבר כזה יש רעיון חח?...

ובקשר לשקע של ה230V שהזמנתי את הקרור גז שלי ביקשתי את האקסטרים אדישן הרגיל אבל עם השנאי של האקסטרים אדישן שתיים..(שנאי ל 230וולט) בכול מקרה אחרי חודש ומשהו השנאי נישרף....... :'( :'( :'( וכולי בבאסה בגלל זה כי אין לי מאיפה להביא עכשיו אחד אחר צריך משהו שנותן איזה 18 אמפר לפחות וכו כוו ואני לא מוצא דבר כזה אתם מכירים?...

בכול קמרה בגלל שהוא נישרף אז חזרתי להישתמש במקורי שזה עם הספק..שדוגרי זה באסה..... אבל מה לעשות..

מקווה שעניתי על השאלות...

יחיאל (יחי)

פורסם

אפשר להגיע עם הליבה להרבה יותר ....אני הגעתי ל 620 יציב ביותר ללא הבדלי טמפרטורה משמעותיים וזכרונות על 1280 יציב לגמרי - הכרטיס מאוד טוב ....לפעמים תלוי ביצרן ולפעמים תלוי בקירור ....דרך אגב אני אתקע כמה RAMSINKS על הזכרונות של הכרטיס ונראה לאן נגיע משם ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים