עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן 5GB

Featured Replies

פורסם

המועמדים העיקרים שלי הם: CARBON, H10, ZEN MICRO MINI IPOD

אם נעזוב לרגע את ההיבט הכלכלי(אני יודע הH10 יקר משמעותית מהשאר)

מה מהם הכי משתלם?(מבחינת איכות שמע, איכות אוזניות, זמן בטריה) ולא הייתי מתנגד לליריקס(שהH10 הוא היחיד שתומך בו נכון?)

פורסם

כל יומיים נפתח כזה דיון מי עדיף... ?

נגיד שבגדול האיכות שמע של CREATIVE נחשבת לטובה יותר מהאחרים, ונראה לי שה IPOD עוצמתי יותר ? אבל לרוב זה גם עניין סוביקטיבי ותלוי באיזה אוזניות אתה משתמש...

לגבי איכות האוזניות, הכי פחות טוב זה ה CARBON שמגיע עם משהו רגיל (אם כי לי אין תלונות יותר מדי), ה H10 מגיע עם MX400 ? וה IPOD מגיעים עם אוזניות סבירות...

זמן בטרייה אתה יכול לראות באתרים, CARBON מגיע ל 20 שעות, IPOD ל 18 שעות, ZEN ל 12 שעות ו H10 גם 12 שעות...

ל H10 יש תמיכה בהצגת קבצי TXT, לא יודע איך ואם זה עובד עם LYRICS בקבצים (הם לא מפרסמים את זה לפחות)...

יש גם כמובן את שיקול הגודל / ממשק (TOUCHPAD אנכי שיש ל H10 ו ZEN, ל IPOD יש TOUCHPAD סיבובי, ול CARBON יש גויסטיק)..

פורסם

ל- H10 יש גם מסך צבעוני כך שאתה יכול לראות בו גם תמונות.

ועד כמה שידוע לי הוא מזוהה כדיסק קשיח ולא מצריך שום תוכנה חיצונית (כמו באייפוד) הוא גם קורא OGG ולא רק WMA ו MP3 כך שהוא יכול להכיל

עד 8 ~ 8.5 ג'יגה של MP3 !!

האזניות של האייריבר מיוצרות ע"י סנהייזר (MX400) כפי שציינו לפני, והן מאוד איכותיות, הן יורדות לבסים נמוכים בלי דיסטורשן (כל עוד הווליום שפוי - כלומר מתחת לדציבלים שיובילו להתחרשות מיידית ולצמיתות...) שמעתי אותן אצל חבר.

מבינהם הייתי הולך על ה- H10

פורסם

אחרי שקיבלתי היום את הקראיטיב זן מיקרו. אני יכול להמליץ לך עליו. נגן מעוללללהההההה

האיריבר סתם יקר ומסך צבעוני בכלל לא משמעותי... בעיקר שאי אפשר לראות בו סרטים אלא רק תמונות

פורסם

לפי מה ששמעתי הצגת התמונות בH10 היא גרועה מאוד ולוקח הרבה זמן עד שהתמונה נטענת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים