פורסם 2005 במרץ 1620 שנים הלבן מסביב זה רק בגלל שכרגע הוא בטוח קופסא כזאת לבנה שאני מטעין אותו, זה מעמד כזה.. אה רעיון נחמד, חחח ברוב טיפשותי חשבתי שזה חלק מהמכשיר
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים תעדכן דריברים של הלוח אם...וגם תתחדש, אתה מרוצה מהממשק שלו ,גודל מסך וכו' (למרות שזה מן הסתם לוקח כמה ימים להתרגל).כמה עלה ומאיפה (קיבלת שלט איתו) ?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים וכמו כן תבדוק אם ה- Firmware מעודכן, כי בגרסא הראשונה לא הייתה תמיכה לכך שהנגן יתפקד כ- DOK.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר מהגודל הכללי שלו אני מאוד מרוצה,במסך גם רואים טוב והוא מספיק גדול.בכל אופן לא יצא לי להשתמש בו כי כרגע אני מטעין אותו לילה שלם בפעם הראשונה...בכל אופן עידכנתי דרייברים ועכשיו אין שום סימן שאלה ? ב-device manager...מקווה שזה פתר את ההודעה הזאת שהייתה לי. בכל אופן שמעתי רק את הדמואים שיש במכשיר כרגע והאיכות מעולה.בקטע של התפריט קצת קצת הסתבכתי אבל אני יתרגל.אהה וגם עידכתי firmware, ומה הכוונה ל-DOK?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר אהההה disk on key...כן הייתה תמיכה אבל היה אפשר לחלק את ההארד דיסק ל-data רק עד 2 גיגה,ועם העידכון אפשר עד 4.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר תודה אחי!!בכל אופן:*****אזהרה*****מי שמתכוון לקנות את ה-px100 שידע שהם יכולות לגרום לבעיות באוזניים..... הבאסים איי איי איי יש לי צפצופים באוזניים
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר טוב סיים להטעיןןןחברים הנגן הזה פשוט חיההההההההההההההההההההה אני מרוצה עד הגגגגגגגגגגגכל מי שמתלבט מה לקנות? תלכו על הזן מיקרווווווווווווו הבטחה שלי לא תתאכזבו![attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים הלחצנים שלו נוחים? מה עם העברית מישהו סידר לזה איזה תמיכה כבר או לא? יש מצב לתמונות פרופורציה או משהו שיראה יותר נורמאלי קצת?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר האיכות מדהימה,הלחצנים נוחים מאוד רק צריך להתרגל אליהם(5 דקות גג). וצריך להוריד את הרגישות שלהם ל-low וזה בדיוק מושלם.התפריטים נוחים והכל מעולה,האור הכחול מדהים בחושך, המכשיר קטן ונח מאוד, והאמת שלא מצאתי שום דבר שלישי...מומלץ בחום!!!לגבי תמונות אני מחכה שחבר יבוא עם מצלמה... אולי היום או מחר אל תדאגו זה בטוח יגיע!
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תמיכה בעברית אין, ולא נראה שתהיה בזמן הקרוב...תגיד, איך היציבות שלו, כבר עשה לך RESET ?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תתחדש.איזה נגן מהמם. כל כך יפה! אבל אני עדיין שומר אמונים ל h120 הזקן (דווקא לא כל כך זקן... יש לי אותו פחות מחצי שנה) והנאמן שלי=] נ.בוהpx100 שלי גם יושבות לי ממש טוב על הראש וגם לא עושות שום כאבי ראש... =\
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר תמיכה בעברית אין, ולא נראה שתהיה בזמן הקרוב... תגיד, איך היציבות שלו, כבר עשה לך RESET ? יציבות טובה מאוד, לא עשה שום ריסט טפו טפו טפו למה שיעשה?
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים דרך אגב, CREATIVE הכריזה שהיא מחליפה את כל דגמי ה ZEN הרגילים (20, 40GB) בממשק של CREATIVE ZEN MICRO, רק יותר גדול (ITS ABOUT TIME)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.