פורסם 2005 במרץ 1620 שנים קיבלתי אותם הרגע!!! בינתיים אני מטעין את הנגן, ואת האוזניות חיברתי למערכת סטריאו.... איזה איכותתתתתתתתתתתתת איזה באסיםםםםם (כואב לי הראש בעעע)טירוףףףףףבינתיים תמונות של האוזניות(מצטער על האיכות,בקרוב חבר שלי יגיע עם מצלמה)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר כן דווקא די נוחות,חבל שלא עשו אותם קצת יותר גדולות כאלה שיתמכו בכל האוזן, אם הבנתם למה אני מתכוון..תגידו בהטענה ראשונה אני יכול להטעין דרך ה-Usb?או שחייב דרך החשמל.כי גם דרך Usb הוא נטען...ומופיע לי דבר כזה : מה לעשות?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים עדיף דרך החשמל נראה ליהתכוונתי לזה שהן לא ממש יושבות על האוזן.. זה משהו באמת משמעותי?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר כן הסאונד בורח קצת.... אבל הם די נוחות והאיכות מעולה.!מישהו יודע מה זה ההודעה הזאת שאני מקבל על ה-usb???
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים כן דווקא די נוחות,חבל שלא עשו אותם קצת יותר גדולות כאלה שיתמכו בכל האוזן, אם הבנתם למה אני מתכוון..תגידו בהטענה ראשונה אני יכול להטעין דרך ה-Usb?או שחייב דרך החשמל.כי גם דרך Usb הוא נטען...ומופיע לי דבר כזה : מה לעשות?נסה לחבר את הנגן ל-usb האחוריים, וכמובן אם יש לך winxp בלי sp1/2 כדאי שתתקין, וזה יאפשר את התמיכה ב-usb2
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר יש לי SP2.וניסיתי לחבר ל-usb רגיל, ואח"כ גם לאחוריים... לא עזר ממש.אולי אני צריך להתקין משהו של הלוח אם?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים נראה נחמדהדבר היחיד שלא אהבתי בו זה את הלבן מסביב, זה נראה כאילו הנגן נמצא בתוך קופסה כפולהבקשר ל-usb2, כנס ל-device manager ותבדוק שם אם יש איזה סימן שאלה על ה-usb2 enhanced controller או על התקן אחר מה-usb, אם כן תעשה עליו לחיצה ימנית ותעשה update driver, תתן לווינדוס עצמו לחפש וקרוב לוודאי שהוא ימצא משהואם הכל יותקן כמו שצריך אין סיבה שה-usb2 לא יתפקד כמו usb2
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר הלבן מסביב זה רק בגלל שכרגע הוא בטוח קופסא כזאת לבנה שאני מטעין אותו,זה מעמד כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.