עבור לתוכן

בעייה עם כרטיס Albatron 6800GT

Featured Replies

פורסם

שלום. יש לי את המפרט:

amd 64 3000+

512 x 2 ram

epox kda3j

albatron 6800GT

עכשיו לבעייה:

לפני כמה ימים לקחתי מחבר את המשחק Riddick וbattle for the middle earth שני המשחקים אמורים לעבוד על המחשב שלי מעולה, וזה לא ככה.

אני לא בטוח לגבי ה bftme כי לא ראיתי איך זה על המחשב אחר והRiddick אני בטוח שאני לא רואה טוב כי אצל חבר שלי שיש לו 9600XT רואים יותר טוב.

שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\

התקנתי לפני כמה ימים את הדרייבר החדש אולי בגלל זה? כי אני לא בטוח שהתקנתי טוב, זאת הפעם הראשונה שהתקנתי דרייבר לכרטיס. וכן, לפני כן אני מחקתי את הדרייברים הקיימים. בדקתי בEverest וכתוב בDriver install של הכרטיס מסך את הגירסא האחרונה אני לא יודע אם זה אומר שהתקנתי את הדרייבר כמו שצריך.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה!

פורסם

תראה בקשר לדרייברים תמיד זה יכול להיות וכדי להיות בטוח שלא הדרייבר זה הבעייה פשוט תמחק את הדרייבר הזה ותחזור לקודם ואז תבדוק ובקשר ל שמתי את הSHADER על 2++ רזולוציה: 768 1024x ואני לא רואה טוב =\ בדרך כלל עם רוצים לשים את הכרטיס בכול האופציות צריך לעשות את זה גם בדריבר וגם במשחק ועם תעשה את זה רק במשחק זה לא ישנה לך הרבה.. תבדוק ותחזור עם תשובות ואנחנו נישמח לעזור...

יחיאל

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה היה הדרייבר הקודם שלי.

וזה לא שעם הדרייבר הקודם זה היה יותר טוב קיבלתי את המשחקים אחרי שהתקנתי את הדרייבר החדש.

ניסיתי למחוק אותו ולהתקין אותו שוב וזה לא עזר =( שמתי את הרזולוציה במשחק על אותו רזולוציה כמו המחשב וזה לא עזר.

אני לא יודע איפה לשנות את ההגדרות בכרטיס.

פורסם

על איזה ביוס מדברים?...

תנסה את 75.90 הוא לדעתי הטוב יבותר..

פורסם
  • מחבר

בנאדם אני לא מבין בזה כלום =(

Field Value

BIOS String Version 5.40.02.15.02

מה, איך לנסות =\?

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח קטלני אתה חח :lol: :lol:

בכול מקרה הינה תוריד מפה..... תתקין וכמובן אחרי שהסרתה את הדרייבר הקודם ותחזור עם תשובות...

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1013

יחיאל (יחי) :silly: :silly: :silly:

פורסם
  • מחבר

רגע, לא הבנתי =( זה בעצם דרייבר או תוסף?

פורסם

באמת לא אמורה להיות שום בעיה של המשחקים האלה לרוץ על המחשב שלך כפי שאתה רואה יש לנו מחשבים דיי דומים ואצלי רידיק רץ מצוין

אני ממליץ לך לעשות מס' דברים:

1. לעזוב את כל הגרסאות בטא של הדרייברים כי זה לא נותן שום דבר חוץ מעוד כמה כמה נקודות ב3dmark 2005

אז פשוט תלך Add/Remove תמחק את הדרייבר של הכרטיס מסך... תוריד את הדרייבר הכי מעודכן ( והרשמי ) של NVIDIA מפה

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_71.84.html

2. אם עדיין יש לך בעיות בתצוגה תבדוק בכלל אם אתה רואה טוב את המשחקים גם על הגדרות פחות גבוהות..

3. ומוצא אחרון שאני יכול להציע לך זה להתקין מחדש תמשחקים ולראות עם זה הסתדר ...

בהצלחה!

נ.ב

ועוד משהו אתה יכול אולי להעלות Screen Shot שנראה למה אתה מתכוון ב"לא רואה טוב".

וגם האם יש עוד משחקים "כבדים" שנתקלת בבעיה הזאת בהם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים