עבור לתוכן

בחירת דיל לA85

Featured Replies

פורסם

אהלן,אני כרגע בהתלבטויות בנוגע לקניית קנון A85 ,שבקרוב עומדות להעלם מעולמנו ושמכירן ברצפה.

בדקתי באתר קאמרה 4 סייל DPS לגבי הדיל של השילוש הקדוש-

דיל מוכן:

תיק מתנה + מטען powerhouse לבית ולרכב 2500 + Canon A85 + lexar 128 mb

סה"כ- 1,470.00¤

ולאחר מיכן "בניתי" שילוש משודרג באותו מחיר-

דיל מורכב:

מטען GP PowerBank Travel 2100 -מחיר: ¤ 155.00

Canon A85 Canon PowerShot -מחיר: ¤ 1,175.00

San-Disk CompactFlash 256MB  -מחיר: ¤ 139.00

סה"כ 1,469.00 ¤

עכשיו ההיתלבטות שלי עם ללכת על הדיל המוכן- בשקל אחד יותר יקר ( ;D),בא עם סוללות יותר חזקות (אבל יצרן לא מוכר),זיכרון בעל נפח יותר קטן + בונוס תיק.

או על הדיל השני-שעם סוללות יותר חלשות,זכרון יותר גדול,ובלי תיק.

מה דעתכם בעניין,תוכלו ליעץ לי?

האם יש הבדל קריטי בין סוללות 2500 ל2100 ?

ומה דעתכם על ה-A85?

תודה

פורסם

חשוב לך שיהיה 4MP ? כיוון שה-A510 שהיא 3MP יוצאת הרבה יותר משתלמת מלבד העובדה שהיא רק "3MP"..

Canon A510 (זום x4, משתמשת ב-2 סוללות בלבד כך ששתיים נוספות יהיו כגיבוי, קלה יותר, קטנה יותר)

256MB DaneElec/Kingston

GP PowerBank Travel 2100

=

1350 ש"ח

תקנה ב-50 שקל נרתיק מתאים ואם אתה רוצה תוסיף גם חצובה קטנה לצילומים :)

לדעתי הדיל שהוצע לא כדאי כיוון שב-128 לא תכיל הרבה תמונות, במיוחד שהמצלמה היא 4MP.

פורסם
  • מחבר

האמת ש-4 MP די חשוב לי,חצובה קטנה ונרתיק כבר יש לי,אני פשוט "מיציתי" את המצלמה הנוכחית שלי(P-32 של SONY) ואני רוצה לשדרג לקנון מסדרת ה-A.חוץ מזה שהעניין של הגודל והמשקל בA-85 לא מפריע לי,ואני גם לא כלכך אוהב את העיצוב החדש של סדרת A5X0.

פורסם

אולי כדאי לך לקפוץ לחנות צילום שיש ברשותה את שתי המצלמות (A510\A85) ולראות אותם פנים מול פנים.

המחיר של ה-A520 מוגזם לדעתי, הוא צריך להיות סביבות 1300-1350 שהוא לא :nixweiss: אז לא ממש כדאי אותה.

עד כמה שאני רואה החלטת כבר בעצמך מה מתאים לך, אז אני לא יודע מה עוד אני יכול להציע לך מלבד שתלך ותראה את המצלמות לפני שתקנה.

פורסם

256MB DaneElec/Kingston

סליחה שאני מתפרץ אבל DaneElec נחשבת חברה ידועה ואיכותית שאפשר לסמוך עליה?

פורסם

רק לעניין הסוללות שעדיין לא הגיבו עליו, למיטב הבנתי, ההבדל בין 2100 ל 2500 הוא לא משמעותי. ולכן עדיף כבר ללכת על סוללות של מותג מוכר ואמין כמו GP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים