פורסם 2005 במרץ 1620 שנים שמעו ראיתי את זה שכתב בפורום חידה. אז אני רוצה להראות לו באמת חידה ואללה: לפני הרבה שנים בחור בן 23 וחצי גנב 3 טונות של טונה מי מוכר בחנות טונה שהיה בן 37 תפסו אותו והעבירו אותו לכלא שהיה בצפון העיר עד למשפט. השופט הרשיע אותו ונתן לו 3 שנים בכלא שמור בגלל שהיה מחסור בטונה בגללו אז השוטרים לקחו אותו לנמל לאונייה מישטרתית. באמצע ההפלגה ניגש האסיר לאחד מהסוהרים ששומרים עליו וביקש אפילו היתחנן ממש שישחרר אותו כך בלב ים ושהוא לא רוצה לשבת בכלא על פשע מטומטם שכזה כי יצחקו עליו בכלא. אז הסוהר אמר לו כך: עם תענה לי על שאלה אחת בלבד אני ישחרר אותך אז האסיר אמר סבבה (לא שהיה לו בררה) אז הסוהר שאל את השאלה הבאה: אני מכניס אותך לתא עם חלון קטן למאלה כיור ברז עם מים זורמים ומיטה כחולה. עם תצליח להגיד לי בדיוק מתי אנחנו חוצים את קו גריניץ (קו שמפריד את כדור הארץ) כשאתה נמצא בתוך התא סגור אני ישחרר אותך ואפילו יבנה לך אתר בן זונה ( ) אז השאלה שלי לכם חברי האתר היא כזאת "איך אפשר לדעת מתי חוצים את הקו?" -------------------------------------------------------------------------------------------- אנשים בבקשה לחשוב לפני שאתם עונים
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אתה בטוח שאתה לא מתכוון לקו המשווה?המים אמורים להסתובב בכיור בכיוונים הפוכים משני צידי הקו...אתה עולה חדש?אם לא, אז אני מצטרף לעלבון שבהודעה הקודמת. :-\
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים התכוונת בטח לאקווטור-קו המשווה, ולא לגריניץ' שהינו קו אורך ללא כל משמעות פיזיקלית, זה רק על שם גריניץ' שהיה אסטרונום או משהו כזה בלונדון..OK אז כשמורידים מים בכיור הם מסתובבים לכיוון שמאל או ימין (תלוי אם אתה נמצא בצפון או דרום של האקווטור)כשנמצאים באמצע האקווטור, המים לא מסתובבים לשום מקום אלא יורדים בצורה ישירה. התשובה: האסיר ימשיך לשפוך מים, ויחכה שהם לא יסתבבו אלא יירדו בצורה חלקה.לא צריך להיות Nבין גדול : P כדי לדעת את זה..
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה רק על שם גריניץ' שהיה אסטרונום או משהו כזה בלונדון.. זה על שם עיירה בריטית או אמריקנית שהקו חוצה
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה על שם עיירה בריטית או אמריקנית שהקו חוצה שניכם צודקים. בעיקרון קו המשווה הוא על שם גריניץ', שבאמת היה אסטרונום ובדיוק בקו גריניץ' נמצא מצפה הכוכבים על שמו. מצפה הכוכבים נמצא ליד עיירה בשם גריניץ', אני מניח שגם היא קרויה על שמו.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים זה על שם עיירה בריטית או אמריקנית שהקו חוצה איך הגעת לארה"ב ??? זה על שם מצפה כוכבים*, שנקרא על שם העיירה. הקו עובר שם (נו טוב הייתי קרוב..מאוד ) http://en.wikipedia.org/wiki/Greenwich
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר בקיצור אני לא עולה חדש זה אחד ששלח לי באי סי קיו ואני העתקתי לפה ועניתם נכון וכל אלו עם העלבון אתם יכולים לימ** לי (איך כתבתי עכשיו?)
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים שניכם צודקים. בעיקרון קו המשווה הוא על שם גריניץ', שבאמת היה אסטרונום ובדיוק בקו גריניץ' נמצא מצפה הכוכבים על שמו.מצפה הכוכבים נמצא ליד עיירה בשם גריניץ', אני מניח שגם היא קרויה על שמו.קו גריניץ' הוא בכלל קו אורך.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים ^^^ולכן זה אמור להיות מתי עוברים את קו המשווה, שכן קווי האורך הם מומצאים ואינםבעלי שום משמעות מעבר לבני אדם, לעומת לקו המשווה שהוא בעל משמעות אמיתיתולמה לעזאזל כל כך מפרטים על בני כמה כולם והכל? (למי אכפת בן כמה המוכר?!)אני שונא שמכניסים פרטים לא חשובים לחידותואם כבר, הנה חידה ששמעתי לפני מספר ימיםנניח שיש לי חפיסת קלפים שלמה, כלומר 54 קלפים והיא מפוזרת על שולחן וכל הקלפים פונים מעלה (כלומר גלויים)אתם נמצאים מול השולחן עם עיניים סגורות,מובן עד כה?בכל מקרה, אני הופך מספר קלפים מסויים, נניח 10 קלפיםאתם צריכים, עם עיניים סגורות לחלק את החפיסת קלפים ככה שבשני החבילות שעשיתם יהיה אותו מספר של קלפים שפונים מטה (כלומר כאלה הפוכים)איך אתם עושים את זה? (כמובן מותר לכם לעשות הכל מלבד לפתוח את העיניים)
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים סתם משהו למחשבה שמצאתי...The game is "Life"The play ground is planet earth The game puppets are the people of earthThe players are god and the devilNOW , who you think is winning ? ? ? ?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר מרפי מרפי הבן זונהתמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנהמרפי מרפי בן זונהאני בלי מטריה פתאום מתחיל טיפטוףמרפי הבן זונה חבר של דני רוףאכלו לי את השניצלים נשאר רק לוףהולך שניה לשקם פתאום אני חטוףחוזר אחרי שבועיים חברה לא נותנתמתחת לחלון חתולה מאוננתפוגש את אבא של החברה במכון ליוויהכול סביבי בוער ולא עונים לי בכיבוייהשמפו בשיער נגמרו המים החמיםביום של תמונת מחזור חצ'קון באמצע הפניםסוף חירבון יש רק שלושה ריבועיםעל הריצפה במקלחת נפלו התחתונים.מרפי מרפי הבן זונהתמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנהמרפי מרפי בן זונהבאמצע השלולית נתקע לי האוטוהבאתי שש בטופס ולא שלחתי לוטובדרך לטיסה מלוד נזכרתי לא כיביתי דודבכניסה לטרמינל הלך הפספורט לאיבודטלפון מאמא באמצע אוננותיש שלט תכף אשוב שהגעתי לחנותעד שהשגתי דיסק של מנצור ה-CD התקלקלביום של אורגיה התחלתי לשלשלבדרך מהסופר נקרע מלמטה השקיתיש לי גלידה בכוס ואין לי כפיתזחל זחלילית זחל זחליליתלא קשור לשיר אבל יושב טוב על הביט.מרפי מרפי הבן זונהתמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנהמרפי מרפי בן זונהמרפי מרפי הבן זונהתמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנהמרפי מרפי בן זונהמרפי בן זונה.(שיר של מ סי מנצור)
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תודה רבה לDjx, שכתב תגובה לא קשורה לכלום מהסוג שהורסת דיוןולghosthunter,נניח שיש לי חבילה קלפים בערימה אחת, כאשר בחבילה 10 קלפים הפוכיםאיך אתה (עם עיניים סגורות כמובן) מחלק את החבילה ככה שיתקבלו 2חבילות בעלות אותו מספר של קלפים הפוכים (לא משנה כמה קלפים לא הפוכים יש שם)מותר לך לעשות הכל, כלומר להפוך קלפים והכל, כל עוד אתה עם עיניים עצומות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.