פורסם 2005 במרץ 1620 שנים יש לי בעיה עם הכרטיס הזה כבר המון זמן אבל בגלל עצלנות ( ) לא היה לי כוח לטפל בזה ביסודיות... אז ככה בזמן האחרון זה התחיל ממש לעצבן כמעט כל משחק שאני מנסה להפעיל לא עובד לי כמו NASCAR SimRacing Full Spectrum Warrior Playboy - The Mansion Leisure Suit Larry - Magna Cum Laude CSS/HL2 לפעמים ועוד הרבה משחקים אחרים... כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה שהוא משחק אז הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת ישר בהתחלה או בחלק מסוים אחר במשחק הכרטיס לא תחת oc ומעולם לא היה גם, יש למישהו פתרון לבעיה הזאת ? האחריות שלי עומדת להיגמר ממש בקרוב OS: XP sp2 Driver: C5.2 תודה מראש
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים השגיאה הזו לא קשורה לכ. המסך אלה למערכת ההפעלה ולמחשב... (מופיע ב SP2) . תנסה לעדכן את המערכת הפעלה, בדוק דרייברים וביוס (חשוב) לגרסאות מעודכנות. אם כלום לא עוזר, פיתרון הקסמים הוא בדמות התקנה מחדש (אבל אני מאמין שהאופציות שנתתי יפתרו את הבעיה).
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר הבעיה הזאת הופיעה לי הרבה לפני SP2 ... היו הרבה פורמטים\התקנות OS\דריוורים חדשים ישנים\עדכונים וכו' והבעיה חוזרת כל הזמן מחדש
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אז איפה הבעיה ? ? ? ? beats me הבעיה הכללית שלך יכולה להיות קשורה לכרטיס המסך, אבל אין שום קשר ישיר בין הודעת השגיאה הספציפית הזאת לכרטיס המסך, ובטח ובטח שלא לשגיאה בקריאה מהזכרון שלו. עכשיו אתה צריך להתחיל תהליך דיאגנוסטיקה ארוך לבדוק את כל רכיבי המחשב שלך, ואת קונפיגורציית התוכנה - חומרה שלך.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים 1. בדוק איך הכרטיס עובד במחשבים אחרים.2.בדוק כרטיסים אחרים במחשב שלך---אם עדיין אותה שגיעה בראשון בעיה בכרטיס המסך.אם יש את הבעיה בסעיף השני הבעיה לא בכרטיס המסך.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר תשמע, היה לי את הכרטיס הזה במחשב הישן והיתה את אותה הבעיה... אני יבדוק מחר שוב רק כדי להיות בטוח ואם אכן הבעיה חוזרת אז כניראה הבעיה היא בכרטיס מסך... נראה לי שהיה דיון על זה פה פעם אבל אני לא מצליח למצוא אותו ד"א יש לי... AMD 64bit 3200 NewCastle MSI K8N Neo PLATINUM 2 x CRUCIAL Ballistix DDR 500 PC4000 512MB, 184-pin DIMM SAPPHIRE R9800PRO 256 Bit
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר טוב אז החלפתי כרטיס מסך ל GF4 Ti 4200 ... לא עזר החלפתי זכרונות ... גם לא עזר אני ינסה עכשיו עדכון ביוס ואם זה לא יעזור זה כבר יהיה ממש מעצבן !!! ד"א בדקתי בגוגל ויש מלא אנשים שיש להם את הבעיה הזאת אבל לאף אחד אין פיתרון חד משמעי לזה ================================= עריכה : עדכנתי את הביוס ונחשו מה קרה? המחשב לא עלה רק אחרי איזה רבע שעה הוא הסכים לעלות ובסוף עדיין זה לא סידר את הבעיה ! אנשים הרעיונות מתחילים להיגמר לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.