עבור לתוכן

צבעתי ת'מארז!

Featured Replies

פורסם

מה זה להזמין מהמפעל?

מה זה פה מרצדס ברבוס פרנקפורט "אני רוצה בצבע שמפניה"

זה פאקינג מפעל בסין שמעביד ילדים,

אם רוצים שזה יצא יפה ואיכותי צריך להשקיע...

ואם הוא ישייף בנייר עדין, ייקח לו בערך שבוע להוריד את הציפוי של הפח.

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא עדיף להשתמש בחומר מסיר צבעים . לא חסר כאלו . תבדוק באתר של יעקובי

פורסם

אני בספק אם הוא יוריד

זה לא בדיוק צבע הרי, זה מעין ציפוי.

פורסם

בחלק מהמארזים באמת יש ציפוי כזה שלא ירד עם מסיר צבע. ועם נייר שיוף בינוני כמו 400G לא יקח לו הרבה זמן להוריד את הציפוי! תנסה את זה בעצמך אם אתה לא מאמין.

וההצעה שלך לצביעה:

טוב בוא אני אכתוב מדריך מקיף ומקוצר :xyxthumbs::

1) קח נייר שיוף גס, או מלטשת (תקצר את העבודה בצורה משמעותית), לטש את הציפוי המקורי עד לקבלת המתכת החשופה, תוריד הכל הכל!

2) נקה טוב טוב את המשטח, קודם עם מטילת, אזעם מטלית לחה, נגב טוב את המתכת, ואז נקה אותה עם אלכוהול.

3) נקה טוב את המשטח פעם נוספת רק עם מטלית, כעט המשטח מוכן לצביעה,רצוי שתבצע את הצביעה במקום סגור יחסית מפני שבעלי חיים מעופפים נוטים להמשך לחומרים הפעילים בספריי, צבע בשכבה אחת של פריימר (צבע שנקשר טוב למתכת ולצבעים אחרים).

וודא שהשכבה אחידה עד כמה שניתן.

4) לאחר 24 שעות התחל בשכבה אחת של צבע, פה יש מקום גדול לטעויות, אל תתרכז בנקודה אחת ותרסס מרחוק, תן לשכבה כשעה שעתיים להתייבש, אפילו שלוש ארבע.

5) עבור עם נייר מים (נייר זכוכית עדין במיוחד) טבול אותו במים עם סבון כלים ושייף את המשטח עד שיאבד לגמרי את צבעו המטאלי.

6) תן כמה דקות למים להשאר על המשטח ואז נקה אותו טוב עם מטלית, ספוג את כל המים וכבר תראה איך המשטח מתחיל לקבל צבע יפה.

7) עבור עם מטלית ואלכוהול על המשטח לאחר שייבשת אותו לגמריי, ואז עבור עוד פעם על המשטח עם מטלית נקיה בשביל לנקות את שאריות האלכוהול.

8)בצע את שלבים מ4 עד 7 כ4 פעמים ובפעם האחרונה בצע רק את סעיף 4!

בהצלחה!!!!!!!!

כבר עדיף להזמין מהמפעל... או לקחת את זה לבעל מקצוע, לשלם לו איזסה 200 ש"ח ושהוא יעשה את זה.

פורסם

אתה רוצה תשלם 200 שקל שאתה יכול לשלם 30...

פורסם

תגיד, אתה צבעת פעם לפי השיטה שלך?

זה אולי השיטה לצבע מושלם, אבל בהרבה פחות מאמץ, אפשר לקבל תוצאה בכלל לא רעה, שדומה מאוד לתוצאה שאתה תקבל!

פורסם

למה אנחנו ממהרים לאנשהו?

כן עשיתי כמה צביעות לפי השלבים שפירטתי פה, וחלק אפילו לא עם מלטשת, זה היה נורא!

לבסוף קיבלתי תוצאה של מראות מושלמות! (כמעט... ;D)

זה לא כזה מאמץ, אם יש מלטשת אתה מסיים את זה ב48 שעות.

פורסם
  • מחבר

HOT-DOG,גם לדעתי מעט הגזמת אבל תודה!

היום קניתי ת'צבע,כסף בוהק שכזה,ואני חושב שגם אם ישר אני יצבע זה יהיה בסדר,

אבל אני יעבור גם עם נייר זכוכית ואז יצבע

פורסם

אין כזה דבר תעבור עם נייר זכוכית ואז תצבע

זה לא ייצא טוב, או שלא תשייף בכלל וככה ייצא לך מגעיל

או שתשייף עד המתכת, לפני שתתחיל חשוב שתדע שזה תהליך של לפחות 4 שעות.

עם מלטשת זה איזה רבע שעה, תעשה את השיקול שלך, שאני עושה דברים גם במודינג וגם בכלל אני משקיע עד הסוף, תחפף ותצא לך תוצאה מחופפת :xyxthumbs:

בהצלחה :hi:

פורסם
  • מחבר

אין כזה דבר תעבור עם נייר זכוכית ואז תצבע

זה לא ייצא טוב, או שלא תשייף בכלל וככה ייצא לך מגעיל

או שתשייף עד המתכת, לפני שתתחיל חשוב שתדע שזה תהליך של לפחות 4 שעות.

עם מלטשת זה איזה רבע שעה, תעשה את השיקול שלך, שאני עושה דברים גם במודינג וגם בכלל אני משקיע עד הסוף, תחפף ותצא לך תוצאה מחופפת  :xyxthumbs:

בהצלחה :hi:

למשל עכשיו,שיפשפתי קצת עם הנייר זכוכית,וזה לא הסיר בכלל ת'צבע מהמארז,זה רק שרט אותו!

מה זה מלטשת?ד'א

פורסם

טוב, עכשיו הרסת את כל התהליך

אם עכשיו לא תוריד את הציפוי מכל המארז הצביעה תצא איומה, מה לעשות צריך לקרוע תתחת בשביל תוצאות טובות.

ומה זה כבר יכול להיות מלטשת?????

חחחחח זה מכשיר שמלטש!!!

פורסם
  • מחבר

טוב, עכשיו הרסת את כל התהליך

אם עכשיו לא תוריד את הציפוי מכל המארז הצביעה תצא איומה, מה לעשות צריך לקרוע תתחת בשביל תוצאות טובות.

ומה זה כבר יכול להיות מלטשת?????

חחחחח זה מכשיר שמלטש!!!

אבל שיפשפתי וזה לא עזר!

אם אני ישר אצבע,איך זה יראה,לא טוב?

פורסם

תראה, אם תצבע את זה ככה ישר זה לא יצא יפה ואחיד.

אני מציע שתלטש קודם אפילו לא עד המתכת עד שירדו הכדורים האלה של הצבע(על הדלת/גג מקווה שהבנת)

ואז תצבע עם פריממר אחרי שהפריימר התייבש צבע את הצבע שאתה רוצה

זהו.

פורסם

:kopfpatsch: כשאתה משייף, אתה לא מנגב פעם אחת את הפח! אתה צריך לשייף הרבה , עד שכל הציפוי יורד... (או לפחות רובו, כי לא תמיד הפח ישר... העיקר שהפח יהייה חלק אחרי השיוף)

אחרי השיוף צריך לנקות עם מדלל צבע, ואז לצבוע בצורה אחידה, ממרחק של 30 ס"מ, ועם כמה שפחות צבע (אל תתקע במקום אחד, כדי שהוא לא ינזול.... ותאמין לי, אתה לא רוצה שזה יקרה...)

איזה נייר שייוף קנית?

הצביעה בפרימייר תגום לצבע להיתפס יותר טוב, ותעשה אותו יותר מבריק, אבל אם אתה צובע טוב, אז גם בלי הפרימייר הצביע תהייה בסדר.

לא תמיד צריך לעשות הכל "לפי הספר"...

פורסם

שמע

עכשיו אחרי שעשית קצת שיוף, לדעתי אתה חייב לעשות עד הסוף, מפני שזה חייב להיות אחיד.

אז תנסה להשיג מלטשת וזהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים