עבור לתוכן

מדפסת לא מגיבה והחיבור לא מזוהה :( צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום, קודם כל מצטער אם זה לא הפורום המתאים.

טוב בוא ניגש לבעיה =[

יש לי מדפסת HP Deskjet 3420 ולפני 10 דקות הדפסתי בה עבודה , עכשיו יש בעיה מסוימת במדפסת מאז שקיבלתי אותה

היא "בולעת" דפים, כלומר לא ניתן לשים יותר מדף אחד, קיצר שמתי דף אחרי דף ובאחרון יצא עקום המדפסת נתקעה

הוצאתי לאט לאט את הדף והכל נראה טוב ויפה

אז אני מנסה להכניס דף אחר , לאחר שביטלתי את ההדפסה והוצאתי אחת חדשה

ולמרבה הפלא המדפסת פשוט לא מגיבה , הכפתור הדלקה/כיבוי מהבהב מהר ואם אני לוחץ שוב אז הוא מהבהב לאט

אני פותח את המדפסת , ואני רואה שהמחסניות דיו לא זזות (הרי שפותחים את המדפסת המחסניות "באות" לאמצע..)

קיצר מחקתי תדרייברים התקנתי עשיתי ריסט התקנתי מחדש , עכשיו מסתבר שיש בעיות גם עם החיבור

שאני מחבר את המדפסת הוינדווס קופץ עם הודעה : "התקן USB לא מוכר...."

למרות שהוא אמור לזהות את המדפסת

בכל מקרה ניסיתי להתקין וגם ההתקנה לא זיהתה את המדפסת(מן הסתם)

ניסיתי את כל יציאות ה-USB , ניסיתי להחליף את הכבל של המדפסת עם הכבל של המודם ולחבר ליציאה של המודם

שום דבר לא עזר

הצעות ופתרונות לשתי הבעיות יתקבלו בברכה.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

the cartradges should come to middle, it has nothing to do with the computer, its possible that the printer is somehow damaged, but before giving it to a lab for a checkup try to use printer on another computer, it can never hurt. also when doing so, follow the installation instructions, even if it does makes you feel a bit "nab"

פורסם

יש לי את התשובה הכי דבילית שיש...

לי הייתה אותה בעיה, וניסיתי הכל (כולל הסרה והתקנה מחדש של מדפסת ו USB),

ומה שאיכשהו פתר אותה זה שהבאתי מדפסת אחרת לכמה ימים (גם דרך ה USB)

ןאז שהחזרתי את מקורית פתאם היא המחשב הצליח לזהות אותה והיא התחילה לעבוד כמו שצריך.

בקיצור דבילי אבל אם אתה לא מצליח לפתור בדרך אחרת תנסה,

{אולי זה קשור להתקן של USB אחר שעובד במקביל או לחלופין תתקין משהו אחר שישכח את מדפסת כמו שנראה לי קרה אצלי}

בהצלחה,

טל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים