פורסם 2005 במרץ 1520 שנים יש עוד תמונות...אבל הפאקינג מצלמה עשתה כל תמונה בגודל של 1.5 מגה (בג'ייפג אם מישו יודע איך להקטין...אני אשמח) יש עוד המוןןןןןןןןןןןןן עבודה אבל בבסיס המחשב גמור... אני אפרט מה עשינו פה יותר מאוחר
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים פאק אתה רציני??חחחחמגניבבבבבבבבאבל נראה לא בטיחותי...התיק הוא גמיש יכולים להפגם חלקים..ולא מועיל כל כך לשים אותו בתוך תיקאבל מגניבבבבבבבבבבבב לגמרי.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים ח-ז-ק אבל לא עדיף לשים את המחשב בתוך מזוודה? :-X אבל בכל מקרה ממש אהבתי את הרעיון. ח"ח איכותי
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר ח-ז-ק אבל לא עדיף לשים את המחשב בתוך מזוודה? :-X אבל בכל מקרה ממש אהבתי את הרעיון. ח"ח איכותי עזוב אותך..זה תיק גב...זה יותר מגניב...מה גם שללכת עם תיק גב ללאן פארטי זה הכי מגניב בעולםP: ולמי ששאל אם זה יציב..רוב השלדה הפנימית היא מתכת(בעצם כולהP:) והיא מוחזקת ע"י הלחץ...
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר אממ...המפרט:לוח אם של פיסיפרטנר שחשוד כמת...מעבד פנטיום 3 600דיסק קשיח 4 ג'יגה פיג'יטסוGFFX5200 שמעלה ריחות מוזרים של מת (אני אומר לכם עם הבלואוור של קולרמאסטר...הריח מתפשט בחדר בשניות...ככה זה כשמחברים כ"מ הפוך בסלוט AGP)64SDRAM...ספק 300W ג'נרי...ונוח? האמת שאתה מרגיש את המקשים של המקלדת בגב וזה דיי נחמד...אבל פרט לזה זה נוח...כתפיות לא מאוזנות...נסדר כשיהיה כוח להוריד מהתיק...שרפנו כ"כ הרבה חלקים עם המחשב הזה שהסבלנות שלנו להתקרב אליו נמוגה...
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר הרממ...טוב בכולופן נפרט קצת על המוד עצמו... מה שעשינו לקחנו תיק רגיל והפכנו את התא הקדמי לתא של הספק (בעזרת המון איזולירבאנד לבידוד) שמנו רצפות ממפח... לספק שמנו את הקופסא שלו בתור מסגרת כדי שלא יזוז... את הלוח שמנו על באקפלייט מעפאן שלקחנו מאיזה מחשב ושמנו אותו הפוך (מעבד למטה סלוטים למעלה) חיברנו עם ברגים את הסידירום (ולו בצד יחידה לשליטה בקטודה והארדיסק) שמנו קטודה כתאורה פנימית...ו2 עיניים (1 עם גריל ביוהאזרד ואחד עם גריל EL של HL שלא רואים ממש בתמונות) חיברנו לגב מקלדת צבענו את הרמקולים (צביעה רעה מאוד בספריי) חיברנו רכזת USB לתיק (במקום חוט מאריך של USB) חיברנו כפתור... ועוד כל'מני עבודות קטנות... אם אבא שלי לא היה הורס את הכפתור מנוף (ואם לא היינו שורפים את הכ"מ) הפרויקט היה קרוב יותר לסוף...בסופו של דבר צריך לתקן פה עוד כמה דברים אבל הבסיס מוכן אגב...לעוד תמונות תאלצו להסביר לי איך אני מקטין את התמונות האלה ולא פוטושופ זה לא משהו שיש ליP:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.