פורסם 2005 במרץ 1520 שנים בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי ובבדיקה של 3dmark05 אני רואה קווים עבים אדומים אבל במשחקים זה לא קורה אז ביטלתי את זה והחלתי לשים OC דרך RivaTuner v2.0 RC 15.3 ולא היו לי בעיות אבל במשחקים אני מתחיל לראות כזה טישטושים ובעיות עם הכתב אני ממש לא מבין פה מה הבעיה אני לא משתמש בדרייברים פרוצים אני משתמש בForceware 76.10 :s05: :s05: :s05: :s05:
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים אח שלי ברגע שאתה רואה טשטושים בכל תוכנה שהיא משמע שהצינורות לא תקינים במאה אחוז אפילו אם זה רק בתוכנה אחתאני ממש מקווה שלא פגמת את הכרטיס בפתיחה הזאתתנסה להחיר את הצינורות למצב הרגילותדווח אם עדיין יש טשטושים.ותנסה 66.93אולי הבעייה היא בדרייור למרות שממש לא נראה לי
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר אין בעיה בדרייברים 1000% בוא נגיד שאין לי אחריות על הכ.מסך כמה יעלה לי לסדר את זהאו כל דבר אחר
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים תנסה להוריד את הצינורות ולהרכיב כרטיס מסך או מסך אחראם החלטת לאחר השינויים שזה הכרטיס אז לפי מה שידוע לי אתה צריך חדש
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר מה הכוונה להוריד את הצינורות ?ואולי זה המסך כי לא חשבתי שזה יכול להיות בעיה יש לי מסך די ישן גם כןשל proview plug and play נראה ליאתה חושב שזאת הבעיה?
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים הכרטיס לא יכול להדפק מהפתיחה,אם הפתיחה לא עובדת מורידים אותה ואין זכר לפתיחה.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר סגרתי את הצינורות !ואז הכל עבד בסדר בלי OC ועשיתי עשיתי OC לפחות משהו וזה לא מראה לי טישטושים אלא יותר בעיות עם כתב במשחקים
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים בהתחלה ראיתי פה איך לפתוח צינורות והיה כתוב שזה עבד מצויין עם הכרטיס הנ"ל שיש לי היה כתוב איפה? ועוד על הכרטיס שלך הספציפי?באף קנייה של כרטיס מסך פתיחת צינורות עיבוד נוספת (אם מתאפשר) לא מובטחת וגם את אחוזי ההצלחה של הפתיחה אי אפשר לשער כי זה עניין של מזל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.