עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למארז

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז מתכת פשוט ,בלי חלון,ורציתי לעשות חלון אבל הבנתי שזה ממש סיבוך,וגם ככה המחשב עומד בתוך מקום

כזה שרואים רק ת'מקדימה שלו ולא ת'צדדים,אבל מה שאני רוצה לעשות זה אוליי לצבוע אותו,בכחול קהה או שחור!

אז רציתי לדעת אם מותר לצבוע גם ת'קטע הקדמי של המארז איפה שהסידירום וגם עם איזה ספריי להשתמש?

פורסם

ברור שאפשר רק תדאג להוציא את הפלסטיק של הסידירומים והפלסטיק של החלק הקידמי ורק אז לצבוע :silly:

וכל צבע בספריי יעשה את העבודה, אבל עדיף שתצבע קודם עם צבע פרימייר (צבע בסיס) ורק אז עם הצבע שאתה רוצה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ברור שאפשר רק תדאג להוציא את הפלסטיק של הסידירומים והפלסטיק של החלק הקידמי ורק אז לצבוע  :silly:

וכל צבע בספריי יעשה את העבודה, אבל עדיף שתצבע קודם עם צבע פרימייר (צבע בסיס) ורק אז עם הצבע שאתה רוצה.

בהצלחה  :xyxthumbs:

תודה על העצות,אבל מה זאת אומרת הפלסטיק?

את כל הסידירום או רק ת'פלסטיק שרשום עליו 56x??

יש לך אוליי איזה מדריך עם תמונות?

פורסם

רק את הפלסטיק שכתוב עליו מה שכתוב (52X וכדו'), מה רצית לצבוע שהפלסטיק מחובר לכונן עצמו? אם יכנס צבע לחריצים זה יהרוס את הכונן!

ומדריך עם תמונות אין לי , ותאמת גם לא נראה לי שיש אבל:

זה סתם תמונה של CDROM תראה:

http://softwaresimplified.com/freecycle/CDROM-top2.jpg

כל מה שאתה צריך לעשות זה בחלק העליון של הסידירום יש באמצע קרוב לחלק החיצוני (בתמונה תראה בצד ימין באמצע יש ריבוע ובתוכו פלסטיק לבן) פלסטיק כזה שאתה צריך לדחוף אותו כלפי פנימה ואז להוציא את כל הפלסטיק הגדול, יש בכל צד אחד כזה, למעלה אחד ולמטה אחד צריך לדחוף עם מברג אותם טיפה פנימה ואז לשלוף את כל הפלסטיק...

פורסם
  • מחבר

רק את הפלסטיק שכתוב עליו מה שכתוב (52X וכדו'), מה רצית לצבוע שהפלסטיק מחובר לכונן עצמו? אם יכנס צבע לחריצים זה יהרוס את הכונן!

ומדריך עם תמונות אין לי , ותאמת גם לא נראה לי שיש אבל:

זה סתם תמונה של CDROM תראה:

http://softwaresimplified.com/freecycle/CDROM-top2.jpg

כל מה שאתה צריך לעשות זה בחלק העליון של הסידירום יש באמצע קרוב לחלק החיצוני (בתמונה תראה בצד ימין באמצע יש ריבוע ובתוכו פלסטיק לבן) פלסטיק כזה שאתה צריך לדחוף אותו כלפי פנימה ואז להוציא את כל הפלסטיק הגדול, יש בכל צד אחד כזה, למעלה אחד ולמטה אחד צריך לדחוף עם מברג אותם טיפה פנימה ואז לשלוף את כל הפלסטיק...

הבנתי,תודה רבה :xyxthumbs:

היום אחותי תלך להום סנטר ותקנה לי שם ספריי כחול קהה,שמתאים למתכת,זה נראה לי יצא חבל על הזמן!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים