עבור לתוכן

איזה קורס פסיכומטרי כדיי לי ללכת

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה יודע?

ניסיתה/ מיכיר מישהו שעשה?

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחותי למדה בHIGH-Q ואמרה שפשוט מעולה שם והיא קיבלה ציון ממש גבוה, גם יש לך מערכת שלמה של תרגות באינטרנט שאתה יכול לעשות מהבית..

והיא עשתה לפני זה אחרי כיתה יב בקידום והיא אמרה שהם היו ממש על הפנים ואי אפשר להשוות בכלל

פורסם

תגידו, משהו לא היה ברור?

הבעיה שהוואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא מתאים רק לאנקורי, קידום ולחמן, ואני לא מתקוון להוציא שקל אחד בשביל קורס במקום אחר עם אני מקבל קורס חינם.

יואל גבע, HIGH-Q ושות' לא מתאימים...

פורסם

אני נרשמתי לקידום...

למעשה כל הקורסים הם דיי דומים, הפאקטור הדומיננטי שתורם להצלחתך במבחן פסיכומטרי זה החרישה והתרגול...

ככה שאם אתה מוכן לקריעת תחת רצינית, תהיה דיי רגוע....(אם יש לך מספיק IQ כמובן)

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד למבחן המטומטם הזה, הצלחה בפסיכומטרי בכלל לא קשור לIQ.

בכל זאת נרשמתי היום לאנקורי למועד יולי אוקטובר, בשביל להוצא את כל ההקלות למבחן, ושם לא כמו בבית ספר להוציא הקלות של תוספת זמן, או התעלמות משגיאות כתיב, וכל הקלות האחרות שהיה לי בתיכון, לא ממש קל כמו בתיכון, צריך לגשת למבחנים בירושלים.

פורסם

ליבי, זה לא ממש מדוייק... בקורס לימדו אותנו כמה שיטות שממש הקלו וקיצרו זמן לפיתרון של כמה סוגי שאלות... לי אישית זה לא עזר בצורה משמעותית, אבל להרבה חברה אחרים זה ממש הייה חשוב... בעיקר בחלק של הבנת הניקרא (כל הסיפורים האלה שבסוף צריך למצוא את השקרן וכאלה...).

אבל בכול זאת, כמה שיותר תתרגלי, ככה תוציאי ציון יותר גבוה.

פורסם

אני עושה את מועד אוקטובר הקרוב...

אם יש לכם דברים מועילים לומר, כל אלה שלא עשו עוד ישמחו לשמוע...

פורסם

אני אישית חושב שהקורס של קידום שהיה לי לא היה מספיק טוב..אבל זו דעה אישית שלי

עצה שלי: אם אתם חלשים באנגלית תקראו ספרים אין ברירה, אם אתם לא טובים בכמותי, אין ברירה אלא לתרגל שוב ושוב נוסחאות ובקשר לעברית..צריך ללמוד את המילון מילים למשך כמה חודשים ולא ברגע האחרון

אני עשיתי טעות בקטע הזה...ובסוף לא יצא לי ציון משהו. גם אח שלי שעשה בקידום דרך התיכון ואז דרך יואל גבע אחרי הצבא, אומר שגבע יותר טוב...

פורסם

אני עושה את מועד אוקטובר הקרוב...

אם יש לכם דברים מועילים לומר, כל אלה שלא עשו עוד ישמחו לשמוע...

לפי דעתי, כל הקטע הזה שמליצים להביא שוקולד לבחינה זה שטויות.... זה סתם לוקח זמן משבור חתיכות, ללעוס אותן, למצוא משהו לנגב בו את הידיים...

תתרגלי מבחנים לדוגמא, תעשי שניים ביום בשבוע לפני הבחינה, ובערב תתרגלי קטעים שלא הלכו טוב... זה קריעת תחת, אבל זה הדרך היחידה להצליח אם לא נולדת גאון. :nixweiss:

פורסם

שוקולד זה סתם שטיות

הכי טוב -> פירות יבשים

זריקת אנרגיה מרוכזת אחושלוקי

פורסם

אנשים!!!! אני מקווה שלא שכחתם את 'קידום אישי'. זה לא אותו קורס שעושים בתיכון. נכון, הוא יותר יקר (5200 ש"ח אחרי הנחה כי עשיתי כבר אצלם בתיכון).

אני כרגע עוד לומד ויש המון הבדל בין זה של התיכון (ב-900 ש"ח) לבין ה'קידום אישי': 2 מפגשים בשבוע של 5 שעות+ תיגבור, לפעמים של שעתיים (המדריך מסווג אותך לרמת התיגבור הנדרשת).

נראה מבטיח בינתיים ;D נקווה שיהיה בסדר.

בהצלחה לפותח הת'ראד :xyxthumbs:

פורסם

אהה,יכול להיות שעשיתי קידום אישי בלי לדעת את זה?

מה שאתה מתאר זה בערך מה שהיה לנו(לנו נדמה לי היה 6 שעות),וגם אותנו סיווגו לרמות.אמנם לא נדמה לי שהיה לנו תיגבור באופן רשמי אבל אם לא היית מבין משהו,או היית רוצה לחזק את זה היית בא למורה והוא אחר כך ישב איתך והסביר לך  הכל.

אצלנו זה היה דרך הבה"ס.(1100 ש"ח אני חושב)

פורסם

אהה,יכול להיות שעשיתי קידום אישי בלי לדעת את זה?

מה שאתה מתאר זה בערך מה שהיה לנו(לנו נדמה לי היה 6 שעות),וגם אותנו סיווגו לרמות.אמנם לא נדמה לי שהיה לנו תיגבור באופן רשמי אבל אם לא היית מבין משהו,או היית רוצה לחזק את זה היית בא למורה והוא אחר כך ישב איתך והסביר לך  הכל.

אצלנו זה היה דרך הבה"ס.(1100 ש"ח אני חושב)

לא, זה לא 'קידום אישי', עצם זה שעשית את זה דרך הבי"ס :nono:. קורס כזה עולה בסביבות ה-6000 ש"ח ;D. בקידום אישי נותנים לך בנוסף לשיעורי בית עוד חוברות קטנות, יש לך גם גישה למלא מלא תרגילים באתר שלהם...

פורסם

כן שמעתי המון דברים טובים על HIGH-Q, ועל יואל גבע.

אין ספק שקידום אישי זה רמה אחרת...עובדים איתך לפי הרמה שלך, והתירגול מותאם ליכולות שלך...

השאלה היא האם שווה להשקיע 5000 ש"ח נוספים, בשביל להגדיל בצורה לא וודאית את ציונך.

אני אומרת את זה, אם כי ברור לי שלימודים הם במקום ראשון לא משנה מה מחירם. הסיבה היא שיצא לי

לדבר עם לא מעט אנשים, ולפי הסטטיסטיקה שהתקבלה על ידי, רוב המקבלים 700+ הם 'בוגריי' קידום,

והרבה אנשים שעשו קידום אישי מגרדים את ה600 או טיפה מעל.

אז להשקיע את הכסף או לא?

פורסם

לפי דעתי לא כדאי... כמו שאמרת, רוב האנשים לא מוצאים ציון יותר גבוה בקידום אישי מבקורס הרגיל... כל הקטע של הפסיכומטרי זה שילמדו אותך כמה שיטות, ואת לבד תתרגלי ותפרשי אותן ותלמדי להשתמש בהן איך שאת מבינה... כדי לבדוק אם הבנת נכון, צריך לעשות את המבחנים לדוגמא... זה תלוי רק בך. mey the force be with you

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים