עבור לתוכן

מפרט למחשב לכידה ועריכת וידאו... זקוק לדעותכם

Featured Replies

פורסם

אני בונה מחשב (מערכת הפעלה XP) לעריכת וידאו נטו. חיבור מצלמות וידאו דיגיטלי/אנלוגי וכן מכשירי וידאו ולדגום את החומר המוקלט למחשב עם מעט עריכה לאחר מכן.

עוד לא החלטתי עם איזו תוכנה אני אעבוד אבל מכוון שזו חברה אז התוכנה לא תהיה יקרה כלכך ועד כמה שדוע לי ללא יכולות 64BIT (כי הן יקרות?!), אם משהוא חושב שעלי ללחוץ כדי לקנות תוכנה מסוימת שתיתן לי יותא ביצועים, אני פתוח להצעה.

לפי הידע שלי המעבד המתאים ביותר יהיה אינטל (זה היתרון שלו מול AMD-בעיבוד מולטימדיה) תקנו אותי אם אני טועה.

אז על מעבד חשבתי P-4 3MHZ מסדרת הLG.

כרטיס מסך לעניות דעתי לא מהוה אלמנט חשוב בתצורה מכוון שאני הולך על כרטיס לכידת וידאו, אז מה דעתכם על GF 5200 128MB נחמד ולא יותר.

זיכרון מערכת שני סטיקים של 256 לניצול הדיואל סה"כ 512

כמובן צורב DVD של NEC מהסדרה החדשה דגם 3250.

וכונן קשיח 160GB ופה למרות שיהיה עדיף ללכת על RAID אני לא אוכל לעשות זאת בגלל מדיניות אבטחה שיש לנו בחברה. נשמע מוזר אבל נכון. לאחר קריאת כמה מאמרים על הרפטור של WD אני חושב שהכסף לא מצדיק את הביצועים אז אני נישאר כאן עם WD מסדרה רגילה. אבל שוב פתוח לכל דעה בנושא

אז מה נישאר לי ..... כרטיס הלכידת וידאו (אין צורך בשלט). כאן ההתלבטות הגדולה שלי, יש את מטרוקס, פיניקל,הואפואג. יש לי בערך 1000 ש"ח לשים על כרטיס העריכה אז מה כדי ולמה? ואיזה פיטצ'רים אסור לי לוותר עליהם?

פתוח לכל דעה והצעה בנושא.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים