עבור לתוכן

איזה חברה טובה יותר לכרטיסי ATI???

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ATI וכולם אומרים לי תקנה SAPPHIRE שהיא החברה הכי טובה לייצור ATI וצמד שני אומרים לי ש ASUS הכי טובים אבל פחות מעדיפים אותם כי הם יותר יקרים אבל הכרטיסים שלהם יותר טובים???

אז מה לקנות?? ומה נכון??? (יש לי 5000 שח לכרטיס אז אל תחשיבו את גורם הכסף אלא רק את הטיב)

פורסם

עקרונית גם ספיר וגם אסוס מעולים. לאסוס (תלוי איזה כרטיס בדיוק) יש קירור טוב, וגם לספיר יש קירורים מעולים(תלוי באיזה כרטיס, ה-toxic לדוגמא).

בכל אופן מדובר רק על הקירור,הייצר עצמו של הכרטיסים מעולה ואותו דבר בדיוק בקרב החברות הטובות,ספיר,אסוס,גיגהבייט,hic,וכו'...

פורסם

ספיר הם הכי יקרים, אני הייתי ממליץ על גיגהבייט.

אסוס, הם יקירים אני לא רואה ממש הצדקה, חוץ מזה הם די איכותים וזהו.

פורסם

אין מה לדבר, ספיר חברה מעולה!

לי יש R9000 בן כמה שנים והוא מלך ולא עושה שום בעיות, איכות תמונה מעולה, וביצועים ( :-X)

פורסם

ספיר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בכרטיס ה x850xt pe הספיר יותר טובה???? או אסוס???

פורסם

אל תקנה בחיים ASUS הם סתם יקרנים ושום דבר לא מיוחד אצלם

לך על אחת החברות האלה:

Sapphire, Gigabyte, TUL(PowerColor) , Club3D, MSI

פורסם

שמע, היצרנית הכי צמודה של ATI היא Sapphire - אבל ישנן לא פחות טובות:

Asus

Gigabyte

PowerColor

3D Club

אישית אני (רק אני...), הייתי לוקח את זה של Asus.

פורסם

שפיר או, גיגהבייט.

פורסם

Sapphire

מעולים יש לי כרטיס שלהם אין לי שום טענות עליו פשוט עושה את העבודה שלו בצורה הטובה ביותר.

פורסם

לפי הכתבה בדף הראשי של האתר יש סדרה חדשה של ספייר שבה הכרטיסים מגיעים עם קירור של זלמן :xyxthumbs:

נראה לי שווה ביותר...

פורסם

וזה גם עולה הרבה.. עדיף לקנות רגיל + קירור ביותר זול

פורסם

Powercolor - 3yr warranty + decent bundle + great quality = good money value, and one of the best fpbucks on the market

פורסם

זה שכרטיס של חברה "עושה את העבודה" זה כבר לא מספיק (עברו ימי כרטיסי ה GF של Power Color שהיו עם איכות תצוגה זוועתית).

הכרטיסים של ספיר יקרים יחסית ולא מביאים תמורה מיוחדת.....לכן לדעתי היא מהחברות הפחות טובות....

הכרטיסים של ASUS הם תמיד OCרים טובים, בדרך כלל באים עם זכרונות מהירים, ויש להם באנדלים טובים (תלוי בכרטיסי כמובן)- אבל הם כבר ממש יקרים וזה מוגזם.

Gigabyte- בדרך כלל זולים יחסית ומביאים תמורה הולמת.

את השאר אני לא כל כך מכיר.........

הכרטיסים של Power Color מבוססים באופן מוחלט על ה reference design אם אני לא טועה. אם הם זולים- שווה. אבל הם לא תמיד זולים.

דרך אגב, יש גם כמה חברות יותר קטנות ולא רעות כמו XpertVision (נראה לי שייכת לפאליט) יש לה כרטיסים ממש זולים שמביאים תמורה מעולה למחיר (למי שזוכר את ה xpertvision 8500LE שמכרו בזיג זאג באיזה 300 שקל פחות ממה שהיה אפשר להשיג אותו בכל מקום אחר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים