עבור לתוכן

למישהו יש המלצות לנעלי ריצה טובות ?

Featured Replies

פורסם

היה לי נייקי, ניו בלאנס ואדידס (הנעלים שהיה להם את כל המותגי "___adi" אדיפרן, אדיפרן + ועוד מיליון כאלה)

ואז קניתי saucony והחלטתי שאני יותר לא מחליף נעליים לעולם. את הTR5 קניתי בזמנו ב449 ואת הTR6 אחרי זה ב490.

פורסם

מה זאת החברה הזאת saucony? היא מתמחה בנעלי ריצה? איך זה שלא שומעים עליה?

גם לא זכור לי שראיתי אותה בחנויות.. איפה קונים אותה??

פורסם

כנ"ל, גם אני בעד סוקוני...

לזה שמעליי, זה מותג מאוד מאוד מאוד ידוע ויותר פונה לחבר'ה מקצוענים.... כמו אסיקס לדוגמא שהם הכי טובות לאתלטיקה (ספייקס וכו',), נעליים של ספורטאים בקיצור.

פורסם

מסכים !

נעלי ריצה מקצועית קונים רק ניו באלאנס או מחנויות שמתמחות בספורט ומביאות מוצרים כמו אסיקס וסלומון ..

פורסם

את החברה שניה אני לא מכיר, אך NEW BALANCE חברה פשוט מעולה(טוב, חוץ מהמחיר הגבוה).

פורסם

ניייקי שוקס!! SHOX!! ולא אימפאקס..

הנעל הכי מדהימה והנוחה שנעלתי בחיים שלי!!.. רק חבל שהן נקרעו לי..

הבעיה שהנעל הזו עולה משהו כמו 650 שח..

נ.ב. אם משהו יודע על מה מקום בארץ שמוכר אותן במחיר של עד 350 שח בבקשה בבקשה לכתוב לי...

פורסם

אין על NB..

עד היום אני מצטער על הנייק שקניתי - גם ריבוק לא משהו

אולי לNB אין עיצוב כמו לכולם - אבל אם אתה מחפש נוחות - רק NB

פורסם

מה זאת החברה הזאת saucony? היא מתמחה בנעלי ריצה? איך זה שלא שומעים עליה?

גם לא זכור לי שראיתי אותה בחנויות.. איפה קונים אותה??

החנות הראשית נמצאת מול קניון איילון.

סוקוני מתמחים בנעלי ריצה.

איך זה שלא שומעים עליהם? הם מפרסמים את עצמם רק בטריאתלונים ומרוצים אחרים (הגדרות של המרוץ אם תבדוק תמיד מכוסות בשלטים של סוקוני)

רק לתת לך המחשה, פעם אחרונה שהייתי בחנות היו שם עוד שלושה רצים שקנו סוקוני למרוץ סביב הכינרת, ופעם שראיתי איזה מרתון כזה ברמת שרון בדקתי וראיתי שממש כמעט כולם רצו עם סוקוני והשאר עם ניו באלאנס\נייקי אבל הם היו מיעוט.

פורסם

ניייקי שוקס!! SHOX!! ולא אימפאקס..

הנעל הכי מדהימה והנוחה שנעלתי בחיים שלי!!.. רק חבל שהן נקרעו לי..

הבעיה שהנעל הזו עולה משהו כמו 650 שח..

נ.ב. אם משהו יודע על מה מקום בארץ שמוכר אותן במחיר של עד 350 שח בבקשה בבקשה לכתוב לי...

650 זה המחיר של השוקס בצבע מיוחד , אצלנו בירושלים יש בצבעים הבסיסים ב-500 , ובחנות של נייק בקניון זה עולה 580 !

אם כבר מישהו קונה נעל יקרה של נייק , אני ממליץ על הזום או על השוקס 2:45 , כל השאר סתם נעליים ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים