עבור לתוכן

בעיה עם המדפסת באמצע הדפסה..כנסו לפרטים..

Featured Replies

פורסם

שמעו יש לי עבודה להדפיס ואני כניסיתי להדפיס אז זה התחיל להדפיס והכל סבבה אבל באמצע הוא מפסיק בכל פעם במקום שונה..

ורושם את הבעיה הזאתי:

A general error has occurred.

Delete the all print jobs in the EPSON Spool Manager and turn the printer off. Check for foreign objects that could be jammed inside the printer. Wait a few minutes, then turn it back on. If the problem persists, contact your dealer.

מה יכול להיות הבעיה?ומה אני צריך לעשות?

תודה לעוזרים!

פורסם

ניסית לעשות מה שכתוב בהודעה שקיבלת?

דבר שני - איזה מדפסת זו? איזה מערכת הפעלה? איזה חיבור פרללי או USB?

פורסם
  • מחבר

מדפסת:

EPSON Stylus Photo 875DC

מערכת הפעלה:

וינדוס אקס פי חבילת הרחבה ראשונה

חיבור פרללי נידמה לי..

ולא לא ניסיתי לעשות מה שרשום שמה כי לא ממש הבנתי מה שרשום שמה..(לא ממש טוב באנגלית..)

פורסם

תנסה לעשות כזה דבר - לבדוק אם באמת אין נייר תקוע במדפסת או משהו בסגנון... אני מתאר לעצמי שאין כי הוא כן מושך נייר אבל שווה לבדוק. תנסה גם לנתק את המדפסת מהחשמל.

דבר הבא שתעשה זה כזה דבר - תלך ל"התחל" "הפעלה" תכתוב spool ואישור, זה יפתח ספרייה עם שלוש ספריות, אתה נכנס לPrinters ובודק אם יש שם קבצים. אם כן - אתה עושה קליק ימני על "המחשב שלי", ניהול (Mange), אתה הולך לשירותים ויישומים, אח"כ לשירותים, מחפש ברשימה שנפתחה לך Print spooler. אתה עושה עליו קליק ימני ו"הפסק" (או Stop), מחכה שהוא יסיים. אח"כ אתה חוזר לחלון של Printers ומוחק את כול הקבצים שנמצאים שם (אלו קבצים זמניים שהוינדוס יצר כאשר הוא שולח קובץ להדפסה, Print Spooler זה השירות של ההדפסה וכול עוד הוא עובד לא תוכל למחוק אותו בגלל זה הפסקנו אותו). אחרי שמחקת את הקבצים אתה חוזר לComputer Mangement, עושה קליק ימני על הPrint Spooler ו"התחל" (Start). אחרי כול זה תחבר חזרה את המדפסת לחשמל ותנסה להדפיס, תגיד לי אם הוא נותן לך להדפיס אחרי זה, ואם לא תגיד מה אתה מקבל.

שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

ניכנסתי לתיקיה spool ואז לPrinters ולא היה שם שום קובץ...אבל עשיתי תקטע השני של להיכנס לניהול ולהפסיק למרות שאני בטוח שלא היתי צריך לעשות את זה ואחרכך כמובן שלחצתי על להפעיל..והמדפסת היתה מנותקת מהחשמל באותו הזמן..

ניסיתי להדפיס וזה עדייןע ושה את אותה הבעיה..

אהה ודרך עגב כשזה קורה אז כל המנורות של המדפסת של הנייר ושל הצבעים הם בצבע אדום מהבהבה למרות שיש מלא נייר ומלא צבע....וזה רושם את אותה הבעיה כמו מקודם..

פורסם

רוב הסיכויים שזו איזושהי בעיה במדפסת עצמה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים