עבור לתוכן

כמה חדשות (וגם ישנות) על סדרות מדע בדיוני

Featured Replies

פורסם

you have seen 7 of 9 right?

:jump:

You obviously haven't seen DS9

;D ;D ;D ;D

IceBreak - אתה צריך טיפול :lol:

אגב, בקשר למה שרשמתי על הWarp Drive, כנראה הזכרון שלי לא רע בכלל:

n the Season 7 Next Generation episode "Force of Nature", it was revealed that warp drive is bad for the environment, and in some areas it could lead to the fissuring of space. Travel faster than warp 5 is banned, but there is argument among fans as to whether the ban exists only in the affected areas of space, or in all areas. If it is a universal limit, it is widely ignored and not even mentioned in later episodes and series.

עריכה: גם אני צריך קצת טיפול. מצאתי שגיאה במה שרשום על Deep Space Nine בויקיפדיה (במאמר על Star Trek):

In the first episode, the crew discovers the presence of a nearby stable wormhole which provides immediate travel to and from the distant Gamma Quadrant.

זה בכלל לא היה בפרק הראשון, אולי באמצע העונה הראשונה... :kopfpatsch: (או אפילו אחרי)

• תגובות 63
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

You obviously haven't seen DS9

;D ;D ;D ;D

You obviously haven't seen post in page one ::)

ו.... אה כן Jadzia Dax סקסית בטירוף. (Terry Farrell)

דרך אגב, מישהו יודע למה החליפו אותה?

שמעתי שתפסו אותה שוכבת עם אחד מהמפיקים או הכותבים אני לא בטוח כבר עברו הרבה שנים מאז.

damn she is HOT

בקשר לחור תולעת, נדמה לי שהם גילו אותו בפרק 7.

(תכף אבדוק, רק חזרתי הביתה)

עריכה:

טוב, אז לא.

הוא נמצא בפרקי הפתיחה (1 ו2 שאמורים להיות פרק אחד)

http://www.cultscreens.co.uk/tvshows/ds9guide1.htm

כותבים ש:

"Sisko set out in a Federation Runabout to investigate, and stumble across a wormhole that shoots them 70,000 light years across the galaxy"

ובאתר אחר כתוב ש:

In the pilot episode Emissary, the wormhole does not appear at the end of the opening titles; in subsequent episodes it has been added. Both Move Along Home and The Nagus had originally been announced with different titles, Sore Losers and Friends and Foes respectively. This is the first time in any Star Trek Series, that two consecutive episodes have been renamed.

פורסם

מוזר.... משום מה אני זוכר שלקח להם הרבה יותר זמן לגלות את חור התולעת.. לפתח את כל העלילה והדמויות ואז לתת להם להתמודד עם המצב החדש.. מאד מוזר לי.

וגם Nana Visitor לא רעה בכלל :smile1: (זאת שמשחקת את קירה).

וגם זאת ששיחקה את Ezri Dax (המחליפה של Jadzia) :smile1:

קיצר הרבה :smile1: :smile1:

מוזר באמת שהרייטינג לא היה כזה גבוה :P

פורסם

וגם Nana Visitor לא רעה בכלל :smile1: (זאת שמשחקת את קירה).

וגם זאת ששיחקה את Ezri Dax (המחליפה של Jadzia) :smile1:

אאאהה!!! הן מכוערות טיכו!! (תיכו?)

:badhairday:

לא היתי נוגע בהן בטלפטיה!!

פורסם

סע סע מפה ::)

לך תראה וויאג'ר או משהו :P

פורסם

nana visitor באמת לא משהו, אבל אוווווו אזרי שלי :P Nicole deBoer שמשחקת גם בDead zone באמת משהו :)

פורסם

אמממ...

don't make me lock this thread...

פורסם

ah? u want a picture aswell?

:P

טוב אני מסכים nana לא מציאה גדולה, אבל יש כל אחת נראית טוב במדים הצמודים הללו ^_^

OK BACK TO TOPIC!

התחלתי לראות Battlestar Galactica - סדרה איכותית ביותר! (זו בעצם מיני-סדרה לפי מה שהבנתי). מצולמת טוב ושחקנים לא רעים בכלל.

פורסם
  • מחבר

התחלתי לראות Battlestar Galactica - סדרה איכותית ביותר! (זו בעצם מיני-סדרה לפי מה שהבנתי). מצולמת טוב ושחקנים לא רעים בכלל.

זאת לא מיני סידרה,זו סידרה לכל דבר,פרק הפיילוט שלה הייתה מיני סידרה (שני פרקים של שעה וחצי כל פרק).

העונה הראשונה (דיי קצרה) הסתיימה,והם מתחילים לצלם את העונה השנייה באפריל אם אני לא טועה.

למה יש לך את ויאג'ר? אם כבר הייתי רוצה את דיפ ספייס, ראיתי רק את הראשונה

כי לפי דעתי וויאג'ר היא הסדרה הכי טובה אחרי TNG...כמובן שזו רק דעתי האישית והרבה לא יסכימו איתי,אבל מה לעשות,זו סידרה שאני ממש אוהב.

DS9 זו הסידרה שאני הכי פחות אוהב (דיי שונא האמת...משעממת רצח).

פורסם

סיימתי לראות את העונה הראשונה של Stargate Atlantis, וזו סדרה ממש ממש נחמדה בסולם של 1-10 -> 7

התחלתי לראות Stargate SG-1 וצפיתי בערך כבר בחצי מהעונה הראשונה, ואני ממש לא מתרשם.. 1-10-> 4.5

ד"א גאלאקטיקה היא 1-10-> 8.5 ואולי אפילו קצת יותר.

ועוד סדרה טובה שאני ממליץ עליה היא LOST (ראיתי את הוענה הראשונה) 1-10 -> 8

אז אילו עוד סדרות טובות ואיכויות יש ?

פורסם

זאת לא מיני סידרה,זו סידרה לכל דבר,פרק הפיילוט שלה הייתה מיני סידרה (שני פרקים של שעה וחצי כל פרק).

העונה הראשונה (דיי קצרה) הסתיימה,והם מתחילים לצלם את העונה השנייה באפריל אם אני לא טועה.

כי לפי דעתי וויאג'ר היא הסדרה הכי טובה אחרי TNG...כמובן שזו רק דעתי האישית והרבה לא יסכימו איתי,אבל מה לעשות,זו סידרה שאני ממש אוהב.

DS9 זו הסידרה שאני הכי פחות אוהב (דיי שונא האמת...משעממת רצח).

אני מסכים איתך :xyxthumbs:

פורסם

ואני לא, לדעתי DS9 סדרה מאד מעניינת ואינטלגנטית. מה לעשות שכנראה כשאין כל פרק פיצוצים ויריות זה לא מושך אתכם.. בעונות האחרונות זה כמובן משתנה לחלוטין עם ה- Dominion Wars.

ובקשר לוויאג'ר, לדעתי היא יותר מדי מופלצת, כ"כ הרבה פרקים תלושים מהמציאות.. מה אני לא צודק? זה פשוט מביך לצפות בה לפעמים, זו התחושה שאני לפחות מקבל.

בכל מקרה לדעתי כולנו מסכימים שהגיע הזמן לסדרה איכותית חדשה. אז מצדי שיקחו את הזמן, רק שלא יבזבזו את הזמן שלנו אחר כך.

פורסם

לויאג'ר יש פרקים ממש ממש ממש מפגרים, הם יוצאים מהמצבים הכי אבודים עם איזה שטות מתחכמת

כל פרק שלה זה כמו לראות את הפרק פארודיה על סטאר טרק של פיוטצ'רמה

פורסם
  • מחבר

בסדר חברים,לא באתי להתווכח,אני אוהב את וויאג'ר,אתם לא,נגמר הסיפור :P

פורסם

וואיג'ר היא יותר סדרה להעביר את הזמן , למרות שיש כמה פרקים די נחמדים ,

רק חבל שכל כמה דקות דוחפים את הפרצוף של ג'ינויי לפריים ...

אני ראיתי אנטרפרייז מהעונה השלישית , היו הרבה פרקים סתמיים , 2 פרקים היו די טובים ,

העונה הרביעית די טובה , יש הרבה פרקים איכותיים , חבל שהיא יורדת .

( למה אין סדרות שמנסות להתקרב לבבילון 5 ? )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים