עבור לתוכן

כמה חדשות (וגם ישנות) על סדרות מדע בדיוני

Featured Replies

פורסם

בקשר לכל עיניין הוורפ......

היה פרק בוויאג'ר שהם ניסו להגיע למהירות של וורפ 10 ובעצם גילו כי המהירות כל כך גבוהה עד שבעצם אתה בעצם טס בזמן מבחינה גנטית ....משהו כזה....

כי אחרי הניסוי שטום פריס טס במהירות של וורפ ;10 הוא בעצם התפתח ליצור שמבחינה גנטית זהה לאדם אבל הוא משהו כמו התפתחות אבולוציונית שאחריו....

(כן כן גם לי זה הביא כאב ראש בהתחלה)

דבר שני הוויאג'ר כן ניסתה להשתמש בשתי טכנולוגיות שיאפשרו לה להגיע יותר מהר לכדור הארץ.....

אחת בשם TRANS WARP שזה בעצם כל מהירות וורפ אחרי 9 הטכנולוגיה הזאת הייתה בשימוש אצל הבורג שגם השתמשו בדברים שנקראים CONDUITS שפועלים על עיקרון קיפול החלל על מנת להגיע ממקום למקום בשניות (מי שראה את שתי הפרקים האחרונים של הסדרה יבין על מה אני מדבר)

והייתה עוד טכנולוגיה שהם לקחו מאיזה חייזר שהתמרמר עליהם בגלל שהם לא חיסלו את הבורג הטכנולוגיה הזאת (ששכחתי את שמה) שבעצם מטיסה את החללית במהירות וורפ אבל בSUB SPACE מה שאיפשר להם בתאוריה להגיע לכדור הארץ במקום ב80 שנה בכמה ימים....

אבל רק בתיאוריה כי הם אף פעם לא הצלחו להפעיל אותה (למרות שהיה פרק שהארי קים נשלח לעבר כדי למנוע מהוויאג'ר להפעיל את המנוע הזה כדי שהם לא יתרסקו מרוב המהירות על הירח .....משהו כזה...)

בקשר לרייקר והספינה שלו בוורפ 15...... אגב זה היה בפרק הסיום של TNG .....

רייקר העתידי פיקד על האנטרפרייז העתידית שהשתמשה בשיטת מדידת וורפ אחרת ולא כמו בשאר הסידרה בגלל זה הוא אומר "וורפ 15".....

טוב אחרי שהבהרנו כמה דברים על STAR TREK

יש לי כמה חדשות בקשר לסדרה אחרת מעולה לא פחות....

STARGATE SG-1

טוב אז לפני כמה שבועות הסתיימה לה העונה שמינית שהייתה באמת עונה מעולה מהאמצע והאלה לפני זה היא הייתה נחמדה לא יותר.....

(המלצה אישית חובה אבל ממש חובה לכל חובב SCI-FI לראות את העונה השביעית עונה לדעתי בין היותר טובות אם לא הכי טובה שהייתה לסדרה הזאת....)

בחזרה לעיניננו....

ישנן שמועות שאומרות שהשחקן הראשי מהסדרה פאראסקייפ ז"ל חתם לעונה התשיעית של SG-1 .....

• תגובות 63
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בTOS הורפ היה לינארי, יכלת להגיע לכמה אתה רוצה

בTNG גילו שאפשר להגיע למקסימום 9 שכבות וורפ ולא ל10 לכן נקבע סולם וורפ חדש שהוא הרגיל עד 9 ומ9 עד 10 נהיים יותר ויותר מהירים ככל שמתקרבים לשיכבה ה10 אבל אי אפשר ליצור אותה לכן יש וורפ 9.9,9.99,9.99 וכן הלאה (הוורפ הרישמי הכי מהיר בטאר טרק, לא כולל את פארסת הוורפ 10, היה 9.9996) לבורג יש טראנס וורפ שהוא יותר חור תולעת ממקום למקום מאשר תנועה

פורסם

אגב בקשר לכל עניין הוורפ, נדמה לי שהיה פרק על זה ב DS9 או בTNG לא זוכר, שגילו ששימוש יתר בחלל בוורפ גורם לכל מיני תופעות שליליות בכלל, יצירת סוג של חורים שחורים או משהו כזה. והיה איזה מדען שטס ישירות לתוך אחד כזה ומת בשביל להוכיח שזה דבר מסוכן, ומאז הפרדציה עשתה הגבלות על שימוש בוורפ (יענו, לא ישר אומרים "WARP 8" אלא צריך להתחשב כמה זה הכרחי).

בעח, אני פשוט מתגעגע לסדרה :'(

וכן אני חושב שהפרק שדיברתי עליו היה פרק הסיום של TNG (עם הוורפ 15, אולי..)

פורסם

הפרק שאתה מתכוון אליו היה All good things הפרק הטוב ביותר בכל Star Trek, שמה זה היה שונה לגמרי פשוט שינו את הסקאלה וורפ 10 שזאת מהירות אין סופית פשוט לא צויין ע"י 10.

וורפ 10 בסקאלה המקורית היא מהירות אין סופית ההבדל בין 9.99999 עד אין סוף לבין 10 הוא אין סופי, בוורפ 10 אתה נמצא בכל נקודה ביקום בכל רגע נתון זאת מהירות פרדוקסאלית שאי אפשר להגיע אליה, אבל מה הפלצנים הגיע אליה הפכו לי ללטאות ועוד הזדווגו :nixweiss: -_________-

פורסם

ואיג'ר הייתה נוראית, כל פרק היה מטופש יותר מקודמו (למה ההולודק מחובר לכל הספינה?! כל תקלה הכי קטנה בו והם מושבתים לשנתיים...)

אני עדיין לא מאמין שזה הסטאר טרק עם הרייטינג הכי גבוה...

פורסם

ואיג'ר הייתה נוראית, כל פרק היה מטופש יותר מקודמו (למה ההולודק מחובר לכל הספינה?! כל תקלה הכי קטנה בו והם מושבתים לשנתיים...)

אני עדיין לא מאמין שזה הסטאר טרק עם הרייטינג הכי גבוה...

you have seen 7 of 9 right?

:jump:

פורסם

ממש לא הכי גבוה, לVGR היה רייטינג נמוך בהרבה מTNG וגם מDS9 הסדרה כמעטת בוטלה פעמיים חבל שלא ביטלו אותה באמת =\

פורסם

יכול להיות שהיה לה פרק יחיד הכי גבוה (אני בטוח כי צחקו על זה בסטרדיי נייט לייב)

פורסם

ציטוט של: Architect of teh win ב היום בשעה 13:01:23

אני כנראה לא בקיא כמוך בענייני סטאר טרק, אבל יש איזה הגבלה על מהירות וורפ? כי אני זוכר פרק מסוים בTNG שפיקארד כל הזמן מוצא את עצמו בעבר-הווה-עתיד (קופץ בין הזמנים, והעלילה נמשכת בשלושתם) ובעתיד פתאום הם טסים ב WARP 12 ואז באה ספינת פדרציה ענקית ועם פייזר מפלצתי פשוט גוזרת ספינה אחרת (קלינגונית נדמה לי) לשניים, ממש כך, זה היה מגניב :silly:

אתה יכול לנסות להיזכר מה שם הפרק?

אני לא זוכר את השם של הפרק, אבל כל העניין נבע מתוך מניפולציה של Q, לגרום לפיקארד להשמיד את החיים על פני כרור הארץ לפני שהם מתחילים, ע"י הקפצה של פיקארד בזמן בשלושה זמנים שונים. פיקארד תומרן ע"י Q למקד אנרגיה במקום מסויים בחלל בשלושה זמנים שונים, ובכך ליצור הפרעה ברצף הזמן-חלל שתבלע את היקום המוכר.

פורסם

זה שני הפרקים האחרונים של TNG ......

כמו שאמרו מעלי ללא ספק בין הפרקים היותר טובים בכל הסדרות

פורסם

כן מבחינת מקורי יש לי את TNG ואת כל הסרטים, מבחינת פחות יש לי את כולם :)

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה אני אשאל שוב, האם למישהו פה יש DVD של STAR TREK?

יש לי את כל העונות של וואיג'ר,First Contact,Insurrection,Generations,כל הסרטים עם הקאסט האורגינלי (חוץ מ6)

פורסם

למה יש לך את ויאג'ר? אם כבר הייתי רוצה את דיפ ספייס, ראיתי רק את הראשונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים