עבור לתוכן

כמה חדשות (וגם ישנות) על סדרות מדע בדיוני

Featured Replies

פורסם

אם פאנטים אף פעם אי אפשר לדבר בהגיון :) לא נראה לי שבאף סדרה/סרטים שיש להם המשכים, הפאנטים יהיו ממש מרוצים...

• תגובות 63
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האקשן של העונה השלישית זה מה שהרג את אנטרפרייז, הפרקים עם הclones מגוחכים?! כן ממש ראית את המקורית או את הסרטים... והבורג הרסו את Fristcontact חחחחחח כן שוב פעם קצת פספסת משהו כמו את הארועים של TNG, אתה לא טרקי אז אל תנסה להביע דעה על סדרות טרק כי רק תעשה צחוק מעצמך, איזה רומלאנים בפרק הסיום של העונה השלישית ואיזה בתיך... :screwy:

בלי בראגה לא היה Startrek מעבר לעונה 3 של TNG ולמעריצים האדוקים אין שום בעיות נגדו, לכל קהילה יש טרולים, אז שלנו עושים רעש פה ושם בקשר אליו. אבל זה לא משנה ברגע שרוצים לקחת לנו את אנטרפרייז הקהילה מתאחדת למען הצלתה. גם מי שלא סובל אותה, את בראגה, או את אמא של טרוי כי אף אחד לא נוגע לנו בטרק!

פורסם

כל זה לא משנה, כי הסדרה הזו היא הגרועה בתולדות סטאר טרק.

גם את וויאג'ר ממש לא אהבתי, יותר מדי פרקים של "OH CAPTAIN, WE HAVE BEEN TRAPPED INSIDE THE HOLODECK!" ::)

פורסם

כל זה לא משנה, כי הסדרה הזו היא הגרועה בתולדות סטאר טרק.

גם את וויאג'ר ממש לא אהבתי, יותר מדי פרקים של "OH CAPTAIN, WE HAVE BEEN TRAPPED INSIDE THE HOLODECK!" ::)

ROFL!!

אשכרה נכון!!

אתה זוכר את הפרקים שהדמויות מהHOLODECK יצאו משם והתחילו להילחם בצוות בזמן שהם לבושים כמו נאצים? :screwy:

מישהו פה מצליח למצוא את האתר של הדפוקים שעושים לבד פרקים חדשים ל?TOS (בגלל שהם מרגישים שהסדרה נגמרה מוקדם מידי)

אני לא מצליח למצוא את האתר שלהם וזה ממש מצחיק כי הם ממש טיפשים.

פורסם
  • מחבר

האקשן של העונה השלישית זה מה שהרג את אנטרפרייז, הפרקים עם הclones מגוחכים?! כן ממש ראית את המקורית או את הסרטים... והבורג הרסו את Fristcontact חחחחחח כן שוב פעם קצת פספסת משהו כמו את הארועים של TNG, אתה לא טרקי אז אל תנסה להביע דעה על סדרות טרק כי רק תעשה צחוק מעצמך, איזה רומלאנים בפרק הסיום של העונה השלישית ואיזה בתיך... :screwy:

בלי בראגה לא היה Startrek מעבר לעונה 3 של TNG ולמעריצים האדוקים אין שום בעיות נגדו, לכל קהילה יש טרולים, אז שלנו עושים רעש פה ושם בקשר אליו. אבל זה לא משנה ברגע שרוצים לקחת לנו את אנטרפרייז הקהילה מתאחדת למען הצלתה. גם מי שלא סובל אותה, את בראגה, או את אמא של טרוי כי אף אחד לא נוגע לנו בטרק!

ה clones היה פשוט קטע מגוכך,לא אמרתי שום דבר בקשר לרומלאנים ולעונה מסויימת,אלא לרומאלנים פרופר.בורג הרסו את first contact? אממממ מוזר,הרי הסרט מבוסס אליהם,אני לא טראקי ואף פעם לא החשבתי את עצמי לאחד,אני פשוט אוהב את הסידרה,אני עוד מעט בן 30 וכן ראיתי את הסידרה המקורית שהייתה משודרת או בערוץ הראשון או בערוץ המזרח התיכון,לא זוכר איפה זה שודר בזמנו...להבא תלמד לקרוא.

אתה ה"טראקי" היחידי שאוהב את הסידרה החדשה,לא סתם Enterprise זו הטראק היחידי שבוטל

ולדעתי VOYAGER הייתה הסדרה הכי טובה אחרי TNG,זו סתם דעתי האישית....הסידרה הכי משעממת הייתה DS9.

פורסם

טוב, ראיתי עכשיו את הפרק מהעונה השניה עם הבורג ואני לא מבין משהו.

בעיקרון הפעם הראשונה שהפדרציה נתקלה בבורג היתה בTNG בפרק Q WHO.

(זה שQ מעיף אותם ממקום למקום בשביל להראות להם שהם אפסים או משהוא כזה)

אבל עכשיו הם כן יודעים עליהם.

זה לא דופק את העיקרון שהם לא הכירו את הבורג עד הפרק של TNG? (שמבחינת תאריך היה כמה מאות שנים אחרי הפרק של ENTERPRISE)

:nixweiss:

פורסם

לדעתי אנטרפרייז הייתה הדבר הכי גרוע שקרה לSTAR TREK ......

חוץ מזה שהעונות הראשונות היו גרועות בטירוף והיו בעצם מיחזור של פרקים מסדרות קודמות (היה איזה פרק אם כוכב כלא של קלינגונים שהיה פשוט העתק מדיוק של הסיפור שקרה לקירק בסרט השישי רק אם שחקנים אחרים)

הסדרה פגעה קשות ברצף הזמן של הסידרה.

היא מתרחשת מאה שנה לפני הסידרה המקורית...ששמה הייתה אמורה להיות החללית הראשונה אם השם אנטרפרייז היא מקדימה בכמעט 100 שנה את הקשר הראשון אם הקלינגונים ובקיצור היא מעוותת את כלל הסדרות האחרות.....

בנוסף היוצרים התמקדו בקטע של האקשן והדרמה יותר מאשר במד"ב עצמו....לדעתי הם גרמו להרבה אנשים לשנות את דעתם על כל הסדרה של מסע בין כוכבים ולגרום לאנשים לחשוב שהיא סתם עוד תוכנית מד"ב בינונית.....

בקיצור ......זה נגמר וטוב שכך.....עכשיו פארמאונט צריכים להסיק מסקנות .....

אגב יש למישהו מושג למה לא הביאו את הסרט האחרון לארץ?

פורסם

לדעתי אנטרפרייז הייתה הדבר הכי גרוע שקרה לSTAR TREK ......

חוץ מזה שהעונות הראשונות היו גרועות בטירוף והיו בעצם מיחזור של פרקים מסדרות קודמות (היה איזה פרק אם כוכב כלא של קלינגונים שהיה פשוט העתק מדיוק של הסיפור שקרה לקירק בסרט השישי רק אם שחקנים אחרים)

הסדרה פגעה קשות ברצף הזמן של הסידרה.

היא מתרחשת מאה שנה לפני הסידרה המקורית...ששמה הייתה אמורה להיות החללית הראשונה אם השם אנטרפרייז היא מקדימה בכמעט 100 שנה את הקשר הראשון אם הקלינגונים ובקיצור היא מעוותת את כלל הסדרות האחרות.....

בנוסף היוצרים התמקדו בקטע של האקשן והדרמה יותר מאשר במד"ב עצמו....לדעתי הם גרמו להרבה אנשים לשנות את דעתם על כל הסדרה של מסע בין כוכבים ולגרום לאנשים לחשוב שהיא סתם עוד תוכנית מד"ב בינונית.....

בקיצור ......זה נגמר וטוב שכך.....עכשיו פארמאונט צריכים להסיק מסקנות .....

Hmmm יש לך טעות קטנה האנטרפרייז של TOS הייתה הNCC 1701 הראשונה, גם שמה אמרו שהייתה אנטרפרייז לפניה, היו אפילו 2.

היו 7 ספינות תחת השם אנטרפרייז בצי NC01/לא ידוע/NCC1701A-E

הם לא פגוע בשום רצף זמן, העונה היחידה שהייתה גרועה היא השלישית למרות שהיו שמה פרק אחד או שניים סבירים כל השאר היו גרועים, העונות הראשונות היו לא ראות בכלל וזכו לרייטינג מעולה, הרייטינג התחיל ליפול בסוף העונה השניה ונפל קשות בשלישית, עם עליה חדה ברביעית.

טוב, ראיתי עכשיו את הפרק מהעונה השניה עם הבורג ואני לא מבין משהו.

בעיקרון הפעם הראשונה שהפדרציה נתקלה בבורג היתה בTNG בפרק Q WHO.

(זה שQ מעיף אותם ממקום למקום בשביל להראות להם שהם אפסים או משהוא כזה)

אבל עכשיו הם כן יודעים עליהם.

זה לא דופק את העיקרון שהם לא הכירו את הבורג עד הפרק של TNG? (שמבחינת תאריך היה כמה מאות שנים אחרי הפרק של ENTERPRISE)

:nixweiss:

לא ממש לא... תבין את כל הגאונות.

בפרק Q who קיו שולח אותם למקום בגלאקסיה שבו הם פוגשים קוביית בורג(האוייב המסתורי מהפרק the nutral zone ד"א) והקוביה הזאת סתם ככה טסה לה באוויר לכיוון רביע אלפא, פיקארד פוגש את הבורג משחקים שבשבש יושבים על כוס קפה טורקי וזה נגמר. אחרי זה בסרט first contact הבורג תוקפים את כדו"א ושולחים ספירת בורג לעבר בכדי להשמיד את הפוניקה ולמנוע את הfirst contact כמובן ששוב פיקארד שלנו שלימד אותנו דבר אחד או שניים על איך שצרפתים קירחים מדברים במבטא אנגלי מתערב מפוצת את החללית של הבורג(שמתרסקת על כדו"א) ואחרי כמה בעיות טפילים קטנות בג'פרי טיובס הורג את המלכה שלהם(שאחרי זה הסדרה הגרועה ביותר AKA וויאג'ר שהרסה יותר אקסיאומות על סטארטרק וורפ 10 FFS -_________- מכל סדרה אחרת, איכשהו מצליחה להרוג אותה שוב אבל לא נדון בזה) ומציל את היום.

אחרי 100 שנה החללית המרוסקת של הבורג נתגלה ע"י קבוצת מדענים, כמובן שכמו בכל סרט איימה מסוג ד' מזומבי אחד יצאו 10 מיליון בחזקת 8 אז גם פה המדענים הפוכים לבורג, משתלטים על ספינה ועפים מהפלנטה המסכנה שלנו(מי צריך אותה eh?) יוני שלנו כמובן מתערב פותח can of woop ass על הבורג ואפילו מתגלה תרופה לתהליך האסימילציה שלהם(שכמובן ננעלת במרטפי section 31 ונשכחת מאחורי צנצנת המיונז) אבל מה לפני שהבורג got blow to smitherings הם מספיקים לשלוח שדר בסאב ספייס לרביע דלתא, כן אותו שדר שהבורג ניסו לשלוח בfirst contact - בוא לפה יש מחירת חיסול של humanoids סחורה סוג ג' ועודפי יבוא... אבל מה בניגוד לשדר שהבורג בFC ניסו לשלוח פה לא היה להם עם מה לעבוד במיוחד, אז השדר הזה יגיע רק בעוד 200 שנה ליעדו בדיוק בזמן כדי שאותה קוביה שפיקארד יפגוש בQ Who תקלוט את המסר ותתחיל את דרכה לארצינו הקטנטונת, טוב לעולמינו הקט בכל אופן.

ה clones היה פשוט קטע מגוכך,לא אמרתי שום דבר בקשר לרומלאנים ולעונה מסויימת,אלא לרומאלנים פרופר.בורג הרסו את first contact? אממממ מוזר,הרי הסרט מבוסס אליהם,אני לא טראקי ואף פעם לא החשבתי את עצמי לאחד,אני פשוט אוהב את הסידרה,אני עוד מעט בן 30 וכן ראיתי את הסידרה המקורית שהייתה משודרת או בערוץ הראשון או בערוץ המזרח התיכון,לא זוכר איפה זה שודר בזמנו...להבא תלמד לקרוא.

אתה ה"טראקי" היחידי שאוהב את הסידרה החדשה,לא סתם Enterprise זו הטראק היחידי שבוטל

ולדעתי VOYAGER הייתה הסדרה הכי טובה אחרי TNG,זו סתם דעתי האישית....הסידרה הכי משעממת הייתה DS9.

אני לא הטראקי היחיד שאוהב את ENT למען השם מגייסים בשבילה יותר כסף ממה שעולה להפיק עונה שלמה.

אתה קשקשת על הרומלאנים ופרק הסיום, מה הקשר בדיוק? וגם אמרת שהבורג הרסו משהו בFC בלע בלע בלע.

ENT לא הטרק הראשון שבוטל, הסדרה המקורית היא הטרק הראשון שבוטל -___________________________- הסדרה הייתה כשלון חרוץ בזמנו ומשימת חמש השנים קוצרה לפחות משנתיים -.- וחוץ מזה אין לי מה לדבר איתך DS9 משעממת? למה כי לא התפוצץ שמה משהו בכל פרק כמו בVGR? או שהיו אשכרה דמויות משניות עם עמוקות יותר מכל הצוות של VGR בייחד? morn ownz ya! לפחות לא הרסו בה עקרונות פנדמנטאליים של עולם הטרק כמו בכל פרק שלישי של VGR.

Warp 10 - לא נשכח, לא נסלח!!!

פורסם

Hmmmלא ממש לא... תבין את כל הגאונות.

בפרק Q who קיו שולח אותם למקום בגלאקסיה שבו הם פוגשים קוביית בורג(האוייב המסתורי מהפרק the nutral zone ד"א) והקוביה הזאת סתם ככה טסה לה באוויר לכיוון רביע אלפא, פיקארד פוגש את הבורג משחקים שבשבש יושבים על כוס קפה טורקי וזה נגמר. אחרי זה בסרט first contact הבורג תוקפים את כדו"א ושולחים ספירת בורג לעבר בכדי להשמיד את הפוניקה ולמנוע את הfirst contact כמובן ששוב פיקארד שלנו שלימד אותנו דבר אחד או שניים על איך שצרפתים קירחים מדברים במבטא אנגלי מתערב מפוצת את החללית של הבורג(שמתרסקת על כדו"א) ואחרי כמה בעיות טפילים קטנות בג'פרי טיובס הורג את המלכה שלהם(שאחרי זה הסדרה הגרועה ביותר AKA וויאג'ר שהרסה יותר אקסיאומות על סטארטרק וורפ 10 FFS -_________- מכל סדרה אחרת, איכשהו מצליחה להרוג אותה שוב אבל לא נדון בזה) ומציל את היום.

אאאה, אבל אני די זוכר שפיקארד נאלץ להתחנן בפני Q שיציל את הצוות והספינה כאשר הם לא מצליחים לדגדג את הBORG.

מעבר לזה, אל תשכח את הפרקים שהבורג "מטמיעים" את פיקאד וכמעט כובשים את כדור הארץ עד שדאטא שולח אותם לישון. (The Best Of Both Worlds.)

"you will take us to sector 001"

זה עדיין מהדהד לי בראש. :)

ahhhh, I LOVE the Borg.

פורסם

מאז שפיקארד פגש את הבורג בפעם הראשונה הR&D של הפדרציה עבד שעות נוספות, אקירה, דפיינט, סוברין ועוד כולן נוצרו כדי להלחם בבורג O.o

פורסם
  • מחבר

DOGMA אני פשוט יתעלם ממה שאתה אומר,כי משום מה אתה לוקח את כל מה שאמרתי והופך.....אני אמרתי שהבורג הרסו את FC?

חוץ מזה,אני אשמח אם אנשים יביעו דעה על סדרות אחרות חוץ מ star trek,הסידרה הזו כרגע מתה,וטוב שכך....צריך קצת זמן להירגע מהביזיון.

פורסם

Nemesis?

נדמה לי שכן הביאו אותו, וגם אם לא אז לא נורא. סתם סרט עלוב.

פורסם

וויאג'ר שהרסה יותר אקסיאומות על סטארטרק וורפ 10 FFS -_________-

אני כנראה לא בקיא כמוך בענייני סטאר טרק, אבל יש איזה הגבלה על מהירות וורפ? כי אני זוכר פרק מסוים בTNG שפיקארד כל הזמן מוצא את עצמו בעבר-הווה-עתיד (קופץ בין הזמנים, והעלילה נמשכת בשלושתם) ובעתיד פתאום הם טסים ב WARP 12 ואז באה ספינת פדרציה ענקית ועם פייזר מפלצתי פשוט גוזרת ספינה אחרת (קלינגונית נדמה לי) לשניים, ממש כך, זה היה מגניב :silly:

פורסם

אני כנראה לא בקיא כמוך בענייני סטאר טרק, אבל יש איזה הגבלה על מהירות וורפ? כי אני זוכר פרק מסוים בTNG שפיקארד כל הזמן מוצא את עצמו בעבר-הווה-עתיד (קופץ בין הזמנים, והעלילה נמשכת בשלושתם) ובעתיד פתאום הם טסים ב WARP 12 ואז באה ספינת פדרציה ענקית ועם פייזר מפלצתי פשוט גוזרת ספינה אחרת (קלינגונית נדמה לי) לשניים, ממש כך, זה היה מגניב :silly:

אתה יכול לנסות להיזכר מה שם הפרק?

פורסם

אני כנראה לא בקיא כמוך בענייני סטאר טרק, אבל יש איזה הגבלה על מהירות וורפ?

נדמה לי שבעיקרון וורפ 10 הוא למעשה תזוזה מידית בין מקום למקום.

אבל VOYAGER משתמשים בטכנולוגיה של הבורג ע"מ לנוע יותר מהר מזה, פשוט לא בטכנולוגיה של וורפ.

אבל היה פעם פרק של TNG שמראה את רייקר מפקד על ספינה והם טסים בווארפ 15.... אין מה לחפש פה הגיון, זאת סדרת טלויזיה.

תגידו, יש פה למישהו DVD'S של star trek?

לא כל כך משנה איזה סדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים