עבור לתוכן

כמה חדשות (וגם ישנות) על סדרות מדע בדיוני

Featured Replies

פורסם

למי שלא עוקב בקביעות או למי שלא יודע,הנה כמה חדשות (חלקם לא ממש מלאחרונה וחלקם חמים מהתנור)

Star Trek

- הסידרה האחרונה (אנטרפרייז) בוטלה סופית,הסוס נגמר,הרייטינג צנח פלאים (לא פלא אני אישית ממש לא התלהבתי מהסדרה החדשה) ולכן הוחלט על ביטולה.

הפרק האחרון לעונה האחרונה (הרביעית) יהיה פרק 22 ויקרא: These Are the Voyages... יופיעו שני דמויות מאוד מוכרות ממסע בין כוכבים הדור הבא (אני לא יקלקל לאף אחד).

- סרטי מסע בין כוכבים הדור הבא (Generations,First Conact...) יוצאים בגירסה משופרת (2 דיסקים כל סרט עם תוספות DTS וכו...) Generations כבר יצא,First Contact יוצא מחר והיתר יותר מאוחר.

- לפי מה שיוצרי הסידרה והאולפנים אמרו,לא יהיה שום דבר חדש של מסע בין כוכבים לפחות שנתיים (המנוחה הכי ארוכה שהייתה לסדרה).

Babylon 5

- היה אמור לצאת סרט קולנוע של בבילון 5 בשם The Memory of Shadows,התסריט כבר היה מוכן,הבמאי,המשרד,האולפנים...יוצר הסידרה JMS לא הסכים (בצדק) להקשיב בקול האולפנים (WB) שדרשו שאם הוא רוצה שהם ישקיעו מכספם אז הם יביאו לסרט רק שחקנים עם שמות גדולים...הוא עמד על שלו וניסה לגייס כספים ללא הצלחה ולכן הפרוייקט בוטל.

(לאלו שלא מכירים את בבילון 5 ויש להם חיבה כלשהי למדע בידוני,אני ממליץ בחום!! זו סידרת מדע בדיוני הכי טובה שנעשתה אי פעם).

Star Wars

- הפרק השלישי בדרך (weeeeeeee),הפירסומת ענקית אפשר למצוא אותה באתר הרשמי של מלחמת הכוכבים תוך מספר ימים לאלו שלא רשומים שם (או למצוא אותה בדרכים לא קונבציונליות-קריצה).

- ישנם שמועות הולכות וגוברות שעתיד מלחמת הכוכבים יהיה סדרה בטלויזיה,ויביים אותו לא אחר מאשר Kevin Smith (אתם בוודאי מכירים אותו כבוב מ"ג'יי אנד סיילנט בוב"),ידוע שהוא חולה על מלחמת הכוכבים ואם תראו את כל הסרטים שהוא ביים,תמיד ירוץ שם איזה קטע על מלחמת הכוכבים.

ישמם עוד כמה חדשות כמו למשל על War of the Worlds והמדריך לטרמפיסט בגלקסיה,אם זה מעניין מישהו,תמשיכו :)

• תגובות 63
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

- לפי מה שיוצרי הסידרה והאולפנים אמרו,לא יהיה שום דבר חדש של מסע בין כוכבים לפחות שנתיים (המנוחה הכי ארוכה שהייתה לסדרה).

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :bash::s07:

:'(

בקשר לסדרות האחרונות של סטאר טרק (אנטרפרייז וויאג'ר), לדעתי שתיהן על הפנים. אני אישית ראיתי רק את TNG ו- DS9. כל וכל פרק של DS9, אני עדיין בהלם שזה נגמר, כן אני מכור. :-X

אולי באמת כדאי שיקחו שנתיים ויתנו משהו ראוי ל- trekkies.

פורסם

כן באמת אנטרפרייז לא הייתה משהו. האשמה היא על BB ברמן ובראגה, הם שני אנשים שהרסו לגמרי את הטרק. כל פרק שאי-פעם נכתב ע"י אחד

מהם תמיד היה שנוי עלי. הפרקים היו "אמרקניים" מדי לא יודע איך להסביר. משהו ממש דפוק ולא קשור למסב"כ, כמו סדרת מד"ב רגילה.

וזה מה שנדמה לי הם ניסו לעשות עם אנטרפרייז (אפילו את שיר הפתחיה הם דפקו :\) להפוך אותה ךסדרת מיינסטרים כזאת של אקשן\דרמה\וקצת מד"ב

with no regards to the REAL fans of the series.

בכל מקרה החליםו את הכותב של עונה 4, ואני ממליץ לכולכם לראות אותה בערוץ הביטורנט. יש שיפור *מאוד* ניכר באיכות של הסדרה בעונה הזאת.

רק חבל שמבטלים אותה עכשיו ולא נותנים צ'אנס. אבל כפי שאמרתי צריך להאשים את BB.

נחכה ונראה, עדיין לא הרסו את הסט, ולדעתי אנטרפרייז לא תיעלם כ"כ מהר. עדיין מגייסים כסף, ויש לחץ על האולפנים. לכו תדעו אולי גם יימכר

הזכיון, ונראה אותה על ערוץ ה Sci-Fi (ערוץ הביטורנט בארץ).

בקשר למד"ב בכלל, אני סיימתי לראות לפני כמה ימים Battlestar Galactica, נראית כסדרה ממש נחמדה. ואני מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה (אם תהיה בכלל)

והתחלתי עכשיו לראות Stargate Atlantis (שני הפרקים הראשונים) ונראית לי כסדרה ממש ממש יפה (אולי אפילו רמה מתחת לBattlestar)

הייתי רוצה לדעת, מה אתם חושבים עליה, והאם אני אהאב את SG1 ? ואת Babylon ?

פורסם
  • מחבר

באמת Galactica הסידרה הכי טובה בימים אלו (חבל שהעונה הראשונה כ"כ קצרה),אבל כבר מתכוננים לצילומי העונה השניה (הסדרה נמצאת בראש תבלת הרייטינג בערוץ scifi של ארה"ב).

בקשר לבבילון 5,אני לא נתקלתי בבנאדם אחד שראה את כל הסדרה ואמר שהיא לא משהו...כך את שר הטבעות,אבל בחלל...זה כמו ספר,5 עונות ולא כמו מסע בין כוכבים שהם כותבים פרקים תוך כדי הצילומים,הסיפור של בבילון 5 כבר היה מוכן....יש התחלה,אמצע וסוף.

פורסם

הרבה פעמים אמרו לי שבבילון 5 סדרה טובה, רק אני שונא לראות סדרות מהאמצע..

בקשר לBattlestar Galactica, אני "אבדוק" אותה בקרוב :P

פורסם

וגם לא הוזכר FARSCAPE, הסדרת דגל של SCIFI לפני BATTLERSTAR... בכל מקרה, הם יצאו לפני כמה שבועות במיני סדרה THE PEACEKEEPER WARS שמשודרת בערוץ HALLMARK בארץ שבוע שעבר (וגם השבוע?).

פורסם

the peacekeeper wars שודרה לפני כמה חודשים, לא לפני כמה שבועות....

פורסם
  • מחבר

אז תראה מההתחלה :P

פורסם

בקשר לBattlestar Galactica, אני "אבדוק" אותה בקרוב :P

ניתן לקחת את כל פרקי הסדרה באוזן השלישית (אם יש סניף באזור שלך) - במידה ולא רלוונטי לגבייך ניתן למצוא את כל הפרקים ברשת באמצעים המוכרים.

בבילון 5 מומלצת בחום מפני שהיא אינטליגנטית להפליא, מעניינת, והכי חשוב גם עמוקה רעיונית.

בלי שום קשר לאהבה שלי למד"ב, הסדרה הזאת מופלאה בכל קנה מידה.

פורסם

Star Trek

- הסידרה האחרונה (אנטרפרייז) בוטלה סופית,הסוס נגמר,הרייטינג צנח פלאים (לא פלא אני אישית ממש לא התלהבתי מהסדרה החדשה) ולכן הוחלט על ביטולה.

הפרק האחרון לעונה האחרונה (הרביעית) יהיה פרק 22 ויקרא: These Are the Voyages... יופיעו שני דמויות מאוד מוכרות ממסע בין כוכבים הדור הבא (אני לא יקלקל לאף אחד).

היו צריכים לבטל את הביזיון הזה אחרי הפרק הראשון. ממש עלוב

סדרה כזאת דפוקה אסור היה בכלל לשדר, המקורי יותר מעניין ממנה.

לגבי ההפסקה, לא נורא.

תראו מה יצא להם בפעם האחרונה שהם הזדרזו להעלות משהו למסך.

בקשר לסדרות האחרונות של סטאר טרק (אנטרפרייז וויאג'ר), לדעתי שתיהן על הפנים. אני אישית ראיתי רק את TNG ו- DS9. כל וכל פרק של DS9, אני עדיין בהלם שזה נגמר, כן אני מכור. :-X

אולי באמת כדאי שיקחו שנתיים ויתנו משהו ראוי ל- trekkies.

DS9 היתה סדרה גאונית.

במיוחד העונות האחרונות עם המלחמה בדומיניון.

וויאג'ר היתה משעממת מאוד אבל שתי העונות האחרונות היו הרבה יותר טובות מהחמש הראשונות. (במיוחד פרקי הסיום היו טובים)

ו.... אה כן Jadzia Dax סקסית בטירוף. (Terry Farrell)

דרך אגב, מישהו יודע למה החליפו אותה?

שמעתי שתפסו אותה שוכבת עם אחד מהמפיקים או הכותבים אני לא בטוח כבר עברו הרבה שנים מאז.

עריכה:

מי עוד פה עוקב אחרי ANDROMEDA?

אני צריך הסבר למה קיבינימט הם עוד לא עפו מהמקום שהם תקועים בו כבר 16 פרקים?

הם כבר השיגו כוח לספינה, מה הבעיה??

פורסם

שמעתי שאוהדים של אנטרפרייז אספו כסף להמשך הסדרה. בטוח שהיא בוטלה באופן סופי ומוחלט? :(

מישהו מכיר אתר טוב שמרכז מידע על כל סדרות המד"ב? ::)

פורסם
  • מחבר

מי עוד פה עוקב אחרי ANDROMEDA?

אני צריך הסבר למה קיבינימט הם עוד לא עפו מהמקום שהם תקועים בו כבר 16 פרקים?

הם כבר השיגו כוח לספינה, מה הבעיה??

סידרה שרוטה,אני עוקב אחריה מההתחלה,לא הפסדתי פרק אחד,ועדיין אני לא מבין מה הולך שם.

שמעתי שאוהדים של אנטרפרייז אספו כסף להמשך הסדרה. בטוח שהיא בוטלה באופן סופי ומוחלט? :(

מישהו מכיר אתר טוב שמרכז מידע על כל סדרות המד"ב? ::)

הסידרה בוטלה פעמיים,לפני איזה חודש או חודשיים,אז אנשים אספו כסף ובלאגנים,אבל לא עזר,הרייטינג בריצפה...זה סופי,אתה יכול לקרוא על זה באתר הרשמי www.startrek.com

פורסם

סידרה שרוטה,אני עוקב אחריה מההתחלה,לא הפסדתי פרק אחד,ועדיין אני לא מבין מה הולך שם.

what he said, מאז עונה 4 הפסקתי להבין את הסידרה הזאת, וחבל כי היה לה פוטנציאל... :(

פורסם

הסידרה בוטלה פעמיים,לפני איזה חודש או חודשיים,אז אנשים אספו כסף ובלאגנים,אבל לא עזר,הרייטינג בריצפה...זה סופי,אתה יכול לקרוא על זה באתר הרשמי www.startrek.com

הרייטינג ממש לא ברצפה העונה הרביעית זוכה ל2-2.5 מיל' צופים לפרק בבמוצע שזה כמות גבוהה יחסית של צופים בהתחשב שהסדרה משודרת בערוץ בכבלים מול סדרות הרבה יותר פופולאריות שמשודרות במקביל. הרייטינג של העונה הרביעית מזכיר את הרייטינג של העונה השניה והראשונה רייטינג גבוה יציב של קהל יעד מבוסס, העונה הרביעית פשוט מעולה מאני קוטו - גאון, אנטרפרייז הביאה לנו כמה מפרקי הטרק הטובים ביותר במשך ענותיה, וכל פרק של העונה הרביעית עלה על קודמו. ביטול הסדרה לא קשור לרייטינג כיוון שפארמונט הייתה יותר ממרוצה מהרייטינג הלא רע בכלל שזכתה לה העונה הרביעית.

ביינתיים התחילו לאסוף כספים - http://www.saveenterprise.com וכבר נאספו יותר מ3 מיליון דולר בתרומות, זה אולי לא נשמע הרבה אבל זה מתקרב לתקציב של עונה שלמה שעומד כל סביבות ה5 מיל'

saveent2.jpg

בקשר לאדרומדה אני חייב לציין שזאת אחת הסדרות הדביליות ביותר שיצא לי לראות. התסריט פשוט מגוחך כלכך שקשה לי אפילו להאשים את השחקנים במשחק גרוע, כאשר אין עם מה לעבוד אי אפשר לדרוש מהם משהו.

פורסם
  • מחבר

אני עוקב אחרי מסע בן כוכבים עוד מהסדרה האורגינלית....טוב,לא הבנתי בדיוק מה הולך שם כי הייתי קטן,אבל הסדרה האחרונה פשוט מפגרת..החל ממוזיקת הפתיחה,לעלילות (מנסים ליצור arc דבילי לדמויות ולעלילה ללא הצלחה).

אני מהתחלה ידעתי שיהיו בעיות עם הסדרה (כאילו ספינה שנראית יותר טוב מהספינה של קירק דהה),הקטע האחרון עם ה clones ממש מטומטם בטירוף,כל העונה הראשונה עד השלישית אם אני לא טועה שמבוססת על מלחמת הזמן או איך שלא קוראים לה,היתה מלאת אקשן והם ידעו להשאיר את הצופים במתח מפרק לפרק,אבל הסיום פשוט מגוכח עד דמעות....עד כמה שאני זוכר את הרומילאנים לא היו בכלל אמורים לפגוש בקו הזמן הזה.

אני יכול להתעלם מכל השגיאות הנ"ל אם היו אומרים לי שהבורג אחראים איך שהו לכל הבלאגן (הם שינו משהו ב first contact),אבל חוץ מהפרק הקטנטן שהיה עם הבורג,אין שום זכר.

אם תדבר עם מעריצי טראק שרופים מארה"ב,אתה תראה שכולם מאשימים (ומקללים) את קנון בראגה,אומרים שהוא חושב שהוא הכי טוב בעולם ויודע מה האנשים רוצים לראות.

Enterprise R.I.P אני אישית לא יתגעגע....טוב נו..אולי רק לט'פול (איזה כוסית *שריקה*).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים