עבור לתוכן

שילדה למארז עבודת יד

Featured Replies

פורסם

היי

אני זקוק למארז גדול (יותר נכון ארוך) בגלל שיש לי קירור מים ומספר כוננים. מכיון שמארז כזה עולה הרבה כסף החלטתי לבנות אחד כזה לבד.

אני מעוניין ליצור מעין שלד ובתוכו להלביש את הכוננים, ומבחוץ לו לכסות אותו בפרספקט או בעץ.

עד כאן הכל ברור ובטח הרבה מאלו שבונים מארזים לבד עושים זאת כך.

השאלה מאיזה חומרים אני יכול לבנות את השלדה בצורה קלה ואסטטית?

כלומר אני לא מעוניין להתחיל לחתוך ולרתך וגם לא להרכיב עם ברגים גדולים שיפריעו לסגירת המכסה של המארז.

למישהו יש רעיון?

פורסם

אם אתה בונה מארז ממש מההתחלה ולא משתמש בחלקים ישנים או משהו כזה אני ממליץ לך לבנות מארז בעזרת אלומיניום..

ועוד דבר שאני ממליץ לך זה להסתכל על המארז החדש ש-ARIK.G בנוה כעת:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108264.0

שיהיה לך המון בהצלחה ואל תשכח לעדכן אותנו! :hi::yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לבנות קוביות אלומינים מפרופילי אלומניום - 30 שקל ל 6 מטר בעובי 1.5 מ"מ עם "כנפיים" של 15 מ"מ.

פרופילים רבים מסוגים שונים - ניתן להשיג מחנות ברחוב סלמה ביפו, קצת מזרחית להיכן שהברבי הישן היה וליפני ההצטלבות עם רחוב העליה.

הבעיה היחידה שאני ניתקלתי היא בחיבור שלהם....ניתן לעשות זאת עם ניטים (כפי שאני עשיתי). - הבעיה כל ניט מוסיף מרווח של כ 1.5 מ"מ בין השלדה לפרספקס.

או - ראיתי את הפתרון של ARIK.G - הקוביות הללו - והוא ניראה מאוד מוצלח.

פורסם

עץ ופרספקס

אם תזמין מידות מדויקות - אפילו לא תצטרך לחתוך - רק לחבר

או אם יש לך ציוד איכותי - אז לעשות את זה בעצמך

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה והרעיונות.

זה נראה לי קצת יותר מורכב ממה שחשבתי, אז זה יקח לי קצת זמן.

פורסם

זה באמת לא כזה פשוט... אפשר לעשות את השלד מאלומיניום, או מברזל (שזול יותר וחזק יותר... לא עקרוני), ולחבר עם ניטים. את הראש של הניטים אפשר לשייף (זה לא מה שמחזיק את החיבור...), אפשר לחבר את הפרספקס עם צירים ארוכים ורציפים כמו שיש בארונות ושידות...

פורסם

זה באמת לא כזה פשוט... אפשר לעשות את השלד מאלומיניום, או מברזל (שזול יותר וחזק יותר... לא עקרוני), ולחבר עם ניטים. את הראש של הניטים אפשר לשייף (זה לא מה שמחזיק את החיבור...), אפשר לחבר את הפרספקס עם צירים ארוכים ורציפים כמו שיש בארונות ושידות...

אתה טועה אם אתה תשיף לו תראש של הניט החיבור יתפרק (-!!-

פורסם

לא... הניט מחזיק את חלקים ע"י התרחבות הצינורית הקטנה שמתחת לראש בזמן ה"ירי" שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים