עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת פלאפון חדש (רשת אורנג')

Featured Replies

פורסם

יש לי מכשיר נוקיה 3330 (עם זה המספר הנכון) די ישן

ורציתי להחליף למכשיר (עדיפות לזול אבל טוב) חדש יותר

ראיתי שהאלפא די זול, האם שווה לי לקנות אותו?

הייתי רוצה לשמוע עליו דעות מאלו שיש להם אותו

תודה

פורסם

כמו שהמלצתי בתראד שם אני עדיין ממליץ על הטי 630 של סוני אריקסון

פשוט טלפון מעולה וזול

פורסם

נוקיה 6230 יש לי אותו כבר איזה 5 חודשים (פאקקקקקקקקקק איך הזמן רץ!!) ואני מת עליו

פורסם

אני קניתי עכשיו את הסמסונג 845 החדש....ואני מרוצה עד הגג!

הוא כל-כך קטן שזה מדהים (הכי קטן שיש לאורנג' ובכלל חוץ מהפנסוניק G50 אבל הוא לא מיוצג על ידי אף אחת מהחברות הסלולריות)

יש לו מסך פנימי מעולה וחיצוני גדול וטוב כך שאתה יכול לראות מי מתקשר ובעזרת המקש הצדדי להשתיק את הצלצול מבלי לתת הרגשת סינון יש לו סאונד משובח (40 פולי) והוא באמת אחלה פלאפון!

גש לאחד ממרכזי השירות של אורנג' ותגיד שאתה מעוניין לקנות מכשיר אבל שאתה רוצה לראות אותו קודם עובד ולא רק דמו...ורוב הסיכויים שהם יגידו לך אנחנו לא יכולים לפתוח מכשיר וכאלה..אל תוותר! תגיד שאתה רוצה לראות אותו פועל והם יוציאו לך אחד!

אני מבטיח לך שאתה תתאהב בו...הוא פשוט פלאפון חמוד, קטן, יפה וטוב!

אגב אחריי שנים של נוקיה נשבעתי שאני לא יקנה סמסונג אבל כשהכחרכתי אותנ לתת לי לראות את המכשיר פועל גיליתי שהתפריטים שופרו והם נוחים וברורים מאוד! אל תרתע בגלל תפריטים וכאלה...המכשיר מאוד נוח ופשוט לתפעול

מקווה שעזרתי

ניר

פורסם

כמו שהמלצתי בתראד שם אני עדיין ממליץ על הטי 630 של סוני אריקסון

פשוט טלפון מעולה וזול

כבעלים לשעבר של t610 , p900 ,t68i, וכרגע עם k700 , אין מה להשוות בכלל בכל דבר שקשור בהנדסת אנוש ונוחות עבודה בין סוני אריקסון לבין כל השאר .

נכון להיום , 630 שמשווק באורנג' נותן תמורה מקסימלית לכסף . הוא עולה כמעט כלום , ונותן המון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים