פורסם 2005 במרץ 1320 שנים ולא...לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר.לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה.תודה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ולא...לא מדובר על דחיסה של RAR או ZIP אלא אם יש תוכנה חזקה יותר.לא משנה זמן הדחיסה, אלא עוצמת הדחיסה.תודה.אני ממליץ בחום על http://www.7-zip.org/ אם יש לך מספיק זכרון לשים שם בהגדרות, אפשר להגיע לרמות חביבות... אבל שוב, כפי שאתה יודע דחיסה מותאמת אישית יכולה להגיע כמובן לתוצאות טובות יותר.. אתה מחפש דחיסה של סוג מסויים של מידע?
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר תודה.ניסיתי בינתיים רק את uharc , ויש לו דחיסה טובה. לא ממש חסכוני במשאבים או בזמן אבל זה לא הבעיה שלי.לדוגמא לקחתי תקייה של 506 MB WINRAR במצב BEST הצליח לדחוס ל446MB שזה 88%UHARC הצליח לדחוס ל-414MB שזה 81% --- לא רע בכלל.אמנם לקח לו כמעט כפול זמן והוא התמש ב-300MB (!) זיכרון פנימי, אבל כמו שאמרתי זה לא חשוב לי כרגע.התקנתי את גירסה 0.4 beta , וראיתי שזה עדיין לא תומך בקבצים מעל 2 GB והתוכנה לא מתממשקת ל- shell.אני אמשיך לשחק עם זה קצת ונראה...שוב תודה.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים הייתי ממליץ לנסות גם 7ZIP על הגדרות מקסימליות.. הוא הרבה יותר משוכלל מ ZIP ולא קשור באופן ישיר לסטנדרט המקורי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.