עבור לתוכן

משחקים - הולכים לאט ומהר,לאט ומהר! זה הולך וניהיה מוגזם !

Featured Replies

פורסם

יש לך מחשב חדש? יש לך אחריות? למה שלא תלך לחנות וישבדקו לך את כרטיס המסך? אמרתה שהוא עשה לך בעיות קודם..לך לחנות ויחליפו לך אותו אני לא מעמין שעוד איזה 3-4 מעלות ישנו את המצב עם זה במאת קורה במישחקים כמו D3 אז יכול להיות שהכרטיס חלש פשוט תוסיף 200 שקל במקום לקנות 10 מאווררים ותקח 6600GT דבר שאני הקירור במארז צריך להיות בצורה חכמה המארז לא צריך להיות דבוק לקיר..ושבמארז יהיה עוד 3 מאווררים לפחות במערכת כאזות הבן אדם שמחר לך את המחשב היה צריך לדעת את זה..

בקשר להוספת זיכרון 100% לא יפתור לך את הבעיה של כרטיס המסך..לא צריך לדחות את הבעיה צריך לטפל בא לפני שניהיה יותר גרוע.

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להחליף את הכרטיס מסך בשום תנאי..

הכרטיס מסך דווקא מצויין,גם במחשב הקודם שהיה לי היו כאלו בעיות..

ויש בעיות אפילו במשחקים עם גרפיקה חלשה,

הכל איטי ומהר איטי ומהר.

ואני משחק במשחקים ישנים שלפי מה שידוע לי אמורים לעבוד ממש טוב אפילו על gf4mx 400 !

(לחבר שלי יש כזה,עובד מצויין.)

אני משחק למשל ב : Cplinter Cell,Harry Potter,Rayman 2 \ 3,משחקי מירוצים למינהם.. בקיצור,אני לא גיימר כל כך כבד.

:nixweiss:

פורסם

אתה מריץ את המשחקים מ CD?

יכול להיות שהכונן תקליטורים שלך תקול ובגלל זה הקפיצות - לוקח לו הרבה זמן לטעון מהדיסק...

פורסם

חח מה הבעיה להחליף? אתה אומר שהוא היה עושה בעיות גם במחשב הקודם גם לי לפני המחשב הזה היה סלרון עלוב שהמחשב שקניתי לא מיזמן ממש אבל ממש לא מתקרב עליו בביצועים..יכול להיות שזה באמת בעיה בקירור בכל מקרה אני לא מאמין שהוספת 2 מאווררים תיפתור אותה צריך משהו רציני הרבה יותר. בהצלחה

נ.ב:

שחכתה משהו בחתימה שלך:

GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit S-ATA

MSI TV Card @ neywehere series S-ATA

:lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

חח מה הבעיה להחליף? אתה אומר שהוא היה עושה בעיות גם במחשב הקודם גם לי לפני המחשב הזה היה סלרון עלוב שהמחשב שקניתי לא מיזמן ממש אבל ממש לא מתקרב עליו בביצועים..יכול להיות שזה באמת בעיה בקירור בכל מקרה אני לא מאמין שהוספת 2 מאווררים תיפתור אותה צריך משהו רציני הרבה יותר. בהצלחה

נ.ב:

שחכתה משהו בחתימה שלך:

GIGABYTE Geforce 6600 256mb 128bit S-ATA

MSI TV Card @ neywehere series S-ATA

:lol: :lol:

אני בד"כ מפעיל את המשחקים מהמחשב ולא מה CD.

והרגע הרכבתי מאוור אחד לבינתים (כי השני לא התאים ממש)

והוא ממש זורק אוויר בצורה חזקה מאד,אני מרגיש את הקור מתוך המחשב וממש קופאים לי הידיים! :smile1:

ובמחשב הקודם,

לא מדובר בכרטיס כזה! בקודם היה לי GF 4MX 400 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים