פורסם 2005 במרץ 1320 שנים שלום אני חדש בפורום ובעולם המודינג ורציתי להראות לכם מה עשיתיזה המוד הראשון שלי וכן הפעם הראשונה שאני עובד עם דרמל ואיך יצא תגידו לי בעצמכם[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים וואו! מדהים אחי רק שלדעתי הכנף הכי שמאלית לא מוארת מספיק בחושך חוץ מזה עבודה יפה ונקייה (למרות שאני יודע שבתמונות זה נראה יותר טוב משבמציאות )
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר אם הכנף אתה צודק ויכול להיות שאני יעשה משהו עם זהאבל האמת שבמציאות זה נראה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר יפהיש גם מאוורר זוהר באולטרה שלא ממש רואים פםה רואים רק את הגריל שלו זה ממש יפהוברגליים של המארז יש תאורה של לדים כזאת במציאות זה הרבה יותר יפה
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני חייב לציין שרמת המודים עולה ועולה אצלנו בארץ . תוספת צבע תביא שינויי גדול ,אתה יכול גם למלות את כל הקטע השחור עם חומר אלסטי שמקשיח כמו בונדו או משהו כזה ואז לצבוע בצבעים כמו כתום וצהוב וליצור אפקט תלת מיימדי של שמש או משהו בסגנון .אחלה פתיחה לפרוייקט .
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר רעיון טובאבל חשבתי על עוד משהו שאני תכף הולך לעשות זה בדרך מחולוטאם אני יעשה את זה זה יעלה את הרמה של הפרוייקט פי כמהאם תרצו אני יגלה לכם אבל אוליי עדיף להשאיר את זה לדמיון
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים עבודה יפה. אהבתי את בחירת הגריל למאורר גם כן. נחוץ - סידור חוטים. דחוף. יפה מאוד.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ישך שם במקרה קירור של זלמן? איזה דגם הוא?כי לי הוא נדפק......הוא בקושי חודשיים אצלי......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.