עבור לתוכן

8310- איפוס ביוס

Featured Replies

פורסם

אפשרי?

להוציא את הבטריה לשבוע ושהפלאפון ישכח שהוא נעול?

פורסם

נראה לי שיותר קל ללכת לחברה ולבקש מהם שיעשו את זה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

ואז הם יקחו לי אותו בטענה שהוא גנוב.

פורסם

למה שישכח.. למה אם תוציא בטריות הוא ישכח את מספרי הטלפון ? בדיוק ככה הוא ישאר נעול.. ואם הוא גנוב, אז מה אתה רוצה בדיוק?

פורסם

מה ז"א נעול ?

אם מכניסים כרטיס סים לפלאפון אחר הפלאפון ננעל ? הוא צרוב רק לסים מסויים או מה ?

פורסם

ואז הם יקחו לי אותו בטענה שהוא גנוב.

אז אתה מחזיק טלפון גנוב, מודה בכך ומצפה לעזרה?

אתה ממש חוצפן!

פורסם

תכנס לפלא מאניה יש שם הסברים להכל .

פורסם

אז אתה מחזיק טלפון גנוב, מודה בכך ומצפה לעזרה?

אתה ממש חוצפן!

תפסיק להיות איזה צדיק תמים, מה אכפת לך? לא יודע על תגיב...בעעעע עליך

פורסם

לבן אדם יש מכשיר סלולארי גנוב - מגיע לו להענש, אם הוא לא היה גנוב הוא לא היה חושש שיקחו אותו.

פורסם

תפסיק להיות איזה צדיק תמים, מה אכפת לך? לא יודע על תגיב...בעעעע עליך

כשיגנבו לך את הטלפון ומישהו אחר ישתמש בו נראה איך תגיב. ותלמד קודם לכתוב עם פיסוק מתאים ובלי שגיאות כתיב ורק אח"כ תעליב אותי.

עריכה: לאף אחד מהמנהלים פה לא אכפת שמדובר בעבירה פלילית? למה אף אחד לא נועל את הת'רד הזה?

פורסם

כשיגנבו לך את הטלפון ומישהו אחר ישתמש בו נראה איך תגיב. ותלמד קודם לכתוב עם פיסוק מתאים ובלי שגיאות כתיב ורק אח"כ תעליב אותי.

עריכה: לאף אחד מהמנהלים פה לא אכפת שמדובר בעבירה פלילית? למה אף אחד לא נועל את הת'רד הזה?

לא באתי להעליב קודם כל, פשוט אמרתי לך מה אני חושב.

ואיפה יש שם שגיעות כתיב? ומה לא טוב בפיסוק?

פורסם

לא באתי להעליב קודם כל, פשוט אמרתי לך מה אני חושב.

ואיפה יש שם שגיעות כתיב? ומה לא טוב בפיסוק?

כמה אירוני ... ::)

שגיאות , לא שגיעות

פורסם

אירוניה...

האדמינים לא נמצאים פה כל היום וסורקים את כל ההודעות בפורום, אתה יודע... גם להם יש חיים.

אז בד"כ לוקח קצת זמן עד שנועלים דיונים.

פורסם

הת'רד הזה בן יומיים (מה-13 לחודש). שלחתי הודעה פרטית ל-2 אדמינים (encoder ו-minimizer) שמשום מה בחרו להתעלם. לאנקודר שלחתי 3 הודעות.

אז אל תגיד לי שאין להם זמן. פשוט לא ממש אכפת להם. לאנקודר יותר חשוב להוסיף תמונה מפגרת לכל תגובה שלו בת'רד מאשר לטפל בזה.

פורסם

הת'רד הזה בן יומיים (מה-13 לחודש). שלחתי הודעה פרטית ל-2 אדמינים (encoder ו-minimizer) שמשום מה בחרו להתעלם. לאנקודר שלחתי 3 הודעות.

אז אל תגיד לי שאין להם זמן. פשוט לא ממש אכפת להם. לאנקודר יותר חשוב להוסיף תמונה מפגרת לכל תגובה שלו בת'רד מאשר לטפל בזה.

minimizer פשוט היה טיפה עסוק בשבוע וקצת האחרונים. כל מני שטויות כמו צבא, you know...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים