עבור לתוכן

מפרט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הדפסתי להורים את המפרט שבניתם לי פה ועכשיו חזרתי... הם הראו לי את המפרט הזה שכבר הוזמן במחיר של 4 וחצי אחף שקל. יש אפשרות מחר בבוקר לשנות אותו ובשביל זה אני מבקש את עצותיכם. הינה המפרט :

0cf04d98fe0c52ae2c4c8887d4d097d0020000.aspx

אם זה לא ברור כנסו לכאן - http://imgsrv.pic4u.co.il/0cf04d98fe0c52ae2c4c8887d4d097d0030000.aspx

תודה מראש,

אבי.

פורסם

הדפסתי להורים את המפרט שבניתם לי פה ועכשיו חזרתי... הם הראו לי את המפרט הזה שכבר הוזמן במחיר של 4 וחצי אחף שקל. יש אפשרות מחר בבוקר לשנות אותו ובשביל זה אני מבקש את עצותיכם. הינה המפרט :

0cf04d98fe0c52ae2c4c8887d4d097d0020000.aspx

אם זה לא ברור כנסו לכאן - http://imgsrv.pic4u.co.il/0cf04d98fe0c52ae2c4c8887d4d097d0030000.aspx

תודה מראש,

אבי.

אז בשביל מה פתחת אין ספור דיונים ,הוצעו לך אין ספור מפרטים ובסוף לקחת משהו דפוק ביותר?

מה מה אני יגיד לך תבטל את ההזמנה ,אבל אני כבר לא בונה לך יותר מפרטים.

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה שאני אעשה? אני לא יכולתי ללכת לשם יש לי דברים שאני צריך לעשות ואי אפשר לדחות אותם.. לא יכולתי לדבר עם הבן אדם אבל ההורים הראו לו את המפרט וזה מה שהוא הביא... אני מתכוון להתעקש בקשר לזכרונות למעד וללוח אבל האם המסך טוב?

עריכה :

גם בקשר לכרטיס מסך, לא?

נאמר לי גם כי אי אפשר להשיג את המסך שנתתם לי :s07:

תודה מראש,

אבי.

פורסם

באמא שלי...שיגעת אותנו...

תיקח מה שממליצים....או שלא תשאל ותיקח מה שאתה רוצה

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy:תהנה עם המפרט העלוב שהזמנת :lol:

ותשנה כבר את הכותרת-כבר יומיים שיש לך 5 דקות להחליט :lol:

תן קצת כבוד לפורום הזה.

פורסם
  • מחבר

ואי, Evman007, רציני רק לציין שאתה ממש, אבל ממש בוגר!

כבוד בפורום אתה צריך לתת משום שאיני רואה שום זלזול או משהו דומה שהגיע ממני ואם היה כך אז סליחה אך זה לא אומר שאתה צריך "לרדת" עליי.

פורסם

ואי, Evman007, רציני רק לציין שאתה ממש, אבל ממש בוגר!

כבוד בפורום אתה צריך לתת משום שאיני רואה שום זלזול או משהו דומה שהגיע ממני ואם היה כך אז סליחה אך זה לא אומר שאתה צריך "לרדת" עליי.

חס וחלילה ,אני לא יורד עלייך ,פשוט כבר שבוע שקיבלת עשרות מפרטים עם הסברים על כל חלק וחלק ,ובסוף מה-הזמנת משהו ירוד מאוד לעומת מה שהוצע לך על ידי ועל ידי שאר חברי הפורום.

אין לי בעיה שהלכת קנית מה שקנית ,אבל אז שוב אתה מראה לנו מה קנית ומבקש שינויים ,אז מה אתה מצפה שזה לא יעצבן?

אתה יודע ,אנשים משקיעים זמן בשביל לעזור לאנשים חסרי ניסיון על מנת שלא ידפקו אותם בחוץ ,והם יקבלו את הכי טוב שכסף יכול לקנות.

אז אתה צריך להודות פה לכולם במקום להגיד לי שאני לא בוגר.

פורסם

טוב הם עושים עבודה טובה בלהטיף לך

אז אני פשוט יעבור לקטע של השיפורים:

כרטיס מסך דחוף להחליף ל Radeon 9550 128 Bit לא משנה של איזה חברה

זיכרונות תיקח סטיק אחד של 512 ולא 2 של 256

ופעם מיליון שאני יגיד לך

אנחנו לא יכולים לקבוע איזה מסך יהיה טוב בשבילך

לך לחנות ותבקש לראות את המסכים בפעולה ורק ככה תוכל להחליט

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שלומר - "הלכת וקנית" משום שאני לא הלכתי ואני לא קניתי... אלה היו ההורים שלי שהלכו וסגרו את העסקה עם האדם. הוא גם רצה לתת להם אינטל אך הזהרתי אותם מההתחלה שהטכנאים לא ממש חכמים וינסו בטח להכניס איזה אינטל בלי שישימו לב..

אני פעם, בעבר, הייתי מאלה שמרכיבים את המפרטים אך בגלל שאני לא יכול להשקיע כבר את אותו הזמן בלהתעדכן בדברים אז אני לא מעודכן וחשבתי שאפשר לנצל את הרגעים האלו בכדי להתעדכן קצת...

אתה לא יכול לתאר לעצמך כמה אני מודה לך, לכם, על העזרה בקשר למפרט וכמובן שכבר מצאתם לי אחד כזה שמתאים בדיוק אך אני רוצה לציין שאני יכול לבטל! הבעיה היא שאין את המסך הזה ואני לא יודע מה לעשות  :s05:

עריכה :

כן, כן, אני לוקח את אותו המפרט [אותו לוח, מעבד זכרון וכרטיס מסך] אבל הבעיה היא במסך היא האם הנתונים של המסך טובים משום שנכנסתי לאתר של MAG וראיתי שלמסך שיש במפרט יש 256K צבעים שזה כמו בפלאפון שלי :-) אני שכחתי קצת מה עושה בנתונים את האיכות של המסך [חוץ מהMS]

גם אני יודע שאם אני מחליף את הסוקט 939 אז לא צריך שני סטיקים משום שהשני לא תומך בזה. זה אני זוכר :-)

פורסם

אני לא חושב שלומר - "הלכת וקנית" משום שאני לא הלכתי ואני לא קניתי... אלה היו ההורים שלי שהלכו וסגרו את העסקה עם האדם. הוא גם רצה לתת להם אינטל אך הזהרתי אותם מההתחלה שהטכנאים לא ממש חכמים וינסו בטח להכניס איזה אינטל בלי שישימו לב..

אני פעם, בעבר, הייתי מאלה שמרכיבים את המפרטים אך בגלל שאני לא יכול להשקיע כבר את אותו הזמן בלהתעדכן בדברים אז אני לא מעודכן וחשבתי שאפשר לנצל את הרגעים האלו בכדי להתעדכן קצת...

אתה לא יכול לתאר לעצמך כמה אני מודה לך, לכם, על העזרה בקשר למפרט וכמובן שכבר מצאתם לי אחד כזה שמתאים בדיוק אך אני רוצה לציין שאני יכול לבטל! הבעיה היא שאין את המסך הזה ואני לא יודע מה לעשות  :s05:

אוקיי ,אז למה הורים שלך הלכו לאותו "אדם"והזמינו ממנו את המפרט מבלי לקבל ממך תחילה את החלקים שרצית?

בכל מקרה ,כמה אחריות אתה תקבל בכלל על כל העסק?

ועוד דבר שליאור לא שם לב אליו ,זה שיש לך במארז ההוא ספק גנרי ,וכבר הסברנו לך למה הוא לא טוב אז תחליף גם אותו.

פורסם

נכון אני פיספסתי את הספק הג'נרי

וזה מוזר כי אני כל פעם בודק דבר ראשון את הספק

הפעם התרשלתי בתפקידי :bash: :bash:

אל תיקח את אותו מפרט אלא תשפר את הכרטיס מסך והזכרון והספק

ואתה יכול לקבל את כל המידע שקיים בעולם על מסך כלשהוא כולל איך הרכיבו אותו והכל

ועדיין זה לא יגיד לך עד כמה המסך טוב בשבילך

רק אם תראה אותו פועל תוכל לדעת

ותבקש לראות אותו בסרטים, משחקים (דום 3 האלף לייף 2 וכו')

פורסם
  • מחבר

כן, תודה, אני מוכר את הספק הג'נרי וקונה אחד נורמאלי כנראה של HEC.

אני לא ממש מסתכל על האחריות משום שאצל הבן אדם הזה אני לא צריך מסמכים על אחריות ... יש אחריות לתמיד אבל זה עד שכבר החלק לא ממש ישן [לאחר שלוש שנים בערך] ועדיף כבר לקחת משהו טוב יותר בפרוטות.

הם קיבלו את החלקים שהצעתי [לקניית המחשב של אחותי] אבל הם לא ידעו שהוא הביא להם משהו אחר.. הם רק לשלם וללכת... לא יודעים שוב דבר. הדבר היחיד שהם ידעו זה על המסך שהוא קריטי אבל על החלקים האחרים הם לא ידעו שהם שונים.

עריכה :

למה לא לקחת את אותו המפרט כמו שהצעתם לי? הוא יותר מתאים משום שה939 הוא פועל על 1800 בעוד שה754 פועל על 2000 ו939 בכלל מיוחד לאובר קלוק יותר מאשר ה745 ולא צריך את זה וגם לא את ה PCI-E.

ואם אני לוקח כבר את ה939 עדיף כבר לקחת שני סטיקים שיעבדו בדואל, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים