פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני מנסה לעשות ERROR CHERCK למחיצה שעליה נמצא ה-WINDOWS ואני לא מצליח. זה מגיע למסך הכחול של הבדיקה ואז ישר יש המחשב מאתחל את עצמו.אני יכול לעשות את הבדיקה בשאר המחיצות זה רק קורה בכונן שעליו מותקן ה-WIN על המחשב מותקן WIN XP SP2תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים תוריד מהאתר של ווסטרן דיגיטל את DATA LIFEGUARD TOOLS ותריץ בדיקה על הכונן - נתקלתי בבעיה דומה לפני זמן לא רב והתברר שהכונן גסס לו לאיטו.www.wdc.comאם הבדיקה עוברת בסדר ננסה טקטיקה אחרת.בהצלחה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר תודה על התגובה. עשיתי את הבדיקה והיא עברה בסדר ולא מצאה שום בעייה. עוד רעיונות?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים טוב בוא ננסה את גישת ברירת המחדל: הווינדוס מעודכן עד לעדכון האחרון ביותר? סרקת את המחשב לווירוסים? לרוגלות? הרצת בדיקה שהכל ברג'יסטרי תקין (דרך תוכנה חיצונית כלשהי) - אם עברת את כל השלבים האלה נסה להריץ סריקת דיסק דרך תוכנה אחרת דוגמת נורטון דיסק דוקטור או אחת ממיליון התוכנות שיש בwww.download.comנראה לי שזאת לא ממש בעיה פיזית אבל הכל יכול להיות - נסה לבדוק אם הכונן נפגע בצורה כלשהי או שהתנתק לו כבל כלשהו.מקווה שעזרתי.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר הווינדוס מעודכן עד לעידכון האחרון המחשב נקי ומוגן מפני ווירוסים, ואין SPYWARES אם איזה תוכנה ניתן לבדוק את הרג'יסטרי (REG CLEANER מתאים?) ואם לא אפשר המלצה לתוכנה כזאת?יש אולי איזה המלצה לתוכנה חינמית שיכולה לסרוק את הכונן? ניסיתי לעשות אתזה דרך SAFE MODE ועדיין אותה הבעייה. :-\תודה רבה לשניכם על העזרה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים http://www.download.com/1200-2018-5141163.htmlנסה גם להוריד גרסת ניסיון של סיסטם מכניק מהאתר של www.iolo.comאם כלום לא עובד תגבה את הכונן ואת המידע החשוב לך ופרמט לו את הצורה.אני בכל מקרה הולך לישון כי אני סחוט לגמרי - מקווה שתצליח.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר תודה רבה. ולילה טוב ועד כמה יכולה להיות קריטית הבעייה הזאת? פשוט לא תכננתי פורמט בזמן הקרוב..
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים יכולה להיות סתם בעיה בתוכנה ואז זה אומר שכנראה משהו בווינדוס נדפק, ומצד שני יכול להיות שהבעיה היא פיזית איכשהו אבל לא ברור לי באיזו נקודה בדיוק.בתוכנה שהורדת מהאתר של ווסטרן דיגיטל, הכונן עבר בדיקת SMART בהצלחה?
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר כן הוא עבר את בידקת ה-SMART וגם עבר את בדיקת ה-QUICK TEST וה EXTENDEND גם עשיתי בדיקה אם ה-Registry Mechanic הוא מצא 600 בעיות ותיקן את כולם. הרצתי ב-SYSTEM MECHANIC את ה-PC MAINTENANCE WIZARD ועדיין אותה הבעייה
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים ותוכנת סריקה אחרת שאינה מובנית בוווינדוס דוגמת הנורטון דיסק דוקטור?ייתכן שהדיסק עצמו בסדר אך משהו נדפק בווינדוס עצמה. ננסה לסרוק עם תוכנה חיצונית ואם גם היא לא תצליח תפרמט בכל זאת כי זה לא סימן טוב.אני מניח שאין שום קשר לאנטי וירוס שמגביל איכשהו? לא חשבתי כך.טוב, תגיד לי מה אתה אומר.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים כן הוא עבר את בידקת ה-SMART וגם עבר את בדיקת ה-QUICK TEST וה EXTENDEND גם עשיתי בדיקה אם ה-Registry Mechanic הוא מצא 600 בעיות ותיקן את כולם. הרצתי ב-SYSTEM MECHANIC את ה-PC MAINTENANCE WIZARD ועדיין אותה הבעייה תנסה לסרוק את הכונן בעזרת SCANDISK של 98. זה נמצא על הדיסקט איתחול שלו.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר ותוכנת סריקה אחרת שאינה מובנית בוווינדוס דוגמת הנורטון דיסק דוקטור? ייתכן שהדיסק עצמו בסדר אך משהו נדפק בווינדוס עצמה. ננסה לסרוק עם תוכנה חיצונית ואם גם היא לא תצליח תפרמט בכל זאת כי זה לא סימן טוב. אני מניח שאין שום קשר לאנטי וירוס שמגביל איכשהו? לא חשבתי כך. טוב, תגיד לי מה אתה אומר. על איזה תוכנת סריקה אתה ממליץ? חיפשתי להורדה את הנורטון אבל לא מצאתי. לא חושב שזה קשור לאנטי ווירוס הבעייה הייתה עוד לפני ההתקנה שלו. מאיפה אני משיג דיסקט איתחול של 98? זאת אומרת ניתן להוריד אותו מהאינטרנט? ותודה רבה על המאמצים לעזור
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים http://www.allbootdisks.com/index.php?option=com_remository&Itemid=42&func=selectfolder&filecatid=88
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.