פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני רוצה לנסות להכין כפתורים שקופים למקלדת עדיף שקופים למחיצה כבר ניסיתי כול דבר שחשבתי אליו ושנישער לי איזה חצי מהכפתורים במיקלדת.למישהו יש רעיונות?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אניח לא מבין בזה הרב האבל אני יכול לומר לך שזה לא יהיה לך שימושי בכלל כיוון שכל מטרת המקלת היא להיות נוחה ליד ושלא יהיו לך אחר כך בעיות בשורש כף היד ואף באצבעות...שים לב שלכל אות יש מעיין משקע שכזה שעוזר לנוחיות...מה גם שזו עלולה להיות עבודת נמלים (בחייך להחליף כל אות ואות?!) בסוף לא פרקטית וכאמור גם לא שימושית..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים באופן עקרוני אם תצליח ליצור שבלונה של הכפתוריםאתה יכול פשוט לשפוך לתוכה פרספקט מותך ולתת לזה להתקרר קצתואז לעשות על כל מקש את האות שלו איכשהו
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר יופי לעוד מישהו יש תגובות כול כך אינפחורמתיביות? באמת הצעות הגיוניות...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אאמ.. אם באמת תוכל לעשות שבלונה מחימר, איך תתיך את הפרספקס ? ואיך תכניס אותו לשבלונה ?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני לא הייתי משקיע בזה כל כך...אבל אם כבר אתה עושה שבלונה..אל תעשה מחימר תעשה מפימו...זה חומר רך יותר מחיימר אבל אחריי שגומרים לפסל את מה שרוצים שמים את זה בתנור וזה נהיה קשה יותר מחיימר...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים תעשה ככה...(סיכום)תקנה פימו(אם יש לך מקלדת מיוחדת(צורות שונות של כל מקש)אז תקנה בכמויות)תפרק אם המקשים בדרך שלך...(אחד אחד,כולם)תטביע צורות בפימו תעשה מהם שבלונות.יש אפשרות לקנות אותיות קטנות מדבקות שמדביקים לרוב על מחשבים ניידים שמגיעים מחול.תדביק עליהם וזהו...עכשיו תהיה לך בעיה להכניס אותם למקום שלהם כי את החיבור מלמטה צריך לעשות.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים תיקח פימו כמו שאמרואם המקלדת שלך כמו רוב המקלדות (ולא כמו שלי) שרוב המקשים הם באותה צורהתיצור לעצמך 5-10 שבלונותתנסה להמיס פרספקסתאפה בתנור את הפימוותשפוך מהר את הנוזל פרספקס לשבלונה ותן לו להתייבשואני מדבר שהשבלונה תהיה החלק מלמטהבחלק מלמעלה אתה יכול לשלוט בצורה ע"י שפיכת פחות פרספקסאחרי זה כמו שאמר ליאור השני שים מדבקות ותהנה
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מי אמר שתוכל להמיס פרספקט?!בתוך לא תצליח... וגם אם תחמם לטמפרטורות גבוהות לפני שזה יהפוך לנוזל זה יתחיל לבעבע ויווצרו בו בועות אויר בקיצור קשה לי מאד להאמין מהניסיון שלי שאפשר להמיס פרספקט לנוזל שקוף...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים עם דרמל אתה יכול לעוות פרספקס, שאתה מעוות אותו אתה בעצם מתיך אותו והוא מתקשה בצורה אחרתמה שאומר שאפשר להתיך אותוובגלל זה גם לא מחממים לכמה מאות מעלותאלא למינימום שדרוש כדי להתיך אותוולא לאדות אותולפותח הת'רד לשאלה שלך שבכותרת - הכל אפשרי השאלה רק אם יש לך זמן, תקציב, יכולת ורצון
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים פרספקס לא בעייה להתיך, הבעייה היא לקרר אותו כמו שצריך כדי שהוא ישאר שקוף: צריך להשאיר אותו איזה יומיים ב90 מעלות, ואז לתת לו להתקרר עם התנור סכ"ה איזה שבוע... העניין הוא, שצריך להכין את החיבור של הכפתורים למקלדת, וזה לא פשוט... מצד שני, אפשר לקנות חתיכה עבה של פרספקס, לחתוך קוביות בגודל הכפתורים, ולקדוח את החורים שצריכים להיכנס אליהם הפינים של המקלדת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.