עבור לתוכן

לאן אתם לוקחים את הנגנים שלכם?

Featured Replies

פורסם

אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל

וזה לא מעט כסף...

לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!??

לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....

פורסם

הממ להרבה מקומות...

אני שומע באוטו שאני נוהג, בנסיעות באוטובוסים, סתם שאני צריך לחכות...

תחשוב לבד אם תשתמש בו או לא, כי כמו שאמרת, זה הרבה כסף

פורסם

אני בעיקרון בטיולים ... בזמן הפנוי שמשעמם ואין כח למחשב .. בבית ספר אבל לא תמיד...

זה תלוי בך לאן שאתה תירצה לקחת אותו

פורסם
  • מחבר

יש לי דווקא הרבה מקומות לקחת אותו... לסבא וסבתא שאין לי שם שירים במחשב .... טיולים עם הכיתה, אוטובוסים,בבית סתם שאני במיטה בלילה ואי אפשר לשמוע במערכת מוזיקה... שאני הולך לאיזה חבר ברגל,נוסע לדודים ועוד'

הקטע שפתאום זה נראה לי מלא כסף על סתם משהו קטן, אפשר כבר כמעט לקנות בזה מסךlcd שאני צריך.

מה אתם אומרים לוותר על ה-PX100? זה איזה 220 שקל...

פורסם

למה לקנות אוזניות ב-220 שקל?

אני קניתי לפני כמה שנים טובות אוזניות קשת של ויוונקו ב-18 דולר ושומעים מעולה

את הנגן שלי אני לוקח לבית ספר דיי הרבה, שומע בנסיעה באוטובוס, ככה בהפסקות וגם בבית בלילה כשבא לי לשמוע מוזיקה ואני לא רוצה להדליק את המערכת ולהעיר את כל הבית

איזה נגן אתה קונה ב-1300?

פורסם
  • מחבר

creative zen micro

+

px100

1300 שקל לשניהם. רק להזכירם הנגן עולה 1600 בערך בארץ והאוזניות עוד איזה 400.

המוכר המליץ לבן דוד שלי בניו יורק גם עליו ואמר שיש לו יותר פונקציות.

בכל אופן הרגע דיברתי איתו ואמרתי לו שכבר יקנה, אם אני לא יקנה עכשיו אני בחיים לא יקנה בארץ בכזה מחיר...

בכל אופן תמשיכו להגיד לאן את הולכים עם הנגן שלכם! אני כבר ראיתי תמונות של אייפוד על האוורסט או משהו כזה

פורסם

אומנם זה "הרבה" כסף. לנגן כול שהוא בימינו בעל מדייה שהיא ל הסידי הטרודני והקופצני המחיר בדרך כלל בהתאם 1300 שח בניו יורק זה בכלל לא הרבה כסף

למה זה ניו יורק ! עם אתה מכיר אותה אתה משיג בזול ועם אתה לא מכיר אז.... מומלץ לקנות מיני דיסק

אני חיי עם המיני דיסק סוני שלי הרבה זמן מכשיר מצוין

אני משתמש בוא בנסיעות ארוכות בהליכות בטיולים (הוא טס דיי הרבה ארצות)

יש לי דבר אחרון לומר אתה צריך להחליט כמה מוזיקה יש לך בכללי עם יש לך משהו כמו 10 גיגא mp3 (במונחים של מחשב)

איך אתה רוצה את המדייה (סידי , מיני דיסק, כונן קשיח, זכרונות)

תגיד את אילו אולי יוכלו להמליץ לך אל מכשיר מתאים שלא תוציא סתם כסף @!

פורסם
  • מחבר

יש לי הרבה שירים במחשב יותר מ-10גיגה אני חושב.

ואם אני קונה נגן נייד, אני אקח כבר משהו לפחות כמו הזן מיקרו ולא אלך אחורה ואקח מיני דיסק אין לי סבלנות לדיסקים לסחוב.

אני גם צריך רדיו שיש לי בזן מיקרו(מישהו יודע אם אפשר להקליט שאני שומע ברדיו על המכשיר?)

וזהו בקיצור הזן מיקרו זה בשבילי.... אני רואה שבאמת יהיה לי מה לעשת איתו.

פורסם

אם התכוונת להקליט מהרדיו תוך כדי שאתה שומע-זה אפשרי:

Your ZEN MICRO will even record your favorite radio shows, so you can listen to and enjoy them later.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כןןןןןןן איזה יופי :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אני ממש צריך את זה!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים