פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אתה יכול לקנות עוד חיבור SCART ל RCA (בננות), ולחבר את ה PLAYSTATION לחיבור ה VCR שיש בממיר, ואז כשממיר לא עובד, הוא מעביר ישירות את הסיגנל לטלוויזיה (לפחות ככה זה אם אני זוכר נכון)...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר ואיך אפשר לחבר את הDVD?אני זוכר שיש דרך לחבר את הממיר לחיבור רגיל של אנטנה... לא לAV.. איך אפשר לעשות את זה? אם אני יצליח לחבר את זה ככהאז אני יחבר את הDVD יש לAV ואז הכל מחובר ותודה על העזרה
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מה הבעיה ? יש לך יציאת RF OUT בממיר, תחבר את זה לסמל של האנטנה בטלוויזיה...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר זה לא עובדהצלחתי לחבר את הDVD או את הPS לממיר ואת הממיר לAV בטלוויזיה והכל עובדאבל או הDVD או הסוני לא עובדים
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים נו, ברור, הממיר לא ממיר את הכניסת VCR/SCART ל RF....אתה יכול לחבר את הממיר ישירות ל RF בטלויזיה, ואת ה DVD/PS לכניסת VIDEO בטלוויזיה.. אי אפשר את שתיהם בלי בורר.. (אלה אם לאחד מהם יש כזה טריק כמו בממיר)..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר אני בכלליות לא הצלחתי לחבר את הממיר דרך כבל של אנטנהאפילו שניתקתי את כל שאר הדברים
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים את הDVD תחבר דרך RGB (היציאות הכחולה,ירוקה ואדומה) ואת האודיו שלו תחבר לטלויזיה עם מפצל RCAאת הפלייסטיישן אתה יכול באמת לחבר עם SCART דרך הממיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.