פורסם 2005 במרץ 1320 שנים ביסודי שיחקנו במישחק מטורף שהולך ככה: מפילים על מישהו להיות התופס. התופס קופץ על רגל אחת, וצריך לתפוס מישהו (דההההההה), ברגע שהוא תופס מישהו, מפוצצים את הנתפס מכות (כולם...), אם התופס מוריד את הרגל השנייה, מפוצצים את התופס, ו"בוחרים" מישהו אחר...צריך לאגן אחד כזה באיזה כפר ערבי... "מיפגש תרבויות"
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אם יהיה פיינטבול בכיכר אני יבוא אם יהיה פיינטבול היתי בא אבל חבל שהציוד שלי נעול במגרש בגלל שזה לא חוקי להחזיק את הציוד בבית אגב גם SOFT-GUN לא חוקי,שיחקתי בזה איזה חודש סתם מעפן,אין כמה לתת למישהו כדור פיינטבול באשכים,אגב המגן ביצים לא ממש עוזר :-\ פעם פגעו לי מילימטר מהפטמה יש לי :'(
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ביסודי שיחקנו במישחק מטורף שהולך ככה: מפילים על מישהו להיות התופס. התופס קופץ על רגל אחת, וצריך לתפוס מישהו (דההההההה), ברגע שהוא תופס מישהו, מפוצצים את הנתפס מכות (כולם...), אם התופס מוריד את הרגל השנייה, מפוצצים את התופס, ו"בוחרים" מישהו אחר...צריך לאגן אחד כזה באיזה כפר ערבי... "מיפגש תרבויות"בירושלים צריך לשחק נגד הדוסים קדוואה (מי שלא מכיר זה משחק מכות מטורף).
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ביסודי שיחקנו במישחק מטורף שהולך ככה: מפילים על מישהו להיות התופס. התופס קופץ על רגל אחת, וצריך לתפוס מישהו (דההההההה), ברגע שהוא תופס מישהו, מפוצצים את הנתפס מכות (כולם...), אם התופס מוריד את הרגל השנייה, מפוצצים את התופס, ו"בוחרים" מישהו אחר...צריך לאגן אחד כזה באיזה כפר ערבי... "מיפגש תרבויות"נו.. קדאווה.עם היו משחקים פינט בול בכיכר, לפחות היו צבעים את הפסל המכוער של טומרקין בכיכר ,מחלודה דכאונית לצבעוני שמח.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מישהו יכול להזכיר לי את המשחק מעבר ללשבת במעגל, להעביר ידיים ולשיר את השיר?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ברגע שהשיר מגיע לנקודה מסוימת צריך לתת כפה לזה שלידך, אם אתה מצליח הוא עף אם אתה לא אתה עף, ככה עד שנשארים 2 ואז יש מלחמת אגודלים או משהו כזה
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ואז יש מלחמת אגודלים או משהו כזהתפסיקו כבר עם כל ההסתה לאלימות הבריונית הזאת ! פושתקים !כבר אי אפשר להסתובב ברחוב בלי לחטוף איזה אגודל ...
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אנשים בני עשרים שמשחקים תופסת? אז אני משחק rdnd, אבל אני לא רואה את צה"ל הולך לכיכר ובודק את כל מי שמשחק קוואקווה.. אבל דוגרי זה גאוני. במיוחד זה שאנשים הולכים עם הדיסקמן ורוקדים כל אחד עם המוזיקה שלו. רעיון מצחיק בטירוף. עושים את זה בחו"ל.. רק חבל שמלחמת כריות דורשת לקנות כריות.. זה לא דבר זול וזה נהרס..
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים אצלנו התחילו לא מזמן לשחק קאדאווה במדשאה קרוב לבית הספר כל הפסקה גדולהמאז שהתחילו אתה רואה יותר ויותר אנשים פצועים בסביבת בית הספר
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר כרגע הודיעו לי שב 21.3 בשעה 20.30 מביאים מסך לכיכר ואנשים יבואו לבהות בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.