עבור לתוכן

תיקון עכשיו 6517 נקודות ב3dmark05 עם 6800 אולטרה רוצה לשפר..מחפש הצעות...!!!!!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא יודע אתה הראשון שאומר לי את זה ....

זה הרי ידוע שהדריברים של ati עובדים הרבה יותר טוב עם 3dmark05/03/01 וכך מוציאם הרבה יותר נקודות (fps) אז בכלל אין מה להשאוות לעומת זאת יכול להיות שהדרייבר שהוא הישתמשת בו לפני 4 חודשים משתאווה לדריבר שאני משתשמש בו עכשיו 76.80 ובגלל זה התוצאות זהות בערך אבל עם הוא יעדכן את הדריבר שלו לחדש מכולם אתה תיראה שהתוצאה שלו תיקפוץ ואילו שלי לא למרות שהכרטיס שלי ניקרא יותר חזק משלו בביצועים עצמם....

• תגובות 45
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע דוגמה, איזה כרטיס יש לך x800 pro? ציין בבקשה את שאר המפרט(סקרנות טבעית).

מה אלו השטויות האלו"nv מוציאה יותר מATI"...זה בגלל התדרים הגבוהים בהרבה של הכרטיסים שלה(הדריוורים בהתאם)...(ד"א יחיאל או איך שלא קוראים לך(ye(,מה פתאום אתה רק על 463 , אני מבין שיש לך ניסיון ולפי המפרט שכתוב שם למטה יש לך גם את האמצעים לעבור את זה...(אולטרא על 520\1120 אח זה יכול ליהיות מעניין...)

אה ויחיאל(ye :)(מה גרם לך לבחור דווקא באולטרא של אלבאטרון???

ודוגמה,מה גרם לך לבחור דווקא בx800 pro? (ושל מי הוא)...

פורסם

התוצאה שלי ב 3DMARK03 היא... *מרכין ראש*

12,742

:'(

פורסם

לא יודע אתה הראשון שאומר לי את זה ....

זה הרי ידוע שהדריברים של ati עובדים הרבה יותר טוב עם 3dmark05/03/01 וכך מוציאם הרבה יותר נקודות (fps)  אז בכלל אין מה להשאוות לעומת זאת יכול להיות שהדרייבר שהוא הישתמשת בו לפני 4 חודשים משתאווה לדריבר שאני משתשמש בו עכשיו 76.80 ובגלל זה התוצאות זהות בערך אבל עם הוא יעדכן את הדריבר שלו לחדש מכולם אתה תיראה שהתוצאה שלו תיקפוץ ואילו שלי לא למרות שהכרטיס שלי  ניקרא יותר חזק משלו בביצועים עצמם....

התוצאה בכרטיסים של ATI ב 3DMARK 2001 עדיפה ועל זה אין מה לדבר !! ( למרות שזה כבר פחות משקף את המציאות ) וכל שאר הבנצים שיש ברחבי האינטרנט הם עם הדרייבר הישן 66.93 ויש שיפור ענק בינו לבין 75.90/76.10 ולאילו אין עדיין REVIEW ( לא שאני מצאתי... )

שמישהו עם X800XL יעלה לכאן תוצאה של 03/05 בסטוק עם הדרייברים הטובים ביותר וניראה אך הוא לאומת 6800GT בסטוק

למי שיש X800XTPE שיעלה גם תמונה וניראה אך הוא לאומת 6800U אני מוכן להריץ את הכרטיס שלי על U ולהשוות...

פורסם

לא עשיתי Vmodים לכרטיס, pro עם ביוס של 16 צ"ע עם קירור מקורי.

פורסם
  • מחבר

רגע דוגמה, איזה כרטיס יש לך x800 pro? ציין בבקשה את שאר המפרט(סקרנות טבעית).

מה אלו השטויות האלו"nv מוציאה יותר מATI"...זה בגלל התדרים הגבוהים בהרבה של הכרטיסים שלה(הדריוורים בהתאם)...(ד"א יחיאל או איך שלא קוראים לך(ye(,מה פתאום אתה רק על 463 , אני מבין שיש לך ניסיון ולפי המפרט שכתוב שם למטה יש לך גם את האמצעים לעבור את זה...(אולטרא על 520\1120 אח זה יכול ליהיות מעניין...)

אה ויחיאל(ye :)(מה גרם לך לבחור דווקא באולטרא של אלבאטרון???

ודוגמה,מה גרם לך לבחור דווקא בx800 pro? (ושל מי הוא)...

אז כך נתחיל עם החתימה .

החתימה נירשמה לפני שקיבלתי את הבלוק קרור מיים לכרטיס מסך ועכשיו הכול ישתנה ואני ישנה בקרוב..

בכול מקרה עם היתה קצת קוראה היתה רואה שהגעתי לליבה של 490 וזיכרנות של 1420 וזה דיי גבוה מא לדעתי בכול מקרה.. משום מה אני לא מצליח לעבור ולא יודע למה םע מישהו יכול להסביר אני ישמח.....

ומה שגרם לי לבחור באולטרה של אלברטון היא שבכול העולם בכול פורום שאני נימצא בו עם זה פה ועם זה בחו"ל (דובר גם צרפתית חח חוץ מאנגלית ועיברית חח)

וכולם אמרו שהאלברטון הוא המומלץ ביותר וזה נכון כול הביוסים עולים עליו אין אחד שלו והתוצאה שלו בהתאם.. עם קרור אוויר הגעתי למה שרשום למטה..

בכול מקהר יש ריעון איך אני יגיע ליותר?

יחיאל בן חמו וחברה בלי קריזה על השם אה.. :pissed:

פורסם

תלווה לי איזה אלפייה או שתיים מהתוצאה שלך...

הכרטיס שלי לא מפגין ביצועים מדהימים בOC...

לא נורא..אני אחליף את הזיכרונות שלי שבוע הבא ומקווה שאגיע לOC יותר טוב עם המעבד ...זה בטוח יעזור

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בפרטים שלך רשום שהזיכרנות שלך הם ddr500 ואתה עובד עכשיו רק על 470 אז אתה כיול עוד להגיע גבוהה יותר...

ומה בקשר לתוצאה שלי יש רעיון לשיפור?

פורסם

אז כך נתחיל עם החתימה .

החתימה נירשמה לפני שקיבלתי את הבלוק קרור מיים לכרטיס מסך ועכשיו הכול ישתנה ואני ישנה בקרוב..

בכול מקרה עם היתה קצת קוראה היתה רואה שהגעתי לליבה של 490 וזיכרנות של 1420 וזה דיי גבוה מא לדעתי בכול מקרה.. משום מה אני לא מצליח לעבור ולא יודע למה םע מישהו יכול להסביר אני ישמח.....

ומה שגרם לי לבחור באולטרה של אלברטון היא שבכול העולם בכול פורום שאני נימצא בו עם זה פה ועם זה בחו"ל (דובר גם צרפתית חח חוץ מאנגלית ועיברית חח)

וכולם אמרו שהאלברטון הוא המומלץ ביותר וזה נכון כול הביוסים עולים עליו אין אחד שלו והתוצאה שלו בהתאם.. עם קרור אוויר הגעתי למה שרשום למטה..

בכול מקהר יש ריעון איך אני יגיע ליותר?

יחיאל בן חמו וחברה בלי קריזה על השם אה.. :pissed:

קודם כל אין שום דבר רע ביחיאל...

דבר שני,אולי תשקול לעבור על ההודעות שלך ולערוך, יש לך שם כמה וכמה טעויות כתיב רציניות...

מה כבר עשית עם הביוסיום האלו?למה שביוס לכרטיס אחד לא יתאים לאחר?מה עם האלבטרון שלך בהשוואה לBFG או GAINWARD(במי היית בוחר)?...

ודוגמה,איך הגעת לתוצאה כזאת בלי vmodים,מה שאר המפרט שלך?!

וההוא עם ססקה(ד"א אם הצצת במנגה לאחרונה, למה אתה עדיין עם תמונה שלו?:)...),על איזה אולטרה אתה היית ממליץ?(האמת שהשאלה הזאת מופנה לכולם חחח).

סקרן.

פורסם
  • מחבר

בקשר לשגיאות נא להבין למה כתבתי את זה שנייה לפני שיצאתי ובלי קשר זה לא שיש שגיאות בכתיב מה שיש זה בילבול באותיות בסדר שלהם יענו חחח כי אני כותב דייי מהר..

ובקשר ל6800 אולטרה ואיזה כרטיס לבחור אז אני יגיד לך מה שאמרו לי אין כמו אלברטון ב6800 אולטרה הוא הטוב ביות רוכן כול הכרטיסים האחרים ברשת לא כול ביוס עובד אליהם וזה קצת פוגע בביצועים שלהם...

כמו כן ה6800 אולטרה של אלברטון ידוע שיכול לעבוד עד מתח של 1.8 וזה מטורףף כי לא שמעתי על כאלה כרטיסים ... ואני מדבר על אנשים בחול שעשו לו וולטמוד אישי.. והגיעו עד 1.8 לליבה שכול כרטיס אחר לא הצליח לעבוד אפילו ב1.6!!

אז לדעתי אלברטון....

פורסם

אתה,אישית,עושה שימוש בכל הביוסים האלו?(מי כותב אותם בכלל?...)

בדקתי באתר של אלבאטרון,הכרטיס נראה סטנדרטי לגמרי,(האם יש הבדל בין DDR3 לבין GDDR3?...),לא יודע מה קורה שם עם האחריות,אבל הוא בא "רק" עם 400\1000,זה של BFG בא עם 425\1100 ויש ת'קטע עם האחריות.

אם היו נותנים לכם אולטרה, כל אולטרה,באיזו חברה הייתם בוחרים?

וד"א,אם אתה אומר 1.8 לזכרון אפשרי,למה לא לתת לכרטיס שלך עוד פוש קטן?...מעניין אותי לאללה מה תוכל להוציא על 500+\1100+...!!!(אני בטוח שגם עוד כמה פה).

פורסם

עם וולטמודינג פיזי כל כרטיס יכול לעשות 1.8V

אגב,אתה באמת הולך להביא לו 1.8v?

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא כול כרטיס יתן 1.8 וולט כמו שצריך.. ושהיתכוונתי איך הם עושים את זה אז לפי מה שהבנתי הם מתכנתים ביוס בעצמם שיתן 1.8 וולט ולא כול כרטיס מקבל את זה בדוק...

בכול מקהר אולי אתה תוכל לעזור לי אני מחפש בנרות ביוס שנותן 1.6 וולט לליבה תוכל לעזור לי עם זה?

פורסם

מה הקשר בפרטים שלך רשום שהזיכרנות שלך הם ddr500  ואתה עובד עכשיו רק על 470 אז אתה כיול עוד להגיע גבוהה יותר...

ומה בקשר לתוצאה שלי יש רעיון לשיפור?

כן, אבל מסתבר שהם לא עוברים את מחסום ה235 (470) בלי לעשות בעיות וזה אפילו עם 2.8V לזכרונות...וזה די מחרבש את כל העסק (המעבד שלי על 28 מעלות ברגיעה , ואחרי שעה של הרצת 3 תהליכים של CPU BURN ביחד הטמפרטורה לא עברה את ה 39 מעלות ....

בקיצור ה ADATA VITESTA DDR500 משיגים 250MHZ בלי שום בעיה, ואם הכל יילך חלק אז אני אקפוץ ישר ל3.5GHZ...זה בטוח יוסיף לביצועים :smile1:

פורסם
  • מחבר

אז זהו שלא כול כרטיס יתן 1.8 וולט כמו שצריך.. ושהיתכוונתי איך הם עושים את זה אז לפי מה שהבנתי הם מתכנתים ביוס בעצמם שיתן 1.8 וולט ולא כול כרטיס מקבל את זה בדוק...

בכול מקהר אולי אתה תוכל לעזור לי אני מחפש בנרות ביוס שנותן 1.6 וולט לליבה תוכל לעזור לי עם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים